Aug 19, 2012

VIDEO BEST - JOM LAYAN IKLAN RAYA SEKITAR TAHUN 80AN..!!Salam Aidilfitri buat sahabat2 blogger dan pembaca2 yang tidak jemu2 melayari blog Gelombang Rakyat. Hari ini tiada artikel berkaitan politik rasanya. Nak pergi jalan2 beraya. So, jom kita layan video menarik di bawah. Mengimbau kenangan sambutan Hari Raya sekitar era 80an.

 

10 comments:

Ahmad Shukri Mokhtar said...

wah nostalgia sungguh. Masih hafal lirik lagunya,. Jamal dan
Raja Ema.. DARI EON UNTUK SEMUA.. Lalala

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

LAGI AZMIN ANAK DERHAKA..

Anonymous said...

Bila azmin nak balik jumpa ibu dia.. Bila Che Tom dah mati..

Anonymous said...

Isu anak derhaka.. Ada tengok iklan erra fazira dengan bapa dia.. Apa kata PERKASA PRODUCTION buat sketsa anak durhaka AZMIN.. Mungkin PETRONAS boleh taja jadi iklan raya... Lagi pun iklan Raya PETRONAS Tahun ni tak ada umph.. azmin dah berjaya tapi lupakan ibu.. Tak balik masa ramadhan dan raya.. Anak durhaka jahanam..

Anonymous said...

Adakah itu pemimpin yang kita mahu.. Mungkin satu hari akan jadi menteri.. Simpang malaikat 44.. Kalau kat negara maju pemimpin semua hendak tunjuk yang mereka tiada masalah kekeluargaan untuk mendapat sokongan rakyat.. Di malaysia sekarang dah terbalik.. Tak ada ketimuran lagi.. Rakyat tak kisah semua itu.. Janji boleh memimpin... Semua dah buta.. Tapi yang sayang nya pemimpin yang sorang ni bukan sahaja tak bermoral, tak berakhlak.. Juga tiada bakat sebagai pemimpin.. Hanya bodek anwar dengan bini dan jubor dia aje..

Anonymous said...

KARPAL KATA HUDUD TAK SESUAI SEBAB PERLU 4 SAKSI DALAM KES ROGOL DAN SEBAGAINYA.. APA BEZA DENGAN PERUNDANGAN SEKULAR.. PENGAKUAN DILIWAT DIIKUTI DENGAN SUMPAH LAKNAT.. EVIDENCE DNA.. GAMBAR VIDEO YANG DISAHKAN 99.9% TULEN.. PENGAKUAN ORG YANG BERSUBAHAT SPT DATUK ESKAY UNTUK PERKARA LAKNAT TU (SUSPECT TURN WITNESS).. SEMUA TU JUGA TAK BOLEH SABITKAN KESALAHAN SEBAB KONONNYA MASALAH TEKNIKAL DSBNYA.. JADI PERUNDANGAN SEKULAR PUN DAH TERBUKTI TAK BOLEH PAKAI DI MALAYSIA.. MEREKA INI PUN PERLU KAN KEADILAN..P

Anonymous said...

KARPAL MANA TAHU HUKUM HUDUD.. JADI ITU YANG DIA TAKUT.. HILANG TOUCH LAH..

Anonymous said...

OH YE.. SATU LAGI NANTI BANGKIT ISU HANYA LAWYER ISLAM SAHAJA YANG BOLEH INVOLVED DALAM KES HUDUD.. JANGAN INGAT HUDUD INI HANYA MELIBATKAN KES SEKSUAL SAHAJA.. IANYA MERANGKUMI SEMUA ASPEK KEDHIDUPAN DAN PERUNDANGAN.. JADI NANTI SECARA TAK LANGSUNG RAMAI LAWYER BUKAN ISLAM YANG TAK ADA KERJA.. DAN RAMAI YANG AKAN MEMELUK ISLAM SAMADA SEBAB TEKANAN TAK ADA KERJA ATAU PUN SELEPAS TENGOK KEBAIKAN HUKUM HUDUD.. ITULAH YANG KARPAL TAKUT..

Anonymous said...

Memang karpal hina islam.. Dia cakap hudud tak sesuai di malaysia sebab perlu 4 org jadi saksi dalam kes rogol dsbnya... Hukum tetap hukum.. Ada ke kat mana mana negera lain yang ikut hukum hudud ada criteria lain nak jatuhkan hukuman.. Itu kiranya kata hudud lapuk.. Dan hukum allah itu lapuk.. Fikir fikir kan lah..

Powered by Blogger.