Feb 17, 2012

VIDEO DEDAH - KHALID SAMAD HINA HADI AWANG ULAMA' TEROMPAH!!Khalid Samad telah mendedahkan satu perkara rahsia Parti. AKU CABAR... AMBIL Tindakan terhadap Parasit ini. Kenapa Hadi Awang suruh jumpa? Kerana mahu bicara soal pengambilalihan Kerajaan Negeri tatkala keputusan PRU12 dilihat tidak stabil.
Apa? Khianat? Khalid SAMAD kata Hasan Ali khianat Parti dan Pakatan. Bermakna ianya secara tidak langsung ditujukan juga kepada Hadi Awang. Siapa bilang khianat? 

Tatkala PRU12 berlangsung, tidak kedengaran kerjasama Pakatan. Adakah PAS bekerjasama dengan DAP? Tidak. PAS hanya sekadar mengadakan kerjasama kempen PRU12 melalui Barisan Alternatif bersama PKR. Ini diputuskan sendiri melalui Majlis Syura Ulama PAS pada ketika itu.

DAP telah sekian lama meninggalkan BA dengan bongkak di hadapan Arwah Ustaz Fadzil Nor dianggap pengganas kerana mahu tubuhkan Negara Islam pada 2001.

Maka menjadi hak PAS memutuskan penubuhan Kerajaan yang pada ketika itu secara tiba2 DAP tampil mempelawa PAS bersama Kerajaan Negeri Selangor. Setelah diherdik mendakwa PAS parti yang tidak releven di Negara ini kerana hanya memperjuangkan Islam yang sememangnya ditentang DAP sebagai rujukan perundangan.


Gila talak mahukan jawatan MB. Khalid sekali lagi menghina pandangan Presiden yang sememangnya mahu Hasan Ali dinobatkan MB Selangor jika PAS Negeri memperolehi kemenangan. Moral Hasan Ali jauh lebih baik jika dibandingkan Khalid Ibrahim malah Khalid Gereja ini sendiri.

Khalid Samad ternyata menghina keputusan Hadi Awang yang dibawa melalui Majlis SYURA Ulama PAS pada ketika itu. Hasan Ali sekadar menerima arahan Presiden.


Tidak MUSTAHIL manusia ini bakal membakar serban Presiden PAS ini, lantas terpancarlah wajah MAT Sabu selaku Pemimpin No. 1. Presiden PAS yang mencatat sejarah paling rendah moralnya dengan rekod mahkamah terlibat di dalam kes KHALWAT yang menyebabkan beliau sehingga hari ini, tidak diterima sebagai salah seorang calon YB. di Negeri tersebut.

Parasit2 PAS seperti beliau memandang prinsip Anwar yang mengamalkan Pluralisme sebagai konsep paling tepat. Malah memegang gelaran Anwar melabel Tokoh2 PAS seperti Hadi Awang sebagai Ulama' Terompah yang sukar diterima.

FITNAH. Sebenarnya bacul dengan kebangkitan Hasan Ali. Khalid Samad jangan kamu putar belit. Perancangan jahat kamu bersama Anwar bakal menumpaskan Parti kamu dan 'Mursyidul Am Pluralisme' kamu itu.

TONTON VIDEO TERSEBUT!!

1 comments:

Unknown said...

Khalid Samad ni lah yang bantah bila Hasan Ali nak haramkan penjualan arak di Shah Alam dulu kan?

PUSAT KHIDMAT NURUL IZZAH SEKADAR HIASAN SEMATA-MATA!! Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Powered by Blogger.