Aug 9, 2012

KAK WAN DEDAH SKANDAL POLITIK KOTOR AZMIN ALI..!!
Cakap2 mengenai politik kotor Azmin Ali dalam menyebarkan pengaruh kuasa dalaman PKR didakwa kini telah mula mendapat perhatian beberapa Kumpulan Anti Azmin Ali dalam parti tersebut.

Malah puak2 ini turut mendakwa Presiden Parti Wan Azizah semakin bosan dengan politik Azmin Ali yang jelas menafikan janji  Diktator PKR Anwar Ibrahim yang mahu kesemua Jawatankuasa Peringkat Tertinggi memberi peluang kedua kepadanya untuk melakukan perubahan.

Presiden PKR yang lebih mesra dengan panggilan Kak Wan sebelum ini pernah mendedahkan politik kotor Azmin di hadapan beberapa Pimpinan Parti seterusnya menjadi jurucakap kepada Anwar meminta agar semua pimpinan memberi harapan dan peluang kepada beliau untuk membuktikan kemampuannya untuk berubah.

Akan tetapi, Kak Wan kini telah mula diasak semula dari beberapa pihak dalam Parti agar meneruskan misi menggulingkan Azmin dalam parti sebelum ianya semakin tidak terkawal. 

Pada Pemilihan PKR yang lalu, 2 calon saingan Azmin bagi jawatan Timbalan Presiden iaitu Zaid Ibrahim dan Mustafa Kamil Ayub juga pernah mendedahkan amalan rasuah politik yang dilakukan Azmin Ali agar mendapat undian paling tertinggi bagi jawatan No. 2 tersebut. 

Akibat tekanan tersebut, Zaid Ibrahim bertindak keluar dari PKR kerana kecewa dengan pendekatan Anwar yang cuba menyelamatkan politik Azmin Ali.

Mengulas perkara itu, Bekas Ketua Wanita PKR Pulau Pinang Aminah Abdullah turut berkongsi nasihat buat Kak Wan yang tahu akan agenda Azmin segera mengambil tindakan lebih tegas.

Sambil menyelar Anwar yang terus menerus menutup skandal politik dan moral Azmin, beliau menjelaskan jika benar  cubaan menutup tanpa mengeluarkan kes terhadap Azmin diteruskan, ia membuktikan PKR bersikap hipokrit serta berdolak-dalik apabila wujud skandal yang dikaitkan dengan pemimpin mereka.


5 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Syabas.. Azmin akan jadi macam KJ.. Jatuh BN kerana KJ.. Jatuh PKR kerana Azmin..

Anonymous said...

PAS SOKONG DAP.. DAP TOLAK ISLAM..

PAS SOKONG DAP TOLAK ISLAM..

APA HUKUM BERSENGKOKOL DAN TOLAK ISLAM..

JAWAB SENDIRILAH..

Apa kata pengundi PAS dalam hal ini..

Syer syer lah saham dari mengundi PAS & DAP..

SELAMAT KE NERAKA JAHANAM..

Anonymous said...

Tak payah guna otak nak fikir.. Betul lah tu.. Undi PAS masuk neraka, kerana sama sahaja dengan undi DAP.. kalau undi DAP pula macamana.. Nak masuk mana.. Pikir pikir kan lah..

Anonymous said...

Masuk lubang babi.. Ha.. Haa..

Powered by Blogger.