Dec 4, 2012

VIDEO PANAS DOA NAJIB - DIN PUDU HINA TANGISAN AHLI UMNO TAK BERMARUAH.Kenyataan terbaru salah seorang Pemimpin PAS Salahuddin Ayub aka Din Pudu menerusi laporan KLPOS (KLIK DI SINI) dan Sinar Harian (KLIK DI SINI) kelmarin berkaitan doa yang bergema sepanjang berlangsungnya Perhimpunan Agung UMNO 2012 baru2 ini agak mengecewakan.

Beliau dilihat sanggup berhujah memperlekeh Doa yang memohon Perpaduan Ummah diperkukuhkan di Negara ini demi menjaga imej dan krelibiliti politik berkepentingan peribadi.

Din Pudu bukan sahaja mengaibkan maruah setiap Ahli UMNO menerusi DOA KO PAS, akan tetapi juga mengaibkan rakan seagama dalam Parti ini dengan memandang rendah doa yang jauh lebih mulia disampaikan dari pihak UMNO.

Tidak Teruja katanya. Jikalau benar Din Pudu tidak bercakap atas kepentingan politik, beliau akan turut menyambut baik doa tersebut. Din Pudu turut mendakwa Doa UMNO tiada bezanya dengan Doa PAS. Usah putar belit. Kamu wajar mendengar semula Video di atas yang merakamkan doa yang telah disampaikan sendiri oleh Presiden UMNO Dato Seri Najib Razak.

Adakah Najib ada mendoakan agar PAS dan Pakatan dihancurkan? Tidak. Tak mengapalah. Rakyat akan membuat perbandingan doa kedua2 parti ini.


Doa ini mencerminkan nilai perjuangan sebenar tulen Pemimpin. Memang sebak doa Najib ini. Tonton dan hayati.0 comments:

Powered by Blogger.