Nov 18, 2010

BONGKAR - PENGAKUAN PASANGAN GAY AZMIN ALI !!

Dendam insan bernama Jamil Kucing terhadap Azmin semakin membuak2. Azmin dikatakan punca utama 'cinta'nya pada Anwar tidak dibalas. Jamil Kucing yang juga seorang reformis Anwar terus menerus menyerang Azmin di dalam blognya.

Beliau terus memburuk2kan Azmin dengan membongkar bahawa Azmin telah menggunakan kuasanya untuk menjatuhkan MB Selangor, Khalid Ibrahim. Beliau telah menulis di dalam blognya mengenai pembongkaran seorang bekas Ahli Majlis Tertinggi PKR hari ini mendedahkan perbualan telefon tentang ‘konspirasi’ untuk menumbangkan Menteri Besar selangor oleh pesaingnya, Azmin Ali.

Ng Lam Yong, salah seorang veteran parti dan pengasas parti menyifatkan pendedahan beliau seperti ‘Lingam-gate’, dan meminta kepimpinan parti menubuhkan sebuah jawatankuasa khas untuk menyiasat kes ini.

"Itu belum lagi diambilkira aduan-aduan penduduk Bukit Antarabangsa dan Gombak yang mengadu bermacam-macam hal tentang sukarnya untuk menemui wakil rakyat mereka bernama Azmin, kata mereka. Azmin, pada mereka tidak berbeza dari YB-YB UMNO sebelumnya. aku faham Azmin bercita-cita tinggi, kerusi MB Selangor jadi sasarannya. Tetapi perlukan beliau gopoh?"

"Azmin kini sedang mendahului pencalonan Timbalan Presiden dengan meninggalkan lawannya dengan jurang yang besar. Dan aku menyatakan sebelum ini : Dah jadi ADUN, dah jadi MP, dah jadi Ketua PKR Negeri, kini berebut nak jadi orang no 2 dalam parti untuk membolehkan beliau merampas kerusi MB."


Itu antara petikan Jamil Kucing di dalam blognya. Jamil Kucing juga menggelarkan Azmin sebagai "serigala yang berkulitkan bebiri". Jamil Kucing sangat marah dengan hubungan rapat De Facto PKR, Anwar Ibrahim dan Azmin Ali.

Kelihatan juga Jamil Kucing merasakan agenda jahat Azmin Ali akan menjatuhkan Anwar di dalam PKR seterusnya merampas kesemua aset di dalam PKR.

Jamil Kucing nampaknya semakin tidak dapat mengawal 'nafsunya' terhadap Azmin Ali. Jamil Kucing cuba membodohkan dirinya dengan mendakwa Azmin telah meracuni pemikiran Anwar. Walhal Anwar memang sayangkan Azmin dan mereka sentiasa bekerjasama dalam perancangan politik masing2.

Jamil, anda sekarang tidak lagi dipandang Anwar. Kerana anda bukan pilihan Anwar. Anwar sudah tidak ada nafsu dengan kau Jamil. Bertaubatlah.Post by... Melayu CinDia

1 comments:

Anonymous said...

Apa lah bongok kamu ni! Orang bercita cita tinggi dalam politik biasa la. Siapa tak mahu jadi menteri besar kalau di lantik? Kalau tak di lantik maka berusaha lah... dalam politik terdapat berbagai rentak dan pencak dan kalau tak berani dan bodoh maka jadi macam Zaid Ibrahim!!! hahahahahaha lu buat cerita apa ni mamat... bongkar kebodohan sendiri!!!

Powered by Blogger.