Feb 1, 2012

SAM SHAHEIZY KAITAN FILEM 'SONGLAP' DGN. AMBIGA!!










Pelakon Filem No. 1 Malaysia Sam Shaheizy ada kupasan di sebalik 'Filem Realiti' yang cuba dibawa Ambiga untuk 'dipersembahkan' buat rakyat Malaysia. 

'Filem' yang cuba membawa nama busuk dan hanya memberi 'keuntungan' buat 'produksi filem' tersebut akan tetapi tidak mencapai matlamat merancakkan ekonomi Negara. Tonton Video di atas. Agak menarik kupasan Hero Filem 'Songlap' ini.

3 comments:

Anonymous said...

Biarkan ajelah BERSIH 3.0 tu...

Jangan diperbesar besarkan.. Jangan diharamkan... Biar dia orang nak berakak sana sini... Haram pun diaorang akan buat..

Manusia ni lebih syok kalau ada halangan dsbnya.. Tentu dia bosan kalau tak ada halangan.. Tapi make sure dia tak rosak harta benda awam semata mata nak mengundang tindakan pihak berkuasa dsbnya...

Bersih 3 boleh juga dijadikan batu pengukur kepada sokongan rakyat sebelum PRU13..

Anonymous said...

Itu mat sabu ke... Bakal PM Malaysia nanti.. mana Hadi Awang presiden PAS... NAK CUBA BERSIHKAN DOSA DOSA LEPAS KE SUPAYA NAMPAK PUTIH SEBELUM PRU NANTI SEBAB PAS DAH MULA HILANG SOKONGAN KERANA TELAH LARI DARI PERJUANGAN POLITIK SEBENAR DAN BERSENGKONKOL DENGAN KAFIR DAP SEMATA MATA NAK KAN SIKIT KUASA.. jangan lah termakan dengan kata hadi tak nak bertanding PRU nanti.. Semua tu alasan sahaja nak keluarkan PAS dari persepsi buruk..

Anonymous said...

Di cadangkan pihak pihak media membuat lintasan langsung menginterview budak budak yang pergi berdemo ni supaya kita dapat tahu dari golongan cerdik pandai manakah mereka ini.. Ada ke mereka tahu apa yang diperjuangkan dsbnya.. Atau setakat berjiwa memberontak yang normal bagi remaja tetapi sayang dipergunakan oleh ahli politik..

Powered by Blogger.