Jan 23, 2013

MAHKAMAH SAHKAN KES KHALID GAGAP ROMPAK WANG RAKYAT RM10 JUTA.
MB Selangor dilihat melakukan satu keputusan yang memalukan dan mencemar integriti seorang Pemimpin yang dicanang diri sebagai berjiwa rakyat.

Ini adalah ekoran yang meminta pembatalan saman dari pihak mahkamah atas tuntutan rakyat Negeri Selangor berstatus Ibu Tunggal dek kerana menuntut janji Manifesto PRU12 yang dijamin beliau sendiri 4 tahun yang lalu.

RM10.9 Juta wang peruntukan yang dijanjikan bakal diberikan khas buat kesemua golongan ibu tunggal di Negeri tersebut gagal dilaksanakan. Ke mana wang yang dijanjikan itu? 


Anwar Ibrahim sendiri telah menyatakan dengan jelas manifesto yang disenaraikan telah dikaji secara mendalam sebelum ditawarkan kepada rakyat. Maka Anwar menjanjikan 90% manifesto bakal dilaksanakan jika Pembangkang berjaya menawan Negeri Selangor pada PRU12. Ke mana janji tersebut?

Kalau ianya berlaku pada Kerajaan BN, habis dicanang seluruh Negara mendakwa wang ini telah diseleweng oleh apa yang disebut Anwar 'taukey2 kaya mentekedarah duit rakyat'.

Janji Ditepati. Itu slogan jelas.

Demi Rakyat? Tergantung. Dua kali baca ada maksud 'tersirat'.

KLIK DI SINI untuk laporan penuh keputusan kes Mahkamah berkaitan tuntutan Khalid Ibrahim membatalkan kesa Saman lebih dari 2000 ibu tunggal terhadap Kerajaan pimpinannya hari ini
.

3 comments:

Unknown said...

Bodoh punya khalid...pegi mamposss kau gagap

Unknown said...

Bodoh punya khalid...pegi mamposss kau gagap

Anonymous said...

dis ada kote tp kote bengkok....

Powered by Blogger.