Aug 27, 2012

HUDUD DAP - PARASIT PAS TERGAMAM HADI AWANG DOA KARPAL SINGH CEPAT MATI..!!?Mesyuarat PAS Pusat yang diadakan kelmarin  nyata tidak memberi sebarang penyelesaian berkaitan isu Bekas Timbalan Presiden PAS Ustaz Nasharudin Mat Isa. Alih2 Presiden PAS Hadi Awang memaklumkan akan menyerahkan bulat2 terhadap Majlis Syura Ulama PAS Pusat untuk membuat kata putus terhadap bekas anak emasnya itu.

Nyata Puak2 Parasit PAS gagal menghasut Hadi Awang memecat Ustaz Nasha sebagaimana yang berlaku terhadap Hasan Ali. Akhirnya puak2 ini menyerang UMNO bagi menutup kelemahan sendiri. Jawapan orang bodoh. Tak putus2 mendakwa UMNO menolak Hukum Hudud.


UMNO sokong Hudud atau tolak Hudud itu itu hal UMNO dengan BN. Yang kita tanya sekarang soal Kerajaan Pakatan. Bagaimana PAS mampu yakin bekerjasama dengan DAP dalam membina sebuah Kerajaan Pusat jika DAP menolak Hukum Hudud?

Bagaimana PAS hendak melaksanakan Hukum Hudud jika terus bersama DAP yang secara tegas berulangkali secara terbuka akan terus berjuang untuk menolak Hukum Hudud?

Bilakah dasar perjuangan yang termaktub menerusi Perlembagaan PAS akan menegakkan Undang2 Syariah di Negara ini akan terlaksana jika PAS terus bersama DAP?


Semua soalan ini tidak dijawab dengan jelas. Yang dijawab salah UMNO. UMNO tolak Hudud. UMNO khianat Islam. UMNO ludah maruah Islam. Mainan politik UMNO. PAS ni pekak ke buta agaknya. Hampir tiap2 hari Pemimpin DAP terutamanya Karpal Singh secara tegas lagi terbuka memberi amaran pada PAS menolak Hukum Hudud.  Karpal Singh itu Pengerusi DAP bukannya Presiden UMNO.

"Kita tak heran DAP tolak Hudud. Lebih heran UMNO tolak Hudud." Bagaimana PAS boleh tak 'heran' dengan DAP yang bermati2 an menolak Hukum Hudud? Walhal parti ini akan membina

Kerajaan dengan PAS di peringkat Pusat jika menang PRU13. Kalau menang la. Yang dok sibuk UMNO tolak Hudud buat apa? UMNO bukan dalam Pakatan Rakyat. DAP yang bersama kamu wahai pimpinan Parasit PAS yang biol. Inilah cara orang bohong bercakap.

Paling lucu puak2 Parasit PAS ini cuba nak buka semula 'buku lama'. Mendakwa Kerajaan di bawah pimpinan Mahathirlah punca yang menyekat Kelantan melaksanakan Hukum Hudud. Jangan cerita 'buku lama'.

Kalau nak pegang cerita 'buku lama', bukalah sekali cerita Anwar Ibrahim. Siapa pemimpin ini satu ketika dahulu pada pandangan PAS? Kalau Mahathir dijadikan punca penolakan dan penentang mahabesar Hukum Hudud, Bagaimana PAS boleh mengangkat Anwar selaku PM hari ini walhal Mat Sabu sendiri kata dia lebih ganas dari Mahathir? Pening? Jangan kata Anwar sekarang sudah bertaubat pulak. Karpal Singh bila lagi nak bertaubat? Dia sendiri suruh Anwar bertaubat.

Jika dikaji semula isu ini, agak pelik juga apabila Karpal Singh tidak didesak mana2 pihak dalam Pakatan untuk diambil tindakan displin. Kenapa? Sebab Karpal adalah punca keretakan hubungan Pakatan. Dia yang membuat kenyataan secara terbuka hampir setiap hari mengugut PAS agar menolak Hukum Hudud. 


Bukankah salah satu sebab Hasan Ali dipecat kerana membuat kenyataan secara terbuka yang menimbulkan keretakan hubungan Pakatan. Mengapa tindakan yang sama tidak dibincangkan terhadap Karpal Singh? Ustaz Nasha hanya membalas serangan Karpal. Pemimpin DAP ini yang memulakan dan menjadi penyebab pertelingkahan semua ini.

Agenda politik. Ditulis dalam Perlembagaan kata lain. Indah2 belaka dengan nama haruman Islam. Dalam hati kata lain. Bila perjuangan politik tidak ikhlas, ini yang akan terjadi. Bertakbir seolah2 nak berperang demi Islam. Tolak Kerajaan UMNO dan BN kerana guna Sistem Perundangan Kafir. 
Akhirnya, PAS bina Kerajaan Sekular juga bersama Pakatan. Lebih teruk lagi rujuk Sistem Human Rights ala2 Amerika Syarikat dalam melaksanakan dasar Kerajaan. Bodoh.


Sekarang dah ikut perjuangan Anwar pula. Pemimpin yang PAS kata dulu kaki bohong. Tolak Rasuah. Tolak Korupsi. Nak Angkat Pemimpin yang didakwa PAS 1 ketika dahulu pengamal rasuah di Kementerian Kewangan sebagai PM. 

Ini semua pendirian PAS terhadap Anwar dulu. Buku lama. Kalau PAS boleh buka buku lama seang Mahathir pasal Hudud untuk tutup kelemahan sendiri, bukalah buku lama Anwar sekali.


Jika Ustaz Nasha benar2 dipecat, ianya satu kejayaan besar Parasit PAS meludah perjuangan Hadi Awang sebenarnya. Sebab apa? Tanyalah Hadi Awang. Tapi jangan ditanya depan media. Sebab pemimpin2 PAS memang telah dilatih jika soalan berkaitan isu Hudud dan Islam. Depan kamera... action... Salah UMNO. Tanyalah apa soalan sekalipun, jawapannya, salah UMNO. Bengong.2 comments:

Anonymous said...

Dsh laaaa!!!!

Dok bergaduh sapa menang dan sapa kalah..

DAP dok Rancang dgn singapore nak beli tanah seluruh penang..

Dapat kat Singapore..Habisss

Tanah semenanjung kena kepung..

Cina akan ambik semua..

Melayu bila nak bersatu?????

Anonymous said...

tunggu n.ajis n parasit2 dalam pas mati dulu baru melayu leh bersatu.. sbb yg duk bt melayu pecah belah ni yg duk dalam saf kepimpinan PR terutama dari pas.

Powered by Blogger.