Aug 7, 2012

NGO PAPAR VIDEO BUKTI - 'PENDAKWAH' HASUT UMAT ISLAM DI PULAU PINANG MURTAD..!!Beberapa NGO Islam peringkat Negeri Pulau Pinang tampil memberi pendedahan buat rujukan kepada Majlis Agama Islam Pulau Pinang (MAIPP) dalam membanteras gejala Murtad yang kian kronik di Negeri tersebut.

Terbaru Pertubuhan Aktivis Pengupayaan Insan (API) mengesahkan akan menyerahkan bahan bukti berupa gambar dan rakaman video sebarang paparan bukti kepada pihak Majlis Agama Islam Pulau Pinang (MAIPP) berhubung dakwaan terdapat cubaan menyebarkan ajaran Kristian kepada orang Islam di negeri itu.

Pengerusi API, Nur Fitri Amir Muhammad berkata, bahan bukti itu akan diserahkan kepada Yang Dipertua MAIPP Datuk Salleh Man pada Khamis ini.

"Kita telah hubungi Datuk Salleh Man dan pagi Khamis ini akan adakan mesyuarat dengan mereka. Kami juga akan serahkan gambar dan rakaman video pengakuan pakcik beca (yang menjadi saksi) sebagai bukti," katanya.

Setakat ini, tiada sebarang maklumbalas positif dari Ketua Menteri Lim Guan Eng berhubung isu tersebut.


2 comments:

Mrs K said...

Selamat Jalan Islam... Ini akan jadi satu perkara biasa apabila pakatan memerintah.. Murtad, gay, kedai urut, jual arak dan judi merata rata..

Anonymous said...

KENYATAAN..

PAS SOKONG DAP.. DAP TOLAK ISLAM..

PAS SOKONG DAP TOLAK ISLAM..

APA HUKUM BERSENGKOKOL DAN TOLAK ISLAM..

JAWAB SENDIRILAH..

Apa kata pengundi PAS dalam hal ini..

Peneroka FELDA dapat syer dan untung dari saham FELDA..

Pengikut PAS dapat syer dan untung dari saham DAP..

SELAMAT KE NERAKA JAHANAM..

Powered by Blogger.