Feb 16, 2012

TERBARU ANWAR DI BANDUNG - "HOMOSEKS ITU BISA TAPI LAKUKANNYA SCRA. T'TUTUP!!"

Maksudnya? Negara tidak sewajarnya menghukum perhubungan Homoseksual yang dilakukan secara tidak terbuka? Maknanya jangan dihukum mereka yang ada naluri sedemikian?

Tiada keperluan undang2 bagi mendakwa salahlaku Homoseksual? Nak bercinta sesama sejenis lakukan secara 'tertutup'. Jangan dilakukan secara terbuka bagi menghormati masyarakat yang lain. 


Satu pandangan yang Liberal dan Terbuka. Mungkin dengan cara ini PKR mampu mendapat sokongan dari segenap golongan termasuklah yang mengamalkan budaya songsang di Negara ini.

Apa pandangan Presiden PAS Hadi Awang? Open la sikit Tuan Guru.

ANGKAT DAN JULANGLAH KAMU. Kalian angkatlah Pemimpin ini. Manusia yang didakwa Manusia Pilihan Tuhan. Tuhan mana kamu bicarakan ini?
Artikel PANAS (Klik pada tajuk di bawah) :-

JINGGA 13 UGUT DEDAH MISI PEMBUNUHAN PATRICK WONG!!?9 comments:

Anonymous said...

sayangnya pemimpin pas tidak faham bahasa inggeris tidak tahu bahasa indonesia makanya anwar bebas berbicara apa sahaja dengan dua bahasa itu di mana sahaja. nak bagi bukti vidio depa kata vidio besi, nak bagi bukti akhbar ni depa kata silap cetak, habis tu nak kata apa aku pun tak tahu.

Anonymous said...

sama juga dgn perkataan " melayu kalau makan babi di rumah sendiri tu ok tapi jangan la makan di public haram" Kalau mcm ni punya ketua, habis la orang Islam dlm masa 20 tahun yg akan datang.

Anonymous said...

Waduh2...goblok kamu..bicara bahasa melayu utk org yang duduk tanah melayu....kerja apaan kamu...mulut busuk..xtahu hargain negara sendiri..berengset kamu..kamu ni apaan ya...kaki sementot juburi..kaki ogntol yaa...klau kamu jd PM Malaysia...merelakan kawin sejenis..kamu kira apa pimpinan dan islam kamu...ngak tau malu..engak sedardiri..apa kamu ingat emakbapak kamu tak nangis lihat laku kamu...klau dia tahhhhu begini kecil2 lagi udah ditanam hidup2..banjingan kamu

Pejuang Bangsa said...

Dia ni jadi PM Israel la... Tel Aviv kan pusat percutian utama bagi golongan gay

Anonymous said...

Satu komen yang sangat bahaya dan tak masuk akal dari seorang pemimpin islam.. Adakah dia kata buat maksiat secara senyap senyap seperti zina, judi dan arak bagi orang islam itu dibolehkan... Ops sengaja tak sebut liwat.. Apa komen ahli PAS yang sokong si juburi ni.. Masih mahu sokong orang macam ni lagi ke.. Sedarlah.. Apa komen nik aziz..

Anonymous said...

Rejam anwar sampai mati....
Aku sanggup lakukan apa saja untuk negara ini...
Perosak negara ini masih wujud...akan punah segalanya...aku sanggup bunuh anwar ibrahim kalau negara ini ditakluki unsur 2 yahudi...ajaran sesat...yg haram dihalalkan.....yg halal dicerca...dihina.....pengkianat negara.....!!!!!!!!!

anamas said...

AKU TAK TAHU SAMA ADA BAPA ANWAR MASIH MENGANUT KEPERCAYAAN ISLAM ATAU APA....KALAU BEGITU MEROGOL DAN BERZINA BEBAS SAJA DILAKUKAN DI RUMAH-RUMAH DAN DI BILIK-BILIK HOTEL ASALKAN JANGAN DI TEMPAT TERBUKA. BEGITU KAH BAPA ANWAR IBRAHIM?

Anonymous said...

WALAUPUN KITA BERADA DIDALAM TEROWONG YANG GELAP,DASAR YANG PALING DALAM PERCAYALAH ALLAH S.W.T MAHA MELIHAT DAN MAHA MENGETAHUI DAN JANGAN KITA LUPA MALAIKAT PENCATAT AMALAN YANG TIDAK PERNAH TIDUR DAN LEKA.

Anonymous said...

si tua tak sedar diri ni. . sanggup mempertahankan homoseks, kata pandai baca khutbah? takkan orang yang selalu berkhutbah sokong homoseks? ingat hai orang tua, entah esok atau lusa malaikat maut datang menjenguk, bertaubatlah kamu sebelum terlambat.

Powered by Blogger.