Jan 19, 2013

VIDEO ROSMAH BERSUMPAH ISU CINCIN - KAK WAN MINTA MAAF BAGI PIHAK ANWAR?







Hey Anwar.. Tenung lama2 gambar kau dengan Rosmah ni. Kau ni nak perang politik ke, nak berperang dengan isteri orang? DAYUS!! Obses gila.

Terpekik terlolong serang Rosmah kat tiap2 Ceramah politik. Da sampai satu tahap mengarut tuduhan2 kau. RM24 Juta semata2 beli cincin. Heh? Bodoh gile kalau ada makhluk yang percaya.







Jaga Kak Wan sudahlah Anwar. Kelak isteri kau pula yang jadi morian pergi jumpa Rosmah minta maaf.

Dek kerana sikap dayus kau menyerang sampai tak terkawal yang akhirnya memakan diri. Ini pentas politik bro. Bukan gelanggang menyerang bini orang.


4 comments:

Anonymous said...

Hanya harap tukar cara pemakaian dia.. Untuk mengelak persepsi buruk dari rakyat.. Asyik tukar assesori sana sini.. Yand real atau tipu tiada siapa tahu.. Jadilah macam pemimpin wanita yang lain yang pakaisn ia lebih simple seperti tun hasmah, hiliary clinton, julia gillard dsbnya..

Anonymous said...

Oh katak oh katak kenapa rosmah berpakaian begitu.. Macamana dia tak berpakaian begitu. Itu memang lumrah dia.. Itu memang lumrah dia.. Sebelum jadi first lady pun dia memang dah pakai jenis macam tu.. Apa nak buat.. Memang sesetengah orang yang gemuk ni memang suka berpakaian begitu.. Agaknya memang gene bagi orang gemuk macam dia.. Mesti kita pun ada sorang dua yang kita kenal juga berpakaian seperti rosmah ni..

Anonymous said...

Cuma mereka pakai accessory palsu...

Walaubagsimanaoun harap rosmah dapst tone down sikit..

Teguran Ikhlas dan jujur

Anonymous said...

Tengok gambar atas tu masa anwar muda.. Pakaian rosmah tak ade beza dari sekarang..

Powered by Blogger.