Oct 6, 2011

PEMIMPIN BODOH.. BAKARLAH SERBAN KAU HADI AWANG!!

Aku selama ini cuba mengelak dari membuat kenyataan melampau terhadap Presiden PAS Abdul Hadi Awang yang pernah menjadi nadi peransang untuk mempertahankan kedaulatan dan maruah Agama dari pihak berhaluan kiri Pembangkang. Tapi bukan sahaja tidak dipertahan, malah menjadi tunggul dan patung hiasa semata2 setiap kali berlangsungnya Mesyuarat Pembangkang. Apa fungsi kau sekarang Hadi? Dok bicara soal Hudud, akan tetapi membiarkan di depan mata sahabat2 Kafir kau mencantas satu persatu Sistem Perundangan Syariah yang cuba hendak dilaksanakan puak2 kamu dalam PAS sendiri. Mana suara sumbang Hadi Awang semasa Kerajaan Negeri Kedah gagal membuat penutupan Pusat Hiburan di Bukan Ramadhan dek kerana pemberontakan DAP Negeri yang tidak langsung punyai jawatan apatah lagi kuasa di dalam Kerajaan? Mana teriakan kau ketika ada pihak cuba mensabotaj dan menghina maruah Islam di Selangor apabila membiarkan Hasan Ali terkebil2 mendedahkan ada bukti berlakunya aktiviti ke arah Murtad? Mana pergi dakwah kau ketika DAP sekali lagi mengugut dan sanggup bermandi darah demi menyatakan pendirian benci, anti, meludah Hukum Hudud yang kau sanjung itu? Masih hendak kemaruk cari populariti Undi Melayu menghina UMNO mengenai Hudud. Walhal, sudahlah PAS yang begitu ektrim akan melaksanakan dan menentang hingga akhir hayat mana2 individu dan organisasi yang menyekat Hukum ini. Bahlul.. DAP di depan mata kamu itu bukan sekadar menghalang, diherdik disepak Hukum ini. Mana Hadi Awang? Kau tahu tak Ustaz Hadi Awang bagaimana puak2 ini menghina kamu? Umpama kamu melihat serban yang kamu letak di kepala. dibakar di hadapan kamu sambil tangan kamu diikat.

5 comments:

Anonymous said...

bila ustaz dah masuk politik inilah jadinyer.... semua nak untung politik dan mendapat kuasa.. apa2 pun sanggup dijual demi mendapat undi puak2 anti islam dan kafir harbi..

Anonymous said...

salam

berjuang bukan kerana ALLAH, tetapi demi kuasa dan kedudukan dunia. Masakan boleh memperjuankgan Islam dengan pertolongan kafir dap?

Anonymous said...

rata2 pemimpin PAS BODOH !!!

Anonymous said...

Tok Guru Hj Hadi dan Tuk Guru Haji Nik Abdul Aziz sebenarnya adalah Tuk Guru era 60an dan 70an. Dimana zaman tidak mencabar seperti sekarang. Banyak sunnah dakwah yang Tuk Guru tidak buat. Saya tengok Tuk Guru politik 80%, Islam 20%.

Anonymous said...

Allah itu Maha Kaya. Amanat Hj Hadi sekarang sudah makan diri.

kama at-tarawis

Powered by Blogger.