Feb 9, 2012

AMARAN MB KEDAH BUAT PARASIT PAS - "DEPA JILAT ANWAR PI MASUK PKR..!!"
Memang benar ianya tidak berlaku seperti yang didakwa. Seperti maklumat yang terdapat melalui artikel sebelum ini ( KLIK DISINI ), strategi membunuh karierHasan Ali digunapakai semula bagi menumbangkan Ustaz Azizan.

Ustaz Azizan sempat menjawab dengan nada sinis ketika ditanya berkenaan perletakan jawatan tersebut. "Sejak malam tadi, saya terima panggilan berkenaan perkara itu. Saya tidak akan melayan perkara itu... ini macam budak-budak. Mereka serang saya kerana mereka (Parasit PAS) tidak yakin dengan diri mereka."
 2 Pemimpin PAS telah mengakui politik kotor dalam PAS ini bukan sahaja berlaku, akan tetapi semakin liar dan tergesa2 tatkala Anwar mengarahkan Agen2 beliau di dalam PAS ini 'dibersihkan' serta merta. Peranan Mahfuz Omar selaku Parasit PAS menjalankan tugas selaku 'Agen Anwar' bertindak hampir sama dengan Khalid Samad di Selangor.

Anwar turut memberi peringatan kepada mana2 Pemimpin PAS tidak bermimpi di siang hari untuk terus ke depan mempertahan dasar Parti itu yang baginya 'kuno' untuk direalisasi.

Malah menurut Anwar, Piagam PAS mesti dibuang dalam Pakatan kerana ianya bakal memberi liabiliti untuk menawan Putrajaya. Semua ini gara2 sasaran Pakatan untuk kaut 90% undi Cina memihak kepada mereka pada PRU13 kelak.


Ustaz Azizan yang merupakan antara Tokoh paling lama dan pernah digelar tokoh Ulama dari kalangan PAS Negeri mengakui ini adalah salah satu strategi ugutan menyingkirkan beliau dari jawatan MB dan PAS secara keseluruhan.
Rata2 Pimpinan PAS Kedah peringkat Kawasan bersiap sedia jika insiden Hasan Ali bakal berlaku kepada MB Kedah. Mereka turut merasa kesal dengan strategi Anwar yang semakin lama semakin liar menguasai PAS sehingga menyebabkan berlakunya amalan cantas mencantas dan berpuak2 dalam Parti.Malah tindakan Anwar yang mengikut 'pintu belakang' cuba menghapuskan Matlamat Asas Perjuangan PAS dilihat melampau.

Selain itu, mereka mengesyaki Prof. Aziz Bari turut ada kepentingan tertentu apabila berani mengarahkan PAS bertindak mengikut arahan beliau walaupun bukan ahli PAS apatah lagi berjawatan dalam parti tersebut.

Kesemua Pemimpin Negeri yang menyokong MB Kedah itu bersiap sedia jika benar Ustaz Azizan bakal dipecat, Parasit2 PAS ini bakal disembur racun dari pihak penyokong Ustaz Azizan yang kebanyakannya merupakan jentera2 parti di bawah naungan bekas Presiden Parti, Arwah Ustaz Fadzil Noor.8 comments:

Anonymous said...

Salam..
habihlah PAS..bungkuih lah PAS..lg cepat lagi baguih.. biaq padam muka hangpa PAS oii selama ni duk fitnah UMNO bertalu2..

la Tuhan ajaq hangpa balik..gomoilah sama2 hangpa PAS oii!
biaq lingkup PAS!
lingkuplah PAS
lingkuplah PAS dgn segala org2 jahat yg bertopeng agama!

Anonymous said...

Takebeer!

Anonymous said...

sepatutnya azizan meletakkan jawatan keran amenghalang dasar anwar untukmenawan putrajaya. PArasit UMNO dalampas terlalu ramai. oleh itu manusia bernama hadi awang, harun din, ismail kamus, hassan ali, azizan harun taib harus disingkirkan dari pas kerana merupakan agen umno dalam pas. Harapan pas menyegerakan penerimaan penarikan beliau bertanding dalam pilihanraya. Anwar harus membersihkan parasit ini secepat mungkin. HIDUP ANWAR...HALALAN PARASIT UMNO DALAM PAS.

Anonymous said...

SYABAS AZIZAN. KEBERANIAN MU AKAN DAPAT MENEGAKKAN AIKIDAH ISLAM DAN AGAMA ISLAM DI MALAYSIA. KEPADA MANUSIA YAN GMENYOKON GANWAR PKR SEPERTI NIK AZIZ, KHALID JAAFAR, MAHFUS, HADI AWANG, TUNA IBRAHIM KHALID SILA KELAUR DARI PARTI PAS DENGAN SEGERA. LETAKKAN JAATAN PARTI ANDA DAN SILAKAN MASUK PKR UNTUK SURVIVAL POLITIK, JANGAN KADIKAN PARTI PAS SEBAGAI KAMBING HITAM UNTUK MEMENUHI NAFSU JAHAT KALIAN. RAMAI LAGI YANG LEBIH LAYAK JADI MURSIDUL AM PAS, PRESDIEN PAS DARI KALANGAN ULAMAK DALAM PAS. ATUH PAS TOLAK KEMUNGKARAN TOLAK NIK AZIZ DAN SEMALATKAN ISLAM. AKHIRAT ADALAH PERJUANGAN KITA. ALLAHU AKBAR..

Anonymous said...

walaupun azizan ni banyak buat silap dan berbohong tatapi jika dia dikenakan tindakan ileh parti disebabkan anwarinas ni aku akan sokong azizan...kerana azizan lebih baik dari anwar

Anonymous said...

sapa la yg tulih bnda2 laguni. yg dok komen pun tadak otak. umno lg byk fitnah. puuuiii!

Anonymous said...

hampa ne org Pas-awat hampa mengkelai dengan hampa - dok kata kat org. batu api dok pelaga hampa-apala punya kepala otak dok nampak org.lain saja punya salah-belakang hampa punya kurap tak nampak tengok lah korap tu dengan cermin-jgn. jadi jumut sangat.

Anonymous said...

kalau dah belakang bekurap cari lah org. yang boleh tulong boh ubat-nak minta tolong pun pilih lah org sikit-jgn. mintak tolong org.yg ada segkela-nanti kurap tak hilang sengkela pulak yang mai-

Powered by Blogger.