Feb 1, 2012

PUSAT KHIDMAT SEKS MEWAH DI PEJABAT PAS MERU!!?

Sebuah bangunan kilang industri kecil dan sederhana (IKS) di MERU (berdekatan Pusat Khidmat Masyarakat PAS DUN Meru) dipercayai menjadi tempat menyediakan perkhidmatan seks sejak tiga tahun lalu (bersamaan dengan tempoh pentadbiran Pakatan Selangor).

Hasil kajian salah wartawan akhbat tempatan Kosmo yang turun ke kawasan tersebut mendapati, perkhidmatan itu disediakan khusus untuk warga asing dengan bayaran serendah RM50. Difahamkan, lelaki tempatan tidak dibenarkan memasuki premis itu kerana pengusaha khuatir rahsia mereka diketahui.

Bagaimanapun, kegiatan tersebut mula terbongkar selepas penduduk berhampiran mendapati premis itu semakin kerap dikunjungi warga asing akhir-akhir ini.

Seorang penduduk yang mahu dikenali sebagai Ahmad, 40, berkata, apa yang dibimbangi ialah aktiviti tidak bermoral itu akan mempengaruhi generasi muda di kawasan sekitar.

“Kita tidak mahu kawasan ini dijadikan pusat pelacuran. Kegiatan tidak bermoral itu sekarang semakin mengundang ketidakselesaan penduduk,” ujarnya.

Kata Ahmad, pelanggan tempat tersebut terdiri daripada warga Nepal, Bangladesh, Myanmar dan Vietnam.

“Saya difahamkan pengusaha premis terbabit menggunakan wanita warga Indonesia sebagai pelayan khidmat seks dan ia amat laris pada hujung minggu,” katanya.

Jelasnya lagi, pusat tersebut beroperasi 24 jam sehari. Semua pelanggan perlu menggunakan pintu belakang bagi memasuki tempat itu.

“Sekali pandang bahagian hadapan bangunan tidak ubah seperti penempatan setinggan warga Bangladesh,” beritahu beliau.

Ahmad berkata, beliau pernah cuba memasuki tempat tersebut namun telah dihalang pengusaha terbabit yang mengetahui beliau orang tempatan.

Parasit.. Oh Parasit.. Mungkin Video Panaz ini yang sama dirakamkan di Meru boleh dijadikan paparan 'cuci mata' buat kita. KLIK DI SINI untuk menonton video ini.


0 comments:

Powered by Blogger.