Aug 7, 2012

PIMPINAN DAP SOKONG TINDAKAN MANOHARAN HINA LEE CHONG WEI..!!
Beberapa Pemimpin DAP dilihat tidak konsisten dalam memberi reaksi terhadap tindakan ADUN Kota Alam Shah M.Manoharan yang membuat kenyataan menerusi laman twitter menghina Lee Chong Wei.

Walaupun Penasihat DAP Lim Kit Siang menerusi Sinar Harian hari ini memberi reaksi positif terhadap Jaguh Badminton Negara itu, akan tetapi hakikatnya rata2 beberapa Pemimpin DAP terutamanya yang bukan berbangsa Cina menyatakan sokongan terhadap tindakan Manoharan menghina Lee Chong Wei. Rata2 memberi alasan amalan freedom dan kebebasan bersuara sebagai pendirian mereka terhadap sokongan terhadap Pemimpin Hindraf tersebut.

Malah mereka turut mengkritik pemimpin PKR yang mengutuk tindakan Manoharan secara terbuka menerusi laman sosial dan media.

Dikatakan salah seorang yang berpendirian sedemikian termasuklah ADUN Puchong Gobind Singh.

Pimpinan DAP juga menganggap tindakan Diktator PKR Anwar Ibrahim yang secara terbuka mengkritik kenyataan Manoharan sebagai kenyataan politik peribadi dalam memastikan sokongan beliau sebagai bakal PM tidak berganjak kerana isu tersebut.
 
M.Manoharan sebelum ini telah mengeluarkan kenyataan menerusi Twittwe menghina kekalahan Lee Chong Wei dalam Pertandingan Akhir Olimpik 2012 dengan menggelar "Lee Chong AWAY."

 

6 comments:

Anonymous said...

hakikat orang tak boleh terima kekalahan!

Anonymous said...

Niat mangkok ular ni utk hina bngsa cina , sebab dato bangsa cina..undi cina pkr dan dap tak perlunsebab melayu pas da undi meka nanti...Good Bye pakatan pru13

Anonymous said...

KALAU POLITIKAWAN BOLEH HINA ATLET MAKA JANGAN SALAHKAN ATLET KALAU BUAT BENDA SAMA PADA PUAK SEWAKTU MANOHARAM.

INGAT ADA UBI ADA BATAS, BRO...

Anonymous said...

Manaharon paria tu apa dia tahu. perangai dia memang macam tu.

Anonymous said...

Paria ni macammana boleh jadi wakil rakyat tunjuk tauladan yg tidak baik. next election jgn undi paria ni lagi

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.