Nov 1, 2010

NAJIB SAKIT TERUK ?? - SEMOGA PM CEPAT SEMBUH.

Saya mendapat perkhabaran bahawa Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dinasihatkan agar berehat di kediaman dan mengelakkan daripada menghadiri semua majlis rasmi berikutan rawatan perubatan selepas terdapat simptom penyakit cacar.

Menurut Penasihat media beliau, Datuk Seri Jalaludin Bahaudin, dalam kenyataannya menyatakan bahawa Perdana Menteri mula merasa kurang sihat dan kemudian didapati ada ruam panas, sakit otot dan sendi pada hari terakhir Sidang Kemuncak Asean ke-17 dan berkaitan di Hanoi, Vietnam selama tiga hari.

"Setibanya di Subang (Selangor) hari ini, beliau menunjukkan ada tanda-tanda awal menghidapi penyakit cacar dan dengan segera mendapat rawatan. Oleh kerana ubat diberikan awal, Perdana Menteri menunjukkan respon yang baik," katanya sambil menambah doktor peribadi Najib menasihatkan Perdana Menteri berehat di kediaman dan mengelak daripada menghadiri semua majlis awam dan rasmi.

"Perdana Menteri memohon maaf atas segala kesulitan," kata Jalaludin. Sama-sama kita mendoakan kesejahteraan Pemimpin kita.


Post by... Melayu CinDia

1 comments:

Anonymous said...

I was recommended this website by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You're amazing!
Thanks!
Feel free to surf my site :: how to download movies

Powered by Blogger.