Jan 16, 2012

PARASIT PAS - KHALID SAMAD TERKENCING DALAM SELUAR!!PAS sebenarnya sudah sekian lama dengan satu gerakan berhaluan kiri yang berikrar untuk menusuk masuk ke dalam parti secara ekstrim dan kini mereka telahpun berjaya menawan hampir kesemua jawatan tertinggi dalam parti.

Ianya telah diterjah dan dikenalpasti sebilangan Pro Ulama' PAS yang semakin khuatir dan bakal membuat satu revolusi menentang kumpulan tersebut.

Ini semua adalah gara2 fenomena pembawakan budaya 'Anwar' ke dalam PAS yang telahpun dibuat 1 ketika dahulu ketika Anwar bergelar Pemimpin di dalam UMNO.

Politik Anwar sememangnya mengatasi Agama dan Bangsa. Undang2 bagi kedua2 item penting ini direka dan diolah semula mengikut acuan beliau sendiri.

KHALID Samad mungkin individu pertama yang didedahkan Hasan Ali 1 masa terdekat yang bertanggungjawab membawa 'ajaran' baru ini yang bakal menghilangkan rasa kepercayaan rakyat terutamanya Umat Islam mengenai hasrat kotor Kumpulan Parasit dalam Parti tersebut.


7 comments:

Mohd Hakimie said...

adobe photoshop blh la bro...

Anonymous said...

Bongkar jgn tak bngkar..

Anonymous said...

Jangan UMNO kena kencing sudahlah.. Mana tahu ni bukan sandiwara PAS... Hendak lebih sokongan MELAYU yang dah banyak hilang... Nanti Hassan Ali tanding bebas.. Menang, lepas tu masuk PAS balik atau sokong PR.. Macam Ibrahim Ali..

Tapi percayalah pada Hassan Ali.. Insyallaah dia tak akan sekongkol dengan Anwar Ibrahim yang membuat ajaran islam ara baru yang homosek sudah lapuk dan dibolehkan.. Sama samalah org PAS tanggung dosa besar tu.. Share share lah, jangan rebut rebut dosa tu pulak..

Anonymous said...

Minta tolong komen siapa yang arif pasal law ni..

Maksudnya sekarang ni semua perogol dan peliwat kat malaysia ni tak bersalahlah kalau di charge di mahkahmah kecuali memang kalau kena tangkap red handed.. Kes anwar ni boleh di dijadikan contoh dimana semua bukti ada tapi still tak dapat disabitkan kesalahan kerana hakim rasa bukti semen tu tak berapa kuat..

Jadi bukti apakah yang paling kuat untuk menyabitkan kesalahan perogol dan peliwat... Adakah bukti pengakuan orang yang dituduh lebih kuat.. Agak agaknya sebab itulah anwar awal awal lagi dah buat propaganda di pukul oleh polis dan sebagainya supaya dia tidak disoal dengan "kasar" oleh polis untuk memberi pengakuan..

Pada pendapat saya sistem mahkahmah di negara ni tidak adil... Ini kerana siapa yang ada duit boleh bayar peguam yang bagus untuk lepaskan dia walaupun bukti sudah ada... Tapi siapa yang tak ada duit maka dia sudah pasti didapati bersalah.. Sebab tak mampu nak bayar peguam yang bagus atau ianya diwakili oleh peguambela mahkahmah yang mashie mentah lagi...

Juga mereka ini selalunya memberi keterangan pengakuan setelah dibelasah oleh polis.. Jadi adakah ini adil...

Anonymous said...

Peguam negara patut memberi keAdilan kepada saiful...

Kes ini hendaklah disemak semula..

Hakim yang mengadili kes ini mungkin telah membuat keputusan dalam keadaan tertekan.. Kerana sebelum ini anwar pernah kata yang hakim ini berat sebelah...

Anonymous said...

mohd hakimi,
ni bukan photoshop, tapi snap shot dr salah satu scene video muzik untuk iklan 'undilah'.

banyakkan berekplorasi di ruang maya ye.. research keme rajin, tadala statement hentamkromo.

Anonymous said...

bro hakimi..kitorang pun x ada masa la nak photoshop pemimpin korang yg x boleh pakai tu..lain kali jangan main hentam je..hahahaha..

Powered by Blogger.