Feb 25, 2013

PRU13 - NAJIB DILANTIK KETUA PENGARAH BN RAMPAS NEGERI SELANGOR.Koordinator BN Selangor Datuk Seri Mohd Zin Mohamed berkata PM Datuk Seri Najib Tun Razak akan mengetuai jentera pilihan raya negeri dalam usaha parti tersebut untuk merampas semula negeri bawah pimpinan Pakatan Rakyat itu.

Perkara itu diputuskan dalam mesyuarat BN Selangor di ibu Negara pada malam kelmarin.
"Perdana Menteri yang merupakan Pengerusi BN negeri akan mengetuai jentera pilihan raya umum di Selangor dan ini menunjukkan satu kesinambungan kepada parti bagi menunjukkan keyakinan dan perhatian khusus secara 'hands on' oleh beliau sendiri kepada negeri Selangor.

"Saya pula akan membantu beliau sebagai Timbalan Pengarah untuk membantu dari segi perancangan dan gerak kerja terutama untuk memperkukuhkan jentera BN pada satu tahap lebih optimum untuk menjamin kemenangan mutlak parti," katanya seperti dipetik laman milik Umno itu.

Satu lagi laporan laman tersebut hari ini menyebut, jawatankuasa tertinggi BN negeri dalam mesyuarat tersebut yang dipengerusikan Najib itu menyokong sebulat suara pelantikan Najib sebagai Pengarah Pilihan Raya Negeri.

"BN Selangor optimis bahawa peluang amat cerah untuk kembali memerintah Selangor selepas Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) nanti," katanya.

LAGI ARTIKEL PANAS (KLIK pada tajuk di bawah) :-

DATUM JELATEK - PROJEK KRONI ANWAR ROMPAK WANG RAKYAT SELANGOR BERNILAI LEBIH RM 2 BILION.0 comments:

Powered by Blogger.