Aug 12, 2012

HADI AWANG MINUM HOLY WATER ANWAR - SERANG UMNO NAK LEPAS GERAM DAP..!!
Sedar atau tidak sedar atau buat2 tak sedar Penyokong2 PAS dengan permainan politik Parasit2 PAS yang sehingga terjangkit terus ke mulut Presiden Parti Ustaz Hadi Awang.

Kekerapan DAP menerusi Pengerusinya Karpal Singh menyerang Hukum Hudud terhadap PAS sejak akhir2 ini tidak mampu dipertahankan mana2 Pimpinan Parti Islam itu. Bukan itu sahaja, ada pihak 'melepaskan geram' pula dengan menyerang dasar UMNO.

Semakin kerap DAP menyerang Perjuangan PAS, semakin rancak Pemimpin PAS menyerang Perjuangan UMNO. Walhal gelanggang pergaduhan PAS berdasarkan kenyataan2 serangan baru2 ini adalah DAP. Jawab serangan DAP ke atas kamu. Bacul.


Inilah kepura2 an Pimpinan PAS yang semakin ramai termakan hasutan Parasit yang marahkan rakan parti. Dek kerana mahu mengawal emosi terhadap DAP, UMNO pula dijadikan sasaran melepaskan geram. Politik apa ini.

Ternyata Zikir 'Putrajaya' itu menyebabkan PAS menidakkan realiti sebenar bahawa musuh parti tersebut adalah DAP.

Malah lebih mengecewakan, Presiden PAS Ustaz Hadi Awang turut terpengaruh dengan hasutan parasit. Doa2 lah MP Marang ini tidak sehingga terminum Holy Water yang disediakan Anwar.

Dosa paling besar bakal ditangggung Pimpinan PAS adalah bersama2 bersubahat dengan sebuah parti yang bukan sahaja menolak Hukum Hudud, akan tetapi turut menolak pengisytiharan Negara Islam yang melaksanakan Sistem / Enakmen Perundangan Syariah.

Parti Islam ini sebenarnya merestui bersama2 membina sebuah Negara Sekular.


5 comments:

Anonymous said...

Besar serban aja, tapi semangat kecik aja, bila nak PRU keluar cerita hudut, kaki kelentong tak abis-abis, bila karpal singh bersuara,telor kecut, UMNO juga yang salah. Bebal@bengap.

Anonymous said...

sudahlah hadi
awak tu dah kafir
janganlah mengkafir orang lain pula

Anonymous said...

Aku sokong Datuk Seri Najib Razak melaksanakan hudud sebelum PRU13, jadikan UMNO lebih Islamik dari PAS.

Anonymous said...

Perkara pokok, PAS dan PR dah berjaya buat orang melayu benci pada parti umno.. Tak kiralah hudud atau tidak.. Bagi mereka lenih baik undi DAP dari umno.. DAP jadi PM pun tak apa.. Jangan UMNO.. Pemimpin UMNO pula perlulah berubah.. Kena tunjuk melalui teladan dan bukan hari hari buat orang mengata mengenai mereka..

Anonymous said...

UMNO kena laksanakan hudud... baru PAS dan DAP terkancing... mampuih pilah MCA dan MIC bukan depa boleh jadi Perdana Menteri... TPM pun depa tak layak. Kalau MCA dan MIC bising sangat.... kita taja Presiden depa khatan beramai-ramai dengan budak-budak kita masa cuti semester depan. Bukan sakit pun... pakai klip je... Benggali yang reka benda tu.

Powered by Blogger.