Aug 17, 2012

TERBARU STATEMENT USTAZ NASHA - "KARPAL UMPAMA SYAITAN TIDAK HENTI HINA ISLAM..!!"
Sebuah laman portal telah mengeluarkan satu kenyataan terbaru yang dikeluarkan Bekas Timbalan Presiden PAS Nasharudin Mat Isa mengenai isu gambar beliau bersama PM Najib Tun Razak dalam satu pertemuan bersama beberapa Tokoh Ulama' Arab Saudi.

Nyata beliau mengiyakan apa yang ditulis sebelum ini berkaitan kehadiran beliau tersebut merupakan jemputan khas yang membincangkan isu Syria dan Rohingya.

Namun, Ustaz Nasha buat pertama kalinya melahirkan rasa ketidakpuasan hatinya dan rasa hairan dengan beberapa pihak dalam Parti hanya membisu tatkala DAP yang diwakili Pengerusinya Karpal Singh berulangkali menyebut penentangan keras beliau terhadap Hukum Hudud.


Mengapa perlu mengulangkali penentangan tersebut dengan nada tegas? Ustaz Nasha mendedahkan pendirian Karpal Singh yang sebenarnya bukan sahaja anti akan Hukum Hudud, malah turut memcela sebarang bentuk perundangan Islam di Negara ini.

Menganggap alasan balas kecaman UMNO sebagai 'di luar dari isu yang difokuskan'. Pengerusi Biro Antarabangsa dan Hal Ehwal Luar lantas tidak sanggup meneruskan 'strategi' beberapa Pimpinan PAS yang terus diam membisu dan memerhati 'Syaitan' menghina ISLAM.

KLIK DI SINI untuk kenyataan penuh Ustaz Nasharudin Mat Isa.6 comments:

Anonymous said...

Kira dalam PAS bukan aje ade parasite.. Tapi lagi teruk... Ada syaitan.. Yang heran parasite dan syaitan ni duberi oleh org PAS juga..

Anonymous said...

SATU BANGSAT...SATU NERAKA...SAKIT JIWA...PAKATAN ROPLAH

Unknown said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

KARPAL DAH TENTU SYAITAN TAPI DALAM PAS JUGA ADA SYAITAN DAN ANJING KPD DAP.

Anonymous said...

Dah berapa kali aku post.... ini antara HINT bagi kita semua untuk undi siapa pada PRU akan datang.....

Anonymous said...

nik aziz cakap boleh berkawan dgn syaitan untuk menghapuskan orang islam pengikut umno.
karpal singh adalah syaitan yang dimaksudkan.
syaitan karpal singh ialah syaitan peliharaan nik aziz

Powered by Blogger.