Mar 31, 2011

NIK AZIZ GELAR MAT SABU MUNAFIQ TONTON VIDEO SEKS ANWAR!!

Macam Anak dan Bapa. Itu dakwa Nik Aziz hubungan beliau terhadap Anwar. Teringat pula zaman Anwar di dalam UMNO. Tun M dianggap sebagai bapa. Alih2? Bapa ini hampir dicantas gila. Solat Hajat telahpun berlangsung di Selangor baru2 ini. Namun, Beberapa Pemimpin PAS dikatakan tidak berpuas hati dengan tindakan Nik Aziz yang terang-terangan percaya yang Anwar tidak melakukan seks Luar Tabii dan Seks sepertimana yang ditayangkan melalui Video Klip CCTV tersebut. Mereka mendakwa Nik Aziz sewajarnya mendoakan agar pihak Mahkamah, Suruhanjaya atau mana2 pihak menyiasat Video tersebut dengan cara yang lebih adil dan telus. Bukannya mendoakan pihak yang terlibat membongkar video itu dilaknat oleh Allah. Apabila ditanya Nik Aziz samada telah mengenalpasti video terbabit daripada Mat Sabu dan Mustapha Ali, beliau menjawab dengan nada keras dan memaki hamun kedua2nya kerana menonton sebuah video zina dan beliau percaya 100% bahawa Anwar tidak melakukan maksiat sedemikian. Malah Nik Aziz mencabar Mat Sabu keluar dari PAS kerana tindakan beliau menonton Video Seks tersebut kerana dendam lama. Bengang lah Mat Sabu. Sampaikan Nik Aziz sanggup maki Mat Sabu hanya kerana Anwar? Akan tetapi, bila difikirkan semula, mudah rupa2 nya untuk memastikan kita terlepas dari doisa ataupun tidak. Hanya perlu meminta doa dari Nik Aziz. Ayuh rakyat Malaysia, kita pergi bertemu Nik Aziz untuk cuci dosa.


SEKS ANWAR CAPAI KLIMAKS.. DAP SARAWAK BAKAL BUBAR??

TUN DAIM ZAINUDDIN.. Yang terus menerus diam dari arena Politik hari ini bersuara mencetuskan kejutan masyarakat melalui kenyataannya bahawa Sarawak bakal mendapat keputusan di luar jangkaan. DAP Sarawak bakal merampas beberapa kerusi DUN di Sarawak jika parti tersebut tidak lagi bekerjasama dengan Anwar. Pembangkang sebenarnya mesti mengakui BN tetap akan menang selesa di Negeri tersebut namun DAP tetap meletakkan sasaran merampas beberapa kerusi yang dilihat berpotensi. Kenyataan Tun Daim ini juga disokong beberapa Penganalisis Politik yang menganggap Perjuangan dan strategi politik DAP Sarawak ternyata sia2 kerana Anwar dilihat bakal 'menjual' parti ini untuk kepentingan politik sempit beliau di Sarawak.

BARU BIAN AKAN SAHKAN VIDEO SEKS ITU MILIK ANWAR??

Khabar berita mengenai krisis antara Pengerusi PKR Sarawak dan Diktator PKR, Anwar Ibrahim kian rancak diperkatakan di kalangan jentera PKR di Negeri tersebut. Baru Bian dikatakan berang dengan Anwar akibat terlalu banyak memperkatakan soal Video Seks yang dikaitkan oleh Anwar setiap kali dalam sessi ceramahnya. Menurut sumber, Baru Bian tahu akan tabiat buruk Anwar itu dan pernah 1 kejadian Anwar dikatakan terlepas kata bertanyakan dengan keyword rumah urut yang special. Baru Bian sejak akhir2 ini dikatakan tidak selesa dengan perkembangan terbaru Anwar itu yang telah mencerminkan seorang pemimpin yang rendah moral di kalangan masyarakat Sarawak. Baru Bian sedang menyiasat secara terperinci mengenai dakwaan2 yang dilemparkan oleh Anwar. Dan Baru Bian dikatakan akan melihat sendiri video seks yang dikatakan individu tersebut merupakan Anwar Ibrahim.


KHALID SAMAD CADANG TUBUH DEWAN PADERI PAS PUSAT!!

SALAM 1MALAYSIA.... 1 slogan yang amat dihina DAP, PKR dan PAS. Walaupun ianya satu cogankata perpaduan, namun ianya ditolak Pakatan Pembangkang. Kenapa? Mungkin ini salah 1 puncanya. KHALID SAMAD selepas ini akan memberi cadangan agar menubuhkan Jawatankuasa Khas DEWAN PADERI PAS PUSAT. Apa rasionalnya penubuhan Dewan ini? Mungkin di Selangor ada kebenarannya.

ANWAR T'CABAR.. BUNG MOKTAR DIGILAI WANITA AKIBAT SEKS!!

Ahli Parlimen Kinabatangan Bung Moktar Radin hari ini mendakwa beliau menghadapi 'ganguan seksual' daripada beberapa kumpulan wanita berhubung kenyataannya bahawa pemandu wanita adalah penyumbang kemalangan jalanraya. Dakwanya, kenyataan beliau “diputar belitkan oleh pihak pembangkang” bagi menunjukkan sikapnya yang seksis.

Mar 30, 2011

SAYUTI OMAR DEDAH PELAN MAT SABU 'BUNUH ANWAR!!

Mohd Sayuti Omar a.k.a. MSO mengamuk sakan dengan Mat Sabu dan Mustafa Ali gara gara pemimpin berkenaan melihat video seks Anwar Ibrahim. MSO memang mengetahui Mat Sabu masih lagi menyimpan dendam kesumat lama melacurkan Anwar. 'Jambu Keabadian Cinta' Ali ... produk terbaik keluaran Anwar Ibrahim! Mat Sabu dan Mustafa Ali bukanlah pemimpin yang tunduk dan taksub dengan Anwar Ibrahim. Tidak hairanlah mengapa MSO menempelak kewajaran kedua pemimpin PAS ini menonton 'tayangan perdana' video seks Anwar Ibrahim. (Jika GWM turut dipelawa untuk melihat video seks ganas berkenaan, nescaya tidak akan sama sekali daku menolak permintaan 'trio Dato T')

PEMIMPIN PAS BONGKAR ANWAR SIMPAN 18 PELACUR DI SIAM??

SEKS... 1 kegiatan yang diperakui sentiasa menjadi gilaan manusia. Tidak kiralah samada kita ini bergelar apa sekalipun waimah Ulama' sendiripun. Tidak menjadi kesalahan apabila kita minat akan sesk. Namun, seks hanya halal dilakukan melaui pernikahan yang sah antara pasangan. Anwar Ibrahim antara jutaan penggemar Seks di Dunia. Namun, seks Anwar tiada kawalan. Beliau teguh dan bertenaga melakukan kegiatan ini tanpa mengira Agama, Bangsa mahupun jantina. Kegiatan ini jugalah yang menjadi rutin hidup beliau setiap kali berkunjung ke Thailand. Siapa yang kata? Bukan Melayu CinDia. Akan tetapi 2 sahabat karib Anwar, Datuk Nallakaruppan dan Datuk Shazrly Eskay Abdullah, Mereka adalah antara teman sahabat Anwar lebih dari 30 tahun. Persoalannya siapa pula Pemimpin PAS yang turut mengakui perkara ini?

SKANDAL TOPENG PERAK & PELACUR CINA VIDEO SEKS ANWAR!!?

Inilah apabila timbul soal moral, habis kesemuanya dibongkar. Moral individu bergelar Pemimpin. Majoriti besar individu yang berkesempatan menonton Video Seks di Carcosa Seri Negara telah mengesahkan Pemimpin Pakatan yang terlibat itu adalah Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim dikatakan telah melakukan hubungan sulit bersama seorang Pelacur dari China pada ketika itu. Namun, apa yang lebih mengejutkan ramai pihak terutamanya yang menonton Video terbabit, raut wajah Pelacur itu seperti pernah dilihat di beberapa keping gambar yang tersiar di kebanyakan blog Pro Kerajaan 1 ketika dahulu. Dikatakan gambar tersebut telah disebarkan bagi mengenalpasti identiti dan lokasi Blogger Pro Pembangkang, TOPENG PERAK.

PAPAGOMO ANTARA ANTARA SAKSI POLIS VIDEO SEKS ANWAR??

Ini cerita satu-satunya blogger setakat ini yang berpeluang tengok video klip seks tersebut yang didakwa melibatkan ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim. Blogger yang hanya mahu dikenali sebagai Papagomo memberitahu Agendadaily bahawa dia yakin 1,000 peratus orang yang dilihat beraksi dalam video seks yang sedang hangat diperkatakan itu memang Anwar Ibrahim.ana teknologi tinggi yang di pakai pada perakam video jenis I-CATCH tersebut.” ADAKAH BENAR PAPAGOMO AKAN DIPANGGIL SEBAGAI SAKSI OLEH PIHAK YANG BERTANGGUNGJAWAB MENGENAI KES VIDEO SEKS PEMIMPIN PAKATAN TERBABIT?? KLIK DI SINI!!


PAS DAKWA BLOGGER PRO PAKATAN PONDAN BELAAN ANWAR!!

RM10 Ribu.. RM20 Ribu.. RM100 Ribu?? Ish3.... Kaya betul Pemimpin2 PAS alaf baru hari ini. Itu semua tawaran2 yang dijangka sedang dirancang oleh mereka untuk diberikan kepada mana2 blogger Pro Kerajaan yang sanggup bekerjasama dengan mereka sebagai persediaan menjelang Pemilihan Muktamar PAS Jun ini. Ianya sedang dirancang rapi dan perlaksanaan dan pemilihan blogger2 Pro Kerajaan akan ditentukan selepas Pilihanraya Sarawak. Perkara ini terbongkar apabila salah seorang blogger Pro Pembangkang menceritakan hal ini kepada Melayu CinDia. Pemimpin2 PAS dikatakan tidak akan menggunakan khidmat blogger Pro Pembangkang yang dilihat tidak mampu lagi menghasilkan kualiti dari aspek isu dan penulisan artikel malah memilih bulu dan membunuh karier seseorang Pemimpin PAS. Melayu CinDia mendapat tahu perancangan beberapa Pemimpin PAS ini telahpun diketahui hampir kesemua blogger Pro Pembangkang dan bermula hari ini, Blogger Pro Pembangkang telahpun memulakan ugutan berbentuk gambar dan penulisan artikel agar Pemimpin2 PAS tidak akan mendapat khidmat seperti yang dirancang. Malah, Anwar Ibrahim dikatakan turut memberi sokongan terhadap mereka sebagai pengajaran terhadap pemimpin2 PAS tersebut. Melayu CinDia akan mengupas isu dan membongkar strategi terbaru ini esok. Sebelum ini blogger Pro Pembangkang telah menikmati kemewahan setiap bulan hasil pemberian Pemimpin2 PAS dan PKR sebagai insentif agar blogger2 ini dapat meneruskan Perang CyWAR yang ternyata mampu menggoyangkan BN berdasarkan keputusan PRU 12.


Mar 29, 2011

AZMIN SAHKAN ARMAND AZHA BAKAL SERTAI PKR??

Berita mengenai Perletakan Jawatan Ketua Wira PERKASA, Saudara Armand Azha Sbu Hanifah telahpun tersebar dan telah mengejutkan hampir kesemua yang mengenai beliau. Tidak kelihatan sebarang petanda yang memperlihatkan krisis dalaman Wira PERKASA dan kekesalan terhadap kepimpinan PERKASA itu sendiri. Agak menghairankan namun kesemua Ahli Wira PERKASA wajar menerima keputusan ini dengan hati yang terbuka. Namun begitu, dakwaan beliau tekah dibeli beberapa pihak dari puak Pembangkang ditepis beliau sama sekali sambil masih lagi mempertahankan UMNO sebagai wadah perjuangan. Spekulasi Armand dibeli puak Parti Politik ini berlegar cerita di kalangan masyarakat yang mengenai kepimpinan beliau kerana tindakan Armand yang secara tiba2 meletak jawatan menjadi persoalan ramai pihak dan ada sehinggakan mengatakan ianya tidak releven sama sekali. Kekecohan perletakan Jawatan Armand Azha turut menjadi bulan mulut penyokong2 pembangkang termasuklah beberapa penyokong kuat Azmin di Gombak. Mereka merasakan sudah tiba masanya Armand melakukan perubahan besar dalam are politik tanah air dengan krelibiliti beliau yang sememangnya tidak dinafikan ada karakter kepimpinan yang tersendiri. Namun, adalah lebih baik jika kita lihat sendiri perancngan yang akan dilaksanakan Ketua Penerangan UMNO PJ Selatan selepas ini. Armand dan pimpinan Wira PERKASA sebelum ini lantang menyuarakan pandangan dan kritikan hebat mengenai beberapa isu termasuklah Namewee, Perlembagaan Persekutuan dan yang terakhir sekali Penyerahan DNA Anwar Ibrahim.


NIK AZIZ BALUN HARUN DIN ULAMA' CILAKO!!

Ini berita yang baru sahaja disampaikan melalui maklumat PAS Gombak. Diktator PAS, Nik Aziz Nik Mat terbukti semakin ego apabila telah mengeluarkan kata2 yang agak kasar terhadap Timbalan Mursyidul Am PAS, Dr. Harun Din. Pelbagai isu secara tiba2 berbangkit di kalangan kedua2 pihak setelah Harun Din dikatakan menegur beberapa pemimpin yang begitu teruja menjulang Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim sehinggakan segan untuk menegur kesalahan2 yang sememangnya jelas kelihatan terhadap beliau. Nik Aziz menyalahkan Harun Din dan menganggap beliau tidak berprinsip kerana Harun Din merupakan antara individu pertama yang terlebih dahulu memuja Anwar sejak di dalam UMNO lagi. Harun Din jugalah yang membawa Kempen Gerakan Reformasi 1998 dan akhir sekali menyeru rakyat bersimpatri dengan Ahli Parlimen Permatang Pauh itu.

DAP SARAWAK LABEL PKR PARTI GAY/BISEXUAL!!

Ternyata dakwaan DAP Pusat bahawa pembahagian kerusi DUN Pakatan di Sarawak telah selesai hanyalah penipuan semata2. Ini terbukti apabila beberapa Pemimpin PKR Pusat mengkritik cara pembahagian yang diberikan kepada parti2 Pembangkang tidak releven dan berat sebelah. DAP Sarawak disaran menimbang semula pembahagian2 tersebut. Namun, kenyataan PKR itu telah dibalas keras dari DAP Sarawak yang menganggap PKR tidak layak bersikap seolah2 telah lama bertapak di Bumi Kenyalang ini. Pembahagian kerusi ini dianggap releven setelah dipertmbang kekuatan parti2 yang bertanding di Negeri ini. Malah DAP Sarawak sempat menyindir meminta Diktator PKR, Anwar Ibrahim fokus dalam menyelesaikan Kes Liwatnya dan Video Seks yang di dakwa melibatkan Anwar. Ini kerana masalah moral Diktator PKR itu tidak disenangan masyarakat di sini kerana pertuduha yang melibat Anwar berkenaan Seks GAY yang menggerunkan penduduka luar bandar.

MAT SABU PERNAH GELAR ANWAR LELAKI JALANG!!?

JANTAN MIANG!! Itu antara puluhan gelaran2 buruk yang pernah ditujukan ke atas Anwar Ibrahim. Siapa yang memberi gelaran tersebut? Mat Sabu. Mat Sabu di dalam Ceramah2 PAS semasa Anwar di dalam UMNO adalah Pemimpin PAS yang paling agresif memberi gelaran menghina lagi buruk ke atas bekas 'madunya' itu. Mat Sabu dikatakan Pemimpin PAS yang paling aktif mempergiat Kempen membongkar skandal2 Anwar dengan memulakan mukadimah melalui gelaran2 yang diberikan. Selain gelaran Jantan Miang, Al Juburi merupakan salah 1 gelaran terhadapAnwar yang melekat sehingga hari ini. Jika diungkap sejarah lama, bekas Naib Presiden PAS ini merupakan individu yang tidak bersetuju dengan keputusan Wan Azizah meneruskan cita2 nya untuk mendirikan rumah tangga bersama Anwar kerana beliau amat mengenali Anwar Ibrahim dan khuatir kehidupan Wan Azizah akan mengundang risiko yang besar di masa akan datang. Kini, realiti yang mesti kita akui, Mat Sabu masih lagi tidak berpuas hati dengan Anwar. Sikap beliau yang mengambil inisiatif untuk melihat Video Seks yang dikaitkan dengan Anwar itu telah menjadi bukti bahawa Mat Sabu ada agenda yang dilihat sangat bijak melakukan propaganda. Akan tetap harus diingat. Anwar dilihat sentiasa menang dalam pertaruhan menewaskan Mat Sabu ini.


PARTI KIAN JAHANAM.. USTAZ NASHA BONGKAR SKANDAL PAS!!

Ketika Parti2 politik tanah air sedang sibuk mengatur persiapan menjelang PRN Sarawak minggu hadapan, PAS pula mengambil pendekatan berbeza dengan perancangan rapi untuk berhadapan dengan Peperangan Politik Dalaman parti yang semakin panas. Lebih mengejutkan, belum ada sebarang pengumuman rasmi mengenai status Ustaz Nasharuddin Mat Isa untuk berundur dari jawatan Timbalan Presiden, masing2 yang kepingan sudah mula menawarkan diri, melobi sana sini bagi bertarung nyawa merampas jawatan tersebut.

Mar 28, 2011

PAS KELANTAN SELAR HUSAM MUSA SUKA BERJUDI!!

Perlaksanaan Kerajaan PAS Kelantan mengharamkan serta merts tiket jualan Loteri di Negeri telah menimbulkan kemarahan masyarakat Cina di Negeri tersebut. Malah Pengerusi DAP, Karpal Singh turut menyerang Kerajaan Negeri yang disifatkannya sebagai tidak perikemanusiaan. Pada dasarnya apabila Karpal merupakan pemimpin Pembangkang Pertama yang membantah perlaksanaan tersebut. Rupa2 nya tidak. Pemimpin PAS Kelantan juga yang menbantah keputusan tersebut. Siapa? Pemimpin Sekular PAS Husam Musa. Husam sebelum ini telah sekian lama tidak bersetuju dengan keputusan yang dibuat oleh Exco Kanan yang juga merupakan musuh Politik di dalam Parti, Datuk Takiyuddin Hassan. Alasan Husam pengharaman terus ini akan memberi gambaran bahawa PAS sebuah parti ekstrrim yang telah menafikan hak Bangsa2 lain untuk melaksanakan aktiviti perjudian mereka. Takiyuddin dakwa Husam seolah2 buta mata dan menganggap kesemua Agama di Malaysia mengharamkan judi. Adoi. Inilah tokoh PAS lahir dari penjanamaan semula Anwar. Siapa sangka? Seorang Pemimpin PAS lantang mempertahan JUDI dan ARAK. Inilah pemimpin yang bakal memimpin Parti tersebut. Melayu CinDia tidak melihat sebarang keberkesanan pengisytiharan Pengharaman Judi ini sebagai Usaha melaksanakan dasar Islam di dalam PAS berjaya. Kerana Pemimpin PAS sendiri yang membantah. Akhirnya, jadi medan perang poilitik dalaman. PUBLISITI MURAHAN MENJELANG PEMILIHAN MUKTAMAR PAS Jun ini.PEMIMPIN PAS T'KEJUT ANWAR CERITA PASAL 'PISANG" SAIFUL!!

Seorang bekas pekerja Anwar yang baru sahaja meninggalkan karier bersama De Facto Anwar telah menemui Melayu CinDia bersama rakan2 beliau dan sempat menceritakan kepada Melayu CinDia beberapa pengalaman yang tidak dapat beliau lupakan sepanjang bekerja dengan Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim. Salah satu perkara yang tidak dapat dilupakan apabila Anwar terlepas kata dengan beberapa pemimpin PAS bercakap mengenai 'Pisang' Saiful tidak sedap. Ya Allah, cakap pasal pisang pula orang tua ini.

NALLA 30 TAHUN TONTON RUTIN SEKS ANWAR??

DATO' NALLAKARUPPAN!! Inilah individu yang sewajarnya ditanya mengenai Anwar Ibrahim. Bukan mereka yang kini sedang terpekik melalak di luar sana mempertahankan Aneka Bentuk Seks yang Anwar lakukan. Ada yang baru kenal Anwar tidak sampaipun 5 tahun, dipertahan Bekas Timbalan Perdana Menteri seperti seorang insan yang dikenalinya sejak lahirnya Anwar di muka bumi ini. Apa yang Dato' Nalla tidak ketahui mengenai beliau? Seks.. Seks.. dan Seks. Itulah selera, pembuka sarapan, santapan tengahari dan nikmat yang dikecapi oleh Anwar. Sehingga beliau sendiri terpaksa menanggung beban Anwar.


TUN DAIM BONGKAR PERNAH TAMPAR MAHATHIR!!

DAIM ZAINUDDIN secara tiba2 mengeluarkan ungkatan dan suaranya yang selama ini telah diam membisu setelah semakin bosan dan geram dengan keangkuhan serta penipuan2 melampau dari Anwar Ibrahim. Beliau tidak akan lupa peristiwa di mana secara tiba2 beliau dipujuk Tun Mahathir untuk membantu Kerajaan menstabilkan semula ekonomi setelah dirosak dan diseleweng oleh Anwar yang pada ketika itu merupakan Menteri Kewangan. Tun Daim pada mulanya tidak mahu terlibat langsung dalam arena politik kerana baginya politik itu boleh membawa maut. Terkejut juga apabila diceritakan hampir 7 kali Bekas Perdana Menteri itu memujuk beliau. Dan kecoh pula tentang kisah Tun Daim nyaris2 hendak menampar Tun M disebabkan oleh Anwar?

Mar 27, 2011

VIDEO SEKS.. NIK AZIZ AKUI ITU ANWAR, MAT SABU TGK. 2KALI!!

Align Center

"SAYA MALU." Itu jawapan Nik Aziz apbila ditanya mengenai Video Seks yg. dikatakan individu b'nama Anwar. Nik Aziz mendakwa, Kerajaan tidak sewajarnya menayangkan video t'babit kerana ianya akan mengaibkan 'Anwar yg dalam keadaan b'bogel b'sama wanita tersebut.' Aik?? Cara Nik Aziz jawab seolah2 mengakui lelaki di dlm pita t'sebut adalah Anwar. Atau sememangnya Nik Aziz tahu akan tabiat Ketua Pembangkang ini? Ketika Nik Aziz mengutuk mana2 individu yg menonton Video t'sebut, MAT SABU dikatakan sukarela mengepalai rombongan mewakili PAS utk melihat sendiri perjalanan video terbabit. Dikatakan Mat Sabu akan mengetuai 2 kumpulan pada hari yg b'beza. WOW!! Sampai 2kali nak tgk.. Kak Wan kata haram Mat Sabu oiii. Terlampau seronok agaknya 'musuh' beliau paling lama tlh dibogelkan. Al Juburi Oh Al Juburi.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


KAK WAN BONGKAR.. MAT SABU CALON SUAMI SEBELUM ANWAR??

Baru sebentar tadi salah seorang OTAI Blogger yang Melayu CinDia amat kagumi, BRAVEHEART telah mempamerkan melalui Blackberry Messenger (BBM) salah 1 Tajuk utama FrontPage Akhbar Sinar Harian berkenaan 'lakonan' hebat Presiden PKR, Wan Azizah yang menganggap amat rugi sesiapa yang tidak memilih suaminya sebagai Perdana Menteri. Malah beliau juga tidak pernah kesal dan amat berbangga memilih Anwar sebagai teman hidupnya. Kak Wan sempat juga menceritakan pengalaman beliau yang pernah dipinang seseorang yang mempunyai karakter seorang Pemimpin Politik untuk memilih beliau sebagai pasangan hidup. Kak Wan punyalah sukar menerima lelaki itu sehingga terpaksa memberi alasan untuk Solat Malam terlebih dahulu sebelum memberi sebarang keputusan. Akhirnya apabila Anwar muncul dalam hidupnya, tanpa sebarang tentangan terus memilih Anwar walaupun terpaksa nikah di luar dari Malaysia. Begitu istimewa Anwar disisi Kak Wan. Mungkin lelaki yang meminang Kak Wan terlebih dahulu berdendam dengan Anwar sehingga hari ini. Lelaki ini juga dikatakan mempunyai hubungan rapat dengan Anwar. dan salah seorang permimpin yang aktif di dalam sebuah Parti Politik sejak sekian lama. Siapakah lelaki tersebut? Kak Wan oh Kak Wan, indah sungguh perjalanan cintamu. Al Juburi juga pilihan kamu. Beberapa Pemimpin PAS mengakui mengenali Kak Wan sebelum berkahwin lagi iaitu sekitar akhir 1970 an. Mat Sabu antara yang rapat dengan Kak Wan dan kerap mengambil dan menghantar Kak Wan sberulang alik dari ke tempat kerja semasa Kak Wan bekerja di sebuah Hospital.


VIDEO SEKS... WAN AZIZAH JUMPA PAK LAH??

WAN AZIZAH OH WAN AZIZAH!! Tidak serik2 Kak Wan mempertahankan kesalahan yang selama ini telah dilakukan oleh suami kamu. Ura2 yang pasti sedang panas diperkatakan Wan Azizah sedang merancang untuk mengadakan pertemuan sulit bersama Bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Abdullah Ahmad Badawi membincangkan perihal tentang Kes Video Seks yang telah dijamin beberapa individu yang menontonnya merupakan Anwar Ibrahim. Apa pula ini Kak Wan? PakLah pula yang hendak kamu berjumpa? Takut sangatkah Kak Wan berhadapan dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak? Pergi lihat terlebih dahulu Video tersebut. Kerana itu sahaja jawapan yang menjadi persoalan di minda kamu. Kak Wan.. Kamu telah lakukan tanggungjawab yang terbaik malah terlebih baik terhadap suami kamu. Tapi cubalah fikirkan nasib rakyat Malaysia yang akan menerima seorang pemimpin yang tidak bermoral seperti suami kamu, LIHAT TERLEBIH DAHULU VIDEO TERSEBUT. KERANA ITULAH TITIK NOKTAH SEGALA MAINAN YANG BERLEGAR2 DI MINDA KAMU!!


'AKSI RANJANG' P'NIKAHAN DI DALAM MASJID!!

ADOI... Kadang2 Melayu CinDia agak hairan dengan budaya baru yang dibawa orang Muslim alaf baru sebegini. Agaknya gersangan cinta suami isteri tiada nilainya, apabila ianya terlafaz bak dunia ini hanya ada kita berdua, maka bertentanglah mata, lalu kucupan mulut sebagai tanda mukadimah sebelum menjelangnya pertarungan cinta kita di malam pertama. Apa2 saja lafaz cinta, kasih sayang mahupun pengorbanan cinta bla3.. Kenapa mesti dibuktikan di khalayak ramai? Itu 1 hal, di dalam Masjid pula tu. Hmmm... Entahlah. Siapa pasangan ini sebenarnya? Anak Menteri? Seorang yang sangat berpengaruh dan dikenali ramai.

Mar 26, 2011

YB. ZUL DEDAH PEMIMPIN PAS GEMAR LAYAN PELACUR??


ZULKIFLI NORDIN... Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu yang kini bukan lagi dimiliki PKR membidas PAS yang telah menggadaikan maruah perjuangan Parti dan terus membiarkan kepimpinan PAS sendiri dijadikan medan pengukur kekuatan Anwar. Beliau melihat PAS kini telah banyak melahirkan pemimpin2 yang lebih sekular dari UMNO dan mereka inilah yang amat teruja mempertahankan Kes Liwat Anwar dan yang terbaru Video Seks Pemimpin Pakatan yang turut melibatkan Ketua Pembangkang.


NAJIB BALUN NAFSU ANWAR IBARAT BINATANG??

Sejak isu video seks yang didakwa melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim meletup pagi Isnin lalu,Jumaat malam adalah kali pertama wartawan berpeluang bertanya Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengenainya. Lokasinya ialah sidang akhbar selepas mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO di PWTC. Isu berkenaan menguasai soalan yang ditujukan kepada Presiden UMNO dicelah-celah kehangatan pihak pembangkang memekak mendakwa UMNO terlibat dalam misi menjatuhkan Anwar menerusi video yang didedahkan oleh Datuk Trio. Perdana Menteri yang tenang berdepan dengan soalan mengenai isu yang menjadi perhatian seluruh negara sekarang menegaskan bahawa UMNO tidak terlibat dalam rakaman video seks itu.

AL KITAB... "BAHASA MELAYU KAN BAHASA KEBANGSAAN KITA!!"

Mungkin isu ini sudah lama ditinggalkan dan telahpun mendapat keputusan dari pihak Kerajaan. Namun Melayu CinDia tetap ingin memberi kupasan tentang Kitab ini kerana ianya tetap menjadi topik hangat sesetengah pihak yang dilihat statusnya masih terkeliru. Ada yang pertikai kenapa mesti di dalam Bahasa Melayu? Tidak kurang juga yang mendakwa apa salahnya? Pelbagai pandangan yang jika tidak dikawal, akan memberi kesan terhadap kestabilan dan keharmonian Negara. Persoalan timbul di fikiran Melayu CinDia, adakah mereka yang menentang ini adalah Orang yang berasal dari Sarawak? Yang menyokong pula?

PEMIMPIN PAS PENGOTOR.. CERITA TENTANG 'AKSI RANJANG'!!

Gambar yang Mungkin Contoh semata2..

POLITIK PALING JIJIK!! Persatuan Ulama' SeMalaysia sedih melihat peperangan Seks Politik menjadi pembuka cerita pada era tahun 2011. Amat hairan dengan situasi yang berlaku, mereka juga menggambarkan politik kini tidak lagi boleh disokong dan dipilih hanya berdasarkan Wadah Perjuangan sesebuah Parti semata2 malah memilih Pemimpin Parti juga memainkan peranan yang sangat penting. Pemimpin2 yang gemarkan aksi2 sedemikian tanpa mengira kedudukan dan parti politik mesti dibuang terus dalam parti. Mereka amat khuatir jika 1 masa nanti, Malaysia akan melahirkan seorang Pemimpin No 1 Malaysia yang tanpa disedari mempunyai masalah moral yang kritikal terutamanya Skandal Seks. Salah seorang ahli Persatuan Ulama' SeMalaysia yang pernah bergiat aktif di dalam PAS tidak dapat melupakan salah seorang Pemimpin Tertinggi PAS yang juga adalah rakan beliau tanpa segan silu berserban lengkap menceritakan pengalaman beliau melakukan aksi Seks Ranjang bersama seseorang yang baru dikenali beberapa minggu yang lalu. Adakah itu Ajaran Islam Parti PAS? Pemimpin di peringkat akar umbi ini yang sememangnya berpeluang besar untuk menduduki jawatan tertinggi PAS di masa akan datang ,mempunyai tabiat kotor sedemikian. Beliau sedih kerana Nama Parti ini tertera perkataan ISLAM yang akan dibawa ke mana2 sahaja oleh pemimpin2 mereka. Namun, tanpa disedari, kita boleh dilaknati Allah kerana membawa Nama ISLAM dengan melakukan Zina sedemikian.


SEKS ANWAR DI JULANG.. DEWAN ULAMA' PAS BALUN NIK AZIZ!!

DEWAN ULAMA' PAS PUSAT dikatakan berang dgn Diktator PAS, Nik Aziz yg t'lalu memuja Anwar sehingga m'cantas PAS di peringkat akar umbi yg cuba menegur kepimpinan Anwar di dalam Pakatan. Ini juga menyebabkan setiap agenda yang diketengahkan Anwar disokong secara terus 100peratus tanpa merujuk kpd mana2 pihak di dalam parti. Selain itu, PAS sendiri tidak blh mengambil 1 keputusan drastik dlm mengambil sebarang keputusan mengenai VIDEO SEKS tersebut dan sewajarnya menunggu siasatan rasmi melalui Suruhanjaya yg akan ditubuhkan. Ramai di kalangan mereka yg melihat PAS semakin hilang maruah akibat terlalu memuja dan mengangkat mertabat beliau seolah2 Anwar seorang pemimpin yg t'lalu bersih. Dewan Ulama' mengingatkan perjuangan Parti kini seolah2 tidak b'fungsi dan hanya b'gantung kpd. Pelan Strategi Anwar yg sprtimana diketahui kotor sejak beliau bergerak aktif di dalam UMNO. Menyokong mana2 dasar Anwar seolah2 tlh m'cabul kehormatan Piagam PAS yg sekian lama dibina sejak parti ini ditubuhkan.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Mar 25, 2011

BEKAS IMAM DEDAH NYARIS2 DI LIWAT ANWAR SEMASA MUDA??


"TIAP2 HARI CAKAP PASAL SEKS." Itu pengakuan bekas rakan Anwar Ibrahim ketika sama2 aktif dalam Persatuan Kebangsaan Pelajar Islam Malaysia 1 ketika dahulu. Beliau mengakui bahawa Anwar seorang yang sangat bersemangat tinggi dalam membangkitkan semangat terhadap masyarakat yang berada di hadapannya, namun seks itulah yang menghilangkan fokus beliau dan membunuh semangat juangnya.


KEJAYAAN ANWAR MELACUR PERJUANGAN FADZIL NOOR!!


DATO' FADZIL NOOR!! Siapa yang tidak kenal dengan beliau. Bekas Presiden PAS yang dikira paling lantang menentang Dasar Kerajaan. Kelantangan beliau dalam berpidato, mengkritik Kerajaan dan kedengaran suara laungan beliau setiap kali desakan dilakukan. Fadzil Noor juga merupakan Pemimpin Pertama yang tampil menuntut keadilan sahabat ABIM beliau, Anwar Ibrahim yang telah dipecat dari memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri 12 tahun dahulu. Kelantangan beliau semakin memuncak setiapkali bercakap soal Anwar. Beliau telah menjadi tulang belakang dalam menyatupadukan PAS dan DAP yang mampu bekerjasama dalam menentang Kerajaan BN. Kesemua ini dilakukan demi Anwar. Namun persoalannya, adakah Anwar Ibrahim benar2 membalas budi Allahyarham? Di mana janji Anwar yang akan memperjuangkan Islam sebagai Addin utama dan tegas dalam menjadi Prinsip2 Islam? Adakah Anwar mendengar nasihat Arwah Fadzil Noor agar menggunakan Dewa Parlimen sebagai salah 1 platform bagi menuntut, mamperkasa,menekan kerajaan dan memperkuatkan Agama yang menjadi nadi perjuangan beliau?

RAHIM THAMBY CHIK ADA SIMPAN VIDEO GAY ANWAR??

Melayu CinDia pada pagi ini akan memaparkan beberapa bukti dan pembongkaran Bekas Ketua Menteri Melaka, Datuk Rahim Thamby Chik. Beliau juga tidak berniat untuk membalas dendam akan tetapi politik Anwar dan perwatakan beliau yang berlebih2 an menyebabkan beliau tidak lagi sanggup melihat insiden Luar Tabii dan Seks Liwat seperti Anwar. Sila klik Read More bagi mendengar penjelahan beliau mengatasi hal Ini.

UNDUR ANWAR, EZAM PIMPIN REFORMASI PKR??

Nampaknya kelihatan terdapat beberapa Gerakan Menjatuhkan Anwar Ibrahim secara2 kedengaran dan akan dilaksanakan dalam masa t'dekat ini kesan drpd tayangan Video Seks yang kian t'bongkar melibatkan Diktator PKR, Anwar Ibrahim. Mereka juga akan meminta Anwar fokus terhadap p'bicaraan Kes Liwat dan tidak lagi dpt menerima penipuan demi penipuan yg kian memakan diri beliau. Mereka mendakwa mereka akan menerima semula Anwar apabila keputusan DNA tersebut m'buktikan bahawa Anwar tidak b'salah. Dikatakan beberapa Cabang di Gombak terutamanya di kalangan AMK sedang mengatur 1 pertemuan bersama Ezam Mohd Noor.

Sumber : PKR Cabang Gombak.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Mar 24, 2011

AKU RINDU HENDAK SEMBELIH KAU, RAHIM!!

Pertemuan semula gelanggang ANWAR IBRAHIM vs RAHIM THAMBY CHIK mengingatkan kita cerita lama politik UMNO yang dikuasai Anwar 1 ketika dahulu. Ketika Rahim berjaya memegang jawatan No. 1 Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, nikmat tersebut dikecapi hanya seketika setelah ANWAR memulakan Perang Politik dengan mencantas seorang demi seorang Orang yang paling hampir dengan Perdana Menteri pada ketika itu, TUN M. Anwar memulakan terjahanan zon bahaya melalui 2 sayap Parti. Rahim yang ketika itu dilihat akan terus memegang kuasa dicantas dengan cara yang amat mengaibkan.

BELI BLOGGER.. PAPA GOMO KE RUMAH ANWAR??

Pagi tadi ramai di kalangan blog telah menceritakan kepada Melayu CinDia bahawa Blogger Papa Gomo telah bersumpah atas nama Allah telah menontor Video Seks Pemimpin Pakatan dan memang telah mengeshkan, lelaki di dalam video tersebut ialah Anwar Ibrahim. CONFIRM!! Itu jawapan yan begitu yakin dari beliau. Insyaallah, kebenaran yang dilihat semakin hampir. Tetapi bukan itu yang hendak dipersoalkan. Ada facebooker yang telah menghantar mesej penting melalui Inbox Facebook kepada Melayu CinDia bahawa Papa Gomo telahpun ke rumah Anwar pada hari ini secara bersendirian? Tergamam. Melayu CinDia tergamam. Facebooker tersebut sempat menasihatkan agar berhati2 dengan Permaintan terbaru Papa Gomo. Termenung jauh. Melayu CinDia hendak bertanya berapa jumlah wang yang diberikan kepada Papa Gomo? Adakah Papa Gomo sedang mengatur strategi baru bergandingan dengan Anwar dan mencapai misi Ketua Pembangkang menawan Negara? Apa semua ni bro?

KEMPEN JOM KE NERAKA... PAS KATA SEKS ANWAR 'POWER'!!

Melayu CinDia berpendapat PAS telah menuju kehancuran Islam terbesar akibat daripada tindakan Presiden PAS, Abdul Hadi Awang berdiri teguh di belakang Anwar Ibrahim dan yakin bahawa Video Seks Pemimpin Pakatan tersebut bukan individu yang bernama Anwar. Melayu CinDia begitu hairan dengan pendirian Hadi Awang yang secara tiba2 menggelupur begitu yakin tanpa melihat terlebih dahulu paparan Video Seks tersebut. Hadi Awang tidak sewajarnya bersekongkol dengan isu ini kerana beliau mesti menonton Video tersebut terlebih dahulu sebelum membuat sebarang kenyataan susulan. Apa yang mampu PAS perkatakan jika benar terbukti bahawa individu yang melakukan seks tersebut adalah insan yang dijulang bernama Anwar Ibrahim?

MAT SABU BONGKAR PERNAH B'CINTA DENGAN WAN AZIZAH!!

 
MOHAMAD SABU!! Ramai yang mengetahui bahawa beliau merupakan kenalan politik paling lama dengan Anwar sejak tahun 1970an lagi. Akan tetapi 1 perkara yang jarang diperkatakan bahawa Mat Sabu juga mempunyai hubungan akrab dengan Wan Azizah sejak sekian lama.

Sepasang kekasih 1970an? Malah Mat Sabu pernah 1 ketika hampir setiap hari menghantar dan mengambil semula Wan Azizah di Hospital Kuala Lumpur (Tempat Kerja beliau) pada akhir 1970an iaitu sebelum mengenali Anwar Ibrahim.

Mat Sabu tahu bagaimana Anwar yang bersikap biadap melarikan Wan Azizah daripada keluarganya bernikah di Thailand dan terpaksa meminta bantuan beliau dan beberapa yang lain termasuklah Ustaz Ahmad Awang dan Ustaz Harussani.

Mat Sabu juga tahu keperitan hidup Wan Azizah sebelum berkahwin dan bertambah kusut setelah menjalinkan rumah tangga dengan Anwar.

 Isteri Mat Sabu juga telah membongkar tindakan Wan Azizah melarikan diri ke rumahnya 1 masa dahulu kerana pertengkaran teruk dengan suaminya. Ianya dikhuatiri akan berlakunya penceraian.

Mat Sabu juga pernah menemui Umi Hafilda dan akan turut membantu dalam memberi bukti kegiatan Seks Luar Tabii.

Beliau jugalah Pemimpin pertama yang menggelar Anwar sebagai Al Juburi. Beliau tidak akan lupa pengkhianatan Anwar terhadap sahabat2 perjuangan yang berjanji akan menyertai PAS, namun akhirnya sehari selepas Anwar bersumpah kepada Mat Sabu, kelihatan di Televisyen Anwar diiystihar menyertai UMNO. Sabu tahu segala perihal Anwar sehingga 'dalam kain.'

Namun, adakah Mat Sabu tahu akan individu yang melakukan hubungan seks seperti yang ditayangkan baru2 ini? Melayu CinDia yakin. MOHAMAD SABU tidak akan berdiam diri. Beliau tahu keperitan yang dialami Wan Azizah.

Mat Sabu akan melakukan apa sahaja agar semua Rakyat tahu akan gerangan sebenar Al Juburi.


VIDEO SEKS ANWAR.. MUHYIDDIN YASSIN TURUT T'LIBAT??

TAN SRI RAHIM THAMBY CHIK. Manusia inilah telah membuka pekung dan sikap sebenar Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim yang dahagakan seks tanpa mengira jantina. Beliau yang dikatakan telah bersama2 Datuk Shazryl Eskay dan Datuk Shuib Lazim. dalam mengatur strategi merakamkan video tersebut dengan niat membuktikan kepada rakyat Malaysia yang masih menganggap bekas Timbalan Perdana Menteri ini merupakan Manusia bergelar "Anugerah Tuhan."

Mar 23, 2011

IMAM MASJID JUGA TERLIBAT SEKS ANWAR??

Akhirnya DNA asal juga yang digunakan. Di saa t Kes Liwat Anwar Ibrahim terbongkar, didapati Rakaman Video Seks Pemimpin Pakatan yang dikaitkan oleh beliau dikeluarkan. Sehingga hari ini sahabat karib Anwar dikenali sebagai Datuk T. Datuk T telahpun membuat tayangan khas buat wartawan2 terlibat bagi membuktikan individu yang dikaitkan Anwar. Hampir kesemua Wartawan mengakuinya. Namun, masyarakat tetap mahu menonton Video tersebut. SABAR!!. Tapi ada di kalangan kita yang terlupa, salah seorang pasangan Anwar pernah menceritakan kapada Ahli Parlimen PAS, Taib Azamuddin mengenai gejala seks luar tabii yang tidak pernah berlaku di Asia. Mungkin ada yang menonton Video tersebut, mungkin juga ada yang tidak tahu mengenainya. Anda lihat sendiri, penglibatan Anwar dalam jenayah seks ini benar2 berlaku. Tekan Read More bagi MELIHAT VIDEO BUKTI RAKAMAN USTAZ TAIB AZAMUDDIN SENDIRI!!

ANWAR KETAGIH SEKS SAMPAI DEMAM!!

DATUK SHAZRYL ESKAY ABDULLAH dikenalpasti sebagai individu yang merupakan DATUK T yang menyebar dan menayangkan VIDEO SEKS PEMIMPIN KANAN PAKATAN. Beliau dikatakan banyak memperolehi Projek Mega dari Anwar Ibrahim. Projek Dubai juga dianugerahkan Anwar Ibrahim kepada beliau. Misi melarikan Raja Petra ke London bagi mengelakkan diri dari pertuduhan Mahkamah melibatkan blogger tersebut juga merupakan angkara Datuk T. Datuk T dikatakan mengeluarkan video tersebut kerana Anwar enggan melakukan seks bersama beliau. Huh? Hahahahaha.. Rupa2 nya sahabat karib Anwar sendiri yang membongkarnya. Macam sudah dirancang rapi. Anwar ini sememangnya seolah2 semakin kemaruk dengan seks sehingga demam selepas ini kerana tidak dapat dipisahkan gejala tidak bermoral itu. Mahu tahu sebab sebenar. Nanti penyiasatan ekslusif Melayu CinDia selepas ini.


PIMPIN REFORMASI.. ANWAR TAWAR RM2 JUTA KEPADA EZAM??

GERAKAN REFORMASI!! Gerakan ini pernah menggegar seluruh Negara. Kuala Lumpur menjadi kemuncak Gerakan yang dilancarkan oleh Anwar Ibrahim. Semuanya berlaku akibat Kes Liwat Anwar yang telah menyebabkan Kabinet terpaksa bertindak memecat beliau kerana enggan meletakkan jawatan bagi memberi fokus kepada kes ini. Hari ini Kes Liwat Kedua Anwar kembali, Namun suasana agak berbeza. Jika dahulu Mahkamah dipenuhi penyokong2 Anwar, hari ini lengang malah ada pula penyokong mangsa liwatnya, Saiful Bukhari. Jika dahulu Anwar dilihat seperti teraniaya, hari ini beliau segak bergaya seperti Tokoh Politik Korporat. Anwar hari ini sedang mengatur strategi, akibat percaturan mahkamah yang cuba dicantas beliau menemui jalan buntu. GERAKAN REFORMASI ke2 mahu dibangunkan semula Bekas Timbalan Perdana Menteri ini. Gerakan yang pernah mengoncang Kerajaan BN ini akan dibarisi pejuang2 asal bergandingan bersama generasi2 baru sedia ada. Namun, aura 1998 mesti dikembalikan. Salah seorang pejuang Anwar, Azmin Ali dikatakan akan menemui bekas tulang belakang Reformasi, EZAM MOHD NOOR bagi meyakinkan semula beliau kembali bersama Gerakan Reformasi. Benarkah khabar angin ini?

KEJUTAN DI MAHKAMAH.. AFIFA TUNGGU DNA PAPA!!

REFORMASI!! SERAHKAN DNA KAU ANWAR IBRAHIM!! Laungan keramat ini bukan lagi milik Anwar. Laungan keramat ini juga telah memakan diri Anwar. Di mana totok2 Anwar yang memperjuangkan Gerakan Reformasi ini? Mereka masih bernyawa. Hati dan Jiwa Merdeka yang semakin membara. Bezanya hanyalah, orang2 ini yang sanggup mati bersama Anwar 1 ketika dahulu, kini berdiri teguh di belakang musuh politikmu, Datuk Seri Najib Tun Razak. AYUH RAKYAT MALAYSIA!! Kita desak Sang Durjana Peliwat Ini. Kita Desak agar Anwar menyerahkan DNA yang menjadi bukti sebenar penglibatan beliau. Kita desak pihak Mahkamah telus dalam menyiasat DNA ini. Melayu CinDia mencabar Hakim tersebut menyiasat di hadapan Peguam masing2 tanpa perlu menyiasat secara sulit. DNA ini juga secara tidak langsung akan menjawab persoalan mengenai status sebenar anak Shamsidar bernama Afifa. Adakah benar bapaku bernama Anwar Ibrahim? Jangan kita biarkan Anwar mengaburi benak hati kita dengan lakonan drama penganiayaan sepertimana yang dilakukan beliau sebelum ini. Ayuh kita selamatkan Malaysia dari Sang Peliwat Anwar. Hari ini kita lihat samada Anwar mampu menghasilkan 'drama terbaru' sebagai helah bukti yang membuat beliau sawan babi... DNA!!


USTAZ NASHA JANGKA HADI AWANG AKAN DICANTAS!!

Ramai yang menganggap tindakan Presiden PAS, Hadi Awang menyokong Anwar mengenai Tayangan Video Seks itu sebagai langkah mematikan karier politik beliau di dalam PAS. Ini merupakan salah 1 strategi yang digunakan selain dari mengalih perhatian semua pihak mengenai desakan untuk menyerahkan DNA Anwar bagi membuktikan individu yang di gelar Lelaki Y. Ustaz Nasharuddin telah dimaklumkan mengenai sokongan Presiden itu lalu mengeluh dan menjangkakan Hadi Awang kini pada tahap berjaga2 sebelum dicantas Puak Erdogan yang sememangnya bercita2 untuk menawan hampir kesemua jawatan dalam Parti pada tahun ini. Ustaz Nasha juga mendakwa Hadi Awang sewajarnya merujuk dan berbincang dengan beliau dan rakan2 terlebih dahulu sebelum membuat keputusan menyokong Anwar kerana beliau diberitahu Kenyataan Media pada awalnya dihadiri Datuk Mahfuz Omar mewakili PAS. Ustaz Nasha juga apabila diasak soalan mengenai masa depan beliau dalam arena politik PAS, beliau berkata terlalu awal bagi beliau untuk menjangkakan apa yang akan berlaku namun sentiasa berdoa agar PAS terus dipelihara dari sebarang bentuk strategi yang tidak direstui Allah.


Mar 22, 2011

HADI AWANG GIGOLO JUAL SEKS ANWAR!!

SEDIH!! Sedih apabila Presiden PAS, Abdul Hadi Awang terperangkap dengan mainan Seks Kotor Anwar Ibrahim. Subahat ini semakin memperlihat betapa kotornya Politik PAS setelah bersekongkol dengan Anwar Ibrahim. Maklumat yang diperolehi bahawa Anwar telah memberi jaminan kepada Hadi Awang bahawa beliau akan memastikan Ahli Parlimen Marang ini kekal sebagai Presiden PAS tanpa dicantas oleh mana2 pihak. Sebelum ini, Bekas Naib Presiden PAS, Ustaz Ahmad Awang dikatakan telah memulakan kempen politik bagi memastikan beliau akan diberi sokongan penuh untuk bersaing dengan Hadi Awangn merebut jawatan No. 1 PAS.

FOBIA SEKS... DIN PUDU AKAN UMUM KELUAR PAS??

YB. SALLAHUDDIN AYOB!! Beliau merupakan antara Pemimpin PAS yang pertama dikaitkan dengan kegiatan seks yang telah memberi kejutan ramai pihak termasuklah Pemimpin2 PAS sendiri. Pertuduhan ini sedikit sebanyak memberi tekanan kepada beliau. Akan tetapi Alhamdulillah, nama beliau berjaya dibersihkan. Tiada lagi isu DIN PUDU berbangkit. Namun kini, beliau dan kesemua Pemimpin PAS terpaksa berhadapan dengan tempias Kes Seks Liwat yang dihadapi bakal Perdana Menteri pilihan Pakatan iaitu Anwar Ibrahim. Anwar sehingga hari ini masih enggan menyerahkan DNA sebagai jalan terakhir bagi menjawab persoalan Kes tersebut. Isu Kes Anwar & DNA turut memberi tekanan buat PAS apatah lagi YB. Sallahuddin yang terpaksa memekakkan telinga dan masih fobia dalam melibatkan diri dan berhadapan isu2 yang berkaitan kegiatan seks. Persoalannya, kenapa sesetengah pemimpin PAS bekerjasama dalam memastikan DNA Anwar tidak diserahkan? Begitu yakin sehingga sanggup bekerjasama bagi menggagalkan usaha Anwar dilepaskan dari kes tersebut. Setakat hari ini, 2 Naib Presiden PAS telah bersama2 Anwar mempertahankan tindakan Ketua Pembangkang itu agar DNA beliau tidak diserahkan. Seorang lagi Naib Presiden PAS, YB. Sallahuddin Ayob diam membisu. Beliau tidak memberi sebarang komen walaupun telah lihat di depan mata, Parti Islam yang beliau pimpin ini bersekongkol dengan mempertahankan bukti utama penentu kes SEKS LUAR TABII. Bagaimana jika DNA tersebut idapati benar2 sama seperti yang didakwa? DIN PUDU tidak mengambil pengajaran lepas dan membiarkan parti PAS bersekongkol menyekat pemberian bukti Utama KES SEKS LUAR TABII (LIWAT) . Islamkah parti ini? Adakah pendirian sama akan diberikan PAS mengenai isu rakaman Video Seks Pemimpin Pakatan?

VIDEO SEKS.. HARUN DIN CABAR ANWAR SERAH DNA??

PROF. DATUK DR. HARUN DIN!! Siapa yang tidak mengenali beliau? Seringkali dikaitkan dengan Darul Syifa', sebuah syarikat miliknya yang memberi perkhidmatan rawatan secara Islam. Kerajaan Barisan Nasional pernah memberi ruang kepada beliau menikmati kerjaya dalam bidang Syariah termasuklah Bekas Ahli Majlis Fatwa Kebangsaan sehinggakan dilabel sebagai Ulama' tersohor. Melayu CinDia juga tidak akan lupa beliau juga antara manusia pertama yang membela ANWAR IBRAHIM ketika dipecat sebagai Timbalan Perdana Menteri pada tahun 1998. Malah Haron Din jugalah antara yang tampil memberi kenyataan bahawa Tuduhan Liwat Anwar pada ketika itu sebagai Fitnah Politik dan hampir setiap hari kelibat beliau kelihatan di rumah Anwar. Rumah beliau juga menjadi tumpuan selepas beliau mengisytihar menyokong Gerakan Reformasi 1998. Kes Liwat Anwar telah memberi peluang kepada beliau untuk berjaya dalam arena politik dengan menyartai PAS. Kini pertuduhan seks itu kembali. Anwar kembali berhadapan dengan Seks Luar Tabii Versi 2. Namun tiada suara Pembelaan dari HARON DIN. Tiada lagi suara keramat, arahan malah kelibat insan yang kini memegang Timbalan Mursyidul Am PAS. Namun, beliau agaknya secara tidak sengaja melatah apabila mendengar cerita penayangan VIDEO SEKS Pemimpin Kanan Pakatan. Beliau bersuara dengan nada yang agak berbeza. HARON DIN MENDESAK ANWAR SERAHKAN DNA KEPADA PIHAK MAHKAMAH!! Benarkah? Siapa yang mendengar kenyataaan beliau ini?

AZMIN ALI GELAR TUN M RAJA SEKS RANJANG!!

Mungkin ramai yang akan marah dengan kenyataan terbaru Timbalan Presiden PKR ini. Namun tidak bagi Melayu CinDia. Azmin Ali dilihat memperbodohkan dirinya sendiri dengan membuat serangan terhadap bekas Perdana Menteri, Tun Mahathir. Dikatakan selepas sahaja Azmin Ali mengeluarkan kata2 kesat ini semalam, terlihat di kaca televisyen pembongkaran Seks Pemimpin Pakatan melalui tayangan video. Tindakan yang dilihat memakan diri beliau selaku Pemimpin No. 2 PKR. Namun jangan begitu gembira. Kerana Azmin merupakan Pemimpin PKR yang paling licik dalam percaturan politik dalaman.

VIDEO SEKS PEMIMPIN PAKATAN ANGKARA KHALID SAMAD??

UPDATE!! -BENARKAH VIDEO SEKS PEMIMPIN KANAN PAKATAN SEBAGAI SALAH SATU STRATEGI ANWAR DAN BEBERAPA PEMIMPIN PAS MENJATUHKAN RAKAN PARTI POLITIK?? Artikel Sebelum ini - Video Pemimpin Utama Pakatan yang ditayangkan kepada Media di Carcosa Seri Negara menggegarkan Politik Tanah Air. Ramai wartawan berpandangan bahawa Pemimpin tersebut ada menyerupai Anwar Ibrahim walaupun telah dinafikan oleh beliau petang tadi. Namun, 1 cerita yang sedang berlegar di kalangan pemimpin2 politik terutamanya kalangan orang2 kanan Pemimpin PAS yang mengatakan bahawa salah seorang Pemimpin PAS itu dikatakan telah bersekongkol dengan Pemimpin Utama Pakatan itu dalam merancang seks terbabit. Beberapa bekas orang kanan Pemimpin Pakatan tidak menafikan, Pemimpin PAS itu bergiat aktif di dalam PAS selepas Anwar dipenjarakan dan kini turut dikaitkan sebagai salah seorang orang kanan Anwar. Mereka turut mendakwa, individu penting di dalam PAS ini sedang sibuk mengatur strategi dalam memastikan beliau bersama barisan2 nya menang dalam Pemilihan Muktamar PAS pada tahun ini dan akan mencantas Pemimpin2 PAS yang tidak seteru dengannya. Dikatakan Pemilihan Muktamar PAS pada tahun dijangka kontroversi setelah percubaan PAS bersama PKR dan DAP tidak memberi sebarang pembaharuan PAS dalam meningkatkan imej dan maruah Parti tersebut. PAS kini berhadapan dengan pelbagai pertuduhan moral pemimpin2 PKR malah turut mengaitkan beberapa Pemimpin PAS yang lain. Setakat hari ini, tiada sebarang kenyataan diberikan dari pihak parti itu termasuklah dari Presiden parti, Abdul Hadi Awang berkenaan Video Seks melibatkan Pemimpin Kanan Pakatan. SIAPAKAH PEMIMPIN PAS YANG DIMAKSUDKAN??............ MEMBANGUN BERSAMA ISLAM!!


Mar 21, 2011

SELAMATKAN ANWAR.. REFORMAS..I!

SAYA ISYTIHAR BERSAMA ANWAR... REFORMASI!! Hendak bersamake mana? Ke pintu Neraka? Bagaimana PAS masih lagi kematu hendak bersama Sang Peliwat ini? Sudah belakang lelaki 'ditikam' dengan senjatanya, di depan wanita juga 'ditikam'.

Makhluk apakah yang sedang PAS julang ini? Haiwan sendiri akan beristighfar melihat perbuatan kamu wahai Al Juburi.

Ramai wartawan terkejut apabila menonton video tersebut di Hotel Carcosa Seri Negara tergamam melihat seorang Pemimpin yang sedang berhadapan dengan kes Liwat, tidak sangka begitu hebat di ranjang bersama wanita. Ada yang sampai hendak menemui Wan Azizah agar meninggalkan suaminya yang semakin kemaruk seks.

Keseronokan PAKATAN melihat penyebaran penyebaran Gambar Skandal Ketua UMNO Bahagian Gombak hanya sekadar di pinggiran. NAH Pemimpin PAKATAN!! Ambillah video ini dan tayangkannya di kamar kelaminmu bersama pasanganmu tidak kira Wanita mahupun Lelaki. Inilah yang dahulu dikatakan REFORMASI!!

Inikah reformasi yang cuba hendak kamu laksanakan??

Letaklah Jawatan wahai Anwar sepertimana Ketua UMNO Bahagian Gombak telah lakukannya. Carcosa Seri Negara menjadi saksi.  

MAKHLUK DEPAN DAN BELAKANG KINI SEDANG MENITI HARI. HENDAK KE MANA? KE PUTRAJAYA!! ADAKAH KITA AKAN BENARKANNYA??


SIASAT HADI AWANG GELAR ORANG SARAWAK OTAK SUKU!!

DAP Sarawak menganggap tindakan Presiden PAS menggelar orang Sarawak yang berpakaian Cawat sabagai golongan Otak Suku memperlihatkan tabiat PAS yang tidak dapat menerima salah satu budaya masyarakat Bumi Kenyalang. Semalam, PRESIDEN PAS HADI AWANG telah menghina beberapa suku kaum di Sarawak yang berpakaian cawat ketika menjalankan Kempen PRU NEGERI itu dan seteusnya juga berpakaian sedemikian semasa mereka pergi Mengundi. Menurut beliau,orang2 sebegina dikira sebagai OTAK SUKU dan tidak layak mengundi PAS dan parti2 yang bernaung dibawah Pakatan. Malah, pakaian Iban ini tidak sewajarnya lagi dipakai di saat Negara kini semakin maju. Pakaian Cawat seperti orang2 Iban adalah pakaian orang ketinggalan zaman dan tidak sewajarnya dijadikan pakaian utama masyarakat Suku2 Kaum tersebut. HADI AWANG turut menfatwakan bahawa mana2 pemimpin yang mengundi PAS dengan berpakaian CAWAT sebagai HARAM. PENGHINAAN Hadi Awang terhadap suku kaum ini telah menimbulkan kemarahan kemuncak terhadap Ahli Parlimen Marang tersebut. Mereka juga mendesak agar Hadi Awang diharamkan menjelaki bumi Sarawak seta merta.

Powered by Blogger.