Feb 16, 2012

KLIMAKS PRU13 - JINGGAY 13 BAKAL PAPAR VIDEO SEKS NAJIB!!?
Ada hikmah di sebalik pemecatan Hasan Ali ini. Kesedaran dan Pembongkaran perilaku moral Anwar yang bak lembu naik gila mengeluarkan kenyataan2 yang semakin karut malah memesongkan akidah Ummat Islam.

Lebih menyedarkan semua pihak tentang label FITNAH, yang acap kali menjadi salah satu bahan teriakan Anwar menerusi ucapan2 nya di hadapan penyokong beliau. Segala pertuduhan beliau ini angkara UMNO pimpinan Najib kata beliau. Malah beliau yakin 100% Najib bakal mengheret beliau ke penjara. 


Mungkin pada awalnya gembira ia berlaku sebaliknya. Akan tetapi kini memakan diri. Tuduhan2 beliau terbukti fitnah beliau. Malah fitnah yang turut menjadi label Blogger2 Pro Kerajaan kini secara terang2 an berlaku kepada blogger belaan Jinggay 13 ini.  Bermula dengan paparan yang kononnya mahu menaikkan rasa benci Penyokong2 PAS terhadap Hasan Ali dengan mengubahsuai gambar milik Otai Blogger Darul Ehsan Today. Gambar tersebut ditambah dengan bendera UMNO di dalam program Hasan Ali bagi mengiyakan tuduhan Parasit2 PAS bahawa Bekas Pemimpin No. 1 PAS Selangor ini adalah Agen UMNO. 


Kelihatan tidak berputus asa, lantas percubaan kali ini lebih jelas berbentuk fitnah. Akibat emosi tidak terkawal tidak mampu menjawab tindakan Anwar yang jelas memesongkan akidah beliau sendiri, kini cuba menggunakan kaedah yang sama memaparkan apa yang dilihat kononnya insiden yang sama berlaku ke atas PM Najib Tun Razak. Dicalet dahi yang merupakan amalan Masyarakat India.


 Mungkin tidak mustahil mereka yang selama ini mendakwa Najib bertanggungjawab merancang kononnya Fitnah Video Seks Anwar yang sebenarnya realiti itu bakal merancang perkara yang dituduh mereka sendiri. Tidak Mustahil. Kerana Anwar dan kuncu2 nya adalah PEMFITNAH SEBENAR!!

Jelas mereka tidak mampu menjawab dan tindakan ini sebenarnya mengiyakan apa yang diperlakukan Anwar itu tidak bercirikan Pemimpin sebenar yang tinggi moralnya.


Ianya juga mengiyakan pembongkaran Hasan Ali mengenai pelaksanaan Dasar Pluralisme yang bakal dibawa Anwar apabila berjaya menakluki Kerajaan Pusat kelak.

Adakah kesemua pertuduhan ini bakal senyap dan terus tidak dibangkitkan setelah Anwar menemui Nik Aziz? Hanya Nik Aziz mampu mencuci setiap dosa2 Pemimpin Pakatan. Peranan Diktator PAS ini digunapakai semula. Apa lagi yang mampu PAS lakukan? Menunggu sahaja ke Putrajaya.
 
 
 
 
 
 
Parasit2 PAS terpaksa sujud dan mengikut selera pemerintahan Anwar kerana perancangan untuk mengangkat Hadi Awang selaku Pemimpin No. 1 Pakatan dilihat gagal kerana Anwar tidak dipenjarakan.

Sarat dan senak dengan perancangan politik kotor. Negeri pemerintahan masing2 terbiar hingga lalang semakin liar. Dicelah2 lalang itu rasuah dan penyelewengan dibiarkan. Masih mampukah mereka mempertahankan ketidaktentuan hala tuju perjuangan mereka ini? Inilah akibat membabi buta menghina pihak lawan.


SYUKUR!! Rakyat akan nilai siapa pemfitnah sebenar.


Kenyataan Terbaru Anwar (Klik Pada Tajuk Dibawah) : -

4 comments:

Anonymous said...

Semua yang terlibat memfitnah Datuk Dr. Hasan Ali baik minta maaf cepat sebelum roh kamu kembali ke rahmatullah.

Demi politik sanggup buat dosa kering. Apa jenis Muslim ni?

Ingatkan ahli politik yang jijik, rupanya puak2 ni lagi kikik.

Anonymous said...

PAS bukan agama...PAS adalah sebuah parti...PAS sebenarnya adalah pertubuhan yg bertunjangkan fahaman SYIAH yg sesat lagi menyesatkan...PASPISPUS

Anonymous said...

RUMPUT OH RUMPUT KENAPA ENGKAU PANJANG SANGAT.. MACAMANA AKU TAK PANJANG, KHALID IBRAHIM TAK POTONG AKU.. KHALID IBRAHIM TAK POTONG AKU..

SETUJU DARI NEGARA BERKEBAJIKAN, KINI PAKATAN TELAH JADI NEGERI TERBIAR... DEK KERANA SIBUK BERPOLITIK.. TAK PERCAYA PERGI JALAN KAT BUKIT JELUTONG, RUMPUT DAH LAMA TAK POTONG..

TAPI PERCAYALAH, TAK SAMPAI SEJAM JIKA DIA BACA BENDA NI, SATU DUYUN LORI BANGLA DATANG POTONG RUMPUT ESOK... TAKUT PERSEPSI NEGATIVE... INGAT ORANG BODOH SANGAT KE..

Anonymous said...

Anwar papa rock malaysia.. Syabas anwar.. Teruskan lagi... Siap joget lagi, daud kilau pun surrender kalau macam tu...

Powered by Blogger.