Feb 15, 2012

JINGGA 13 UGUT DEDAH MISI PEMBUNUHAN PATRICK WONG!!?Pembunuhan yang melibatkan Patrick Wong sememangnya satu kes serius yang mesti diketengahkan. Tindakan MB Selangor Khalid Ibrahim yang masih tidak nampak serius dalam menangani isu ini amat meragukan ramai pihak yang mengikuti perkembangan isu ini.

Apa yang pasti budaya gangster yang melibatkan isu perniagaan Pasir di Negeri tersebut diketahui Kerajaan Negeri Selangor dan ianya disyaki menjadi salah satu kaitan pembunuhan Patrick Wong. Lebih parah lagi ianya  melibatkan sebuah syarikat milik Kerajaan Negeri Selangor iaitu Kumpulan Semesta Sdn. Bhd. (KSSB).

Adakah Jingga 13 yang cuba dilihat menjadi hero atas angin membangkitkan isu2 yang didakwa kononnya penyelewengan Kerajaan Pusat berani tampil mendesak SPRM menyiasat isu ini? 

 

Bagaimana pula dengan Laporan Polis dari Pegawai Pemasaran KSSM yang didakwa telah diugut  bunuh Norizan Mohamd yang telah menamakan Ketua Jabatan sebagai antara individu yang terlibat?


 

Cabar. Kita cabar Jingga 13 tampil mendesak SPRM menyiasat isu ini? Jika benar anda anti penyelewengan apatah lagi ianya telah sampai ke tahap pemubunuhan.


0 comments:

Powered by Blogger.