Feb 16, 2012

HASAN ALI DAKWA PARASIT PAS ADA JALINAN SULIT B'SAMA ISRAEL..!!?
Hasan Ali pada Sidang Media petang tadi lantang mempertikai tindak tanduk Parasit PAS yang dilihat cuba 'menyelamatkan diri' tatkala Anwar Ibrahim membuat kenyataan paling mengaibkan terhadap maruah Islam.

Lantas beliau dengan nada sindiran turut mahu mendengar sendiri dari mulut mereka reaksi balas terhadap 'Mursyidul AM' mereka itu terhadap pengikhtirafan Israel sebagai salah sebuah Negara yang sewajarnya dihormati.


 


Hasan Ali turut memuji langkah Presiden PAS yang tampil berani mengkritik tindakan Anwar dan mahukan penjelasan mengenai perkara tersebut. Namun dikhuatiri juga perjumpaan Anwar bersama Nik Aziz bakal menutup agenda jahat Diktator Pakatan tersebut akibat penjelasan putar belitnya itu.


Itu sewajarnya difikirkan mereka pada ketika ini daripada panik tidak tentu hala hendak menjawab satu persatu pendedahan yang diketengahkan Hasan Ali terhadap agenda jahat merosakkan prinsip PAS itu sendiri.

Malah pada awal cadangan Hasan Ali untuk mengadakan road show sebelum ini,  Pengerusi Perhubungan Parasit PAS Selangor Khalid Samad sendiri menjelaskan beliau tidak akan menyekat Hasan Ali untuk menggerakkan road shownya malah tidak langsung dilayan kerana tidak akan menjejaskan beliau dan sahabat2 parasit yang lain. 


Namun beliau kini panik tidak tentu hala cuba memperjelaskan pendedahan Hasan Ali. Peranan Blog2 Pembangkang juga tertumpu kepada Hasan malah sanggup mengubahsuai gambar Hasan Ali bagi melihat seolah2 Hasan sekadar mendapat sokongan pengikut2 UMNO. 

Lebih dahsyat lagi, beberapa ugutan dibuat terhadap mana2 jentera PAS yang menyertai Ceramah Akidah bersama Hasan Ali. Kain2 rentang dikoyak dan dibuang. Lebih menyedihkan kain rentang yang tertera perkataan 'Kemantapan Akidah Ummah' itu dipijak2 lalu dibakar.

Semua ini dek kerana semakin ramai PAS di peringkat akar umbi memberi sokongan tidak berbelah bahagi terhadap Hasan Ali. Sehinggakan beberapa Sessi Jelajah Hasan Ali telah dianjurkan dari beberapa PAS Cawangan membuktikan tanda sokongan terhadap beliau. 


Benar kata Hasan Ali. Anwar bakal membawa Malaysia sebuah Negara yang mengamalkan Liberalisme dan Pluralisme. Isu kalimah Allah sebagai 'pembuka bicara' keberanian pertama Anwar menampilkan amalan ini. Kini semakin parah. Daripada kenyataan Anwar mengenai Israel, lantas disusuli pula penegasan DAP mengenai Hari Kekasih. Ia jelas membuktikan penentang PAS adalah di kalangan sahabat2 dalam komponen haram ini sendiri.

KLIK DI SINI untuk kenyataan terbaru Anwar mengenai Homoseksual menerusi Ucapannya di Indonesia. Agak mengejutkan penonton yang hadir. Laporan di atas dipetik dari sebuah akhbar Indonesia.1 comments:

Anonymous said...

Nik Aziz pun sama macam anwar.. Kenyataan bercelaru.. Dulu tuduh umno tak islam kerana berkerjasama dengan mca dan mic.. Tapi hari ini cakap PAS boleh bekerja dengan DAP sebab itu mengikut rasulullah.. Nampak sangat orang macam ini hanya menggunakan agama untuk kepenting politik sahaja.. Rasanya, lebih baik bekerjasama sesama islam dari mengikut telunjuk kafir DAP.. APa kata pengikut PAS yang pandai pandai belaka..

Powered by Blogger.