Jan 2, 2013

WAJIB SEBAR - VIDEO PANAS ANWAR CABUL ORANG INDIA..!!
Tahun 2013 amat dinanti2 kan PKR dan rakan sekutu Pakatan tatkala dijangkakan PRU13 bakal berlangsung pada bila2 masa.

Anwar terus menerus malah semakin agresif mengherdik pimpinan PM Najib Tun Razak. Sikap agresif beliau turut dilihat berterusan menabur janji2 dengan kemahiran berpidatonya yang memukau laksana hasutan syaitan.

Malam ucapan Anwar dilihat bertambah agresif di siri Jelajah di beberapa kawasan 2 Negeri impiannya untuk ditawan iaitu Sabah dan Sarawak.

Akan tetapi, janji2 ini hanya senjata berbisa dalam merampas Putrajaya. Akan tetapi, hanya kurang dari 10% daripada kesemua janji tersebut dikotakan.


Masih ingatkah anda peristiwa Kampung Buah Pala di Pulau Pinang? Cukuplah menonton video di atas yang jelas memberi mesej kepada rakyat bahawa Anwar hanya bijak melacur janji2 manis beliau.

Video di atas mesti terus disebarkan kepada rakyat terutamanya penyokong2 Anwar yang 'terpukau' dengan janji2 manisnya. Percayalah. Sokongan anda bakal membunuh maruah anda selaku rakyat Malaysia.

"Ala.. Ini isu lama.." Tidak. Isu ini gambaran sikap Anwar dulu kini dan selamanya. Sikap ini bakal merebak dan membengkak tatkala beliau dijulang sebagai Perdana Menteri kelak.

Tonton Video ini. Ratapi dan Hayati setiap janji2 beliau buat masyarakat Kampung Buah Pala semasa mengadakan kempen PRU12 yang lalu. Kini? Kampung Buah Pala diserang laksana Pencerobohan Zionis di penempatan rakyat Palestin. Kenyataan Melampau? Memang. Tapi itu realiti sebenar yang berlaku.

Buat rakan2 blogger Borneo, sebarkan video ini buat rakyat di Sabah dan Sarawak sebelum 'terlambat'.


2 comments:

apehal.blogspot.com said...

saya sudah link kan blog anda di blog saya, dan saya harap anda juga link kan blog saya di bloga anda http://blogapehal.blogspot.com/

Anonymous said...

Kaum india ular ini dah mula tak sokong PR.. Banyak dah balik pada BN.. Itulah kerajaan Selangor dah beri amaran dengan cara robohh kuil india... Itulah kaum ninoriti india.. Kalau ular memang ular..

Powered by Blogger.