Jan 29, 2013

PECAT USTAZ NASHA - MAHATHIR BALUN POLITIK KOTOR PAS.








Pas perlu melihat penyertaan bekas timbalan presiden parti itu, Nasharuddin Mat Isa ke Gaza sebagai model kerjasama antara kerajaan dan pembangkang sebagaimana harapan melihat kerjasama antara Hamas dan Fatah.

Bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, keputusan memecat Nasarudin, yang juga Anggota Parlimen Bachok, daripada Majlis Syura Pas.

Katanya ia seharusnya dijadikan model kerjasama untuk orang melihat umat Islam Malaysia walaupun pembangkang tetapi boleh bekerjasama dengan kerajaan demi membawa mesej keamanan sejagat.

"Sebaliknya Pas tak suka lihat ada orang Pas bekerjasama dengan BN (Barisan Nasional) untuk jadi contoh dua pihak (Fatah dan Hamas)...kalau kita sendiri tak boleh berdamai macam mana kita nak suruh orang berdamai," katanya kepada pemberita selepas melancarkan buku 'Malaysia-Thailand Joint Authority (MTJA)-Strength In Collaboration' di sini, hari ini.

Ditanya jika Nasharudin perlu mengubah platform perjuangan iaitu keluar daripada Pas, Mahathir berkata: "Itu terpulang kepada dia."

Ahad lepas, Setiausaha Majlis Syura Datuk Nik Zawawi Nik Salleh berkata, Nasharuddin digugurkan kerana didapati melanggar peraturan berjamaah seperti ditetapkan Majlis Syura, dan keputusan dibuat pada 13 Januari lepas dalam mesyuarat yang dipengerusikan Mursyidul Am Pas Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat.

25 comments:

Anonymous said...

Aku tak sabar nak kencing kat kubur hang le Madey

Anonymous said...

Rendah moral kamu.mungkin yang komen ini orang bukan islam gamaknya.

Anonymous said...

Kencing kubur king jubur..kenapa raja jubur di sanjungi heran heran, dunia nak kiamat agaknya

Anonymous said...

sabar la kalau ia pun ko nak kencing atas kubur dia tu...dia belum mati lagi....buat sementara waktu ni aku nasihatkan agar ko pegi mintak kat nuar juburi tu supaya dia dapat kencing kat dlm DUBUR ko yg gelap pekat tu....amacam....????

Anonymous said...

kubur kaki liwat tu nanti pasang colok...

Anonymous said...

Vavi punya orang. Punya la byk org lain yg jahanamkan negara, ko nak gatal pelir kat kubur Tun M juga kan?

Dasar manusia buta sejarah. Pi konkek dengan Mat Sabu ultra komunis tu lagi baik dari ko.

Sekian.

kluangman said...

Dasar org pembangkang...Ada konek bukannya nak kencing secara adab...tapi salahguna niat, salahguna etika, salahguna tempat, salahguna ma a.

Dasar suka kencing org...terbawa sampai mampus

Anonymous said...

Dr M cakap betul. pemimpin pas memang bodoh dari segi ini. otak pendek

Anonymous said...

Ckp je lbh tu.. Bkn ada kote pun nak kencing, mesti dr parti kencing rakyat ni..

Anonymous said...

Dulu aku pernah gak nak kencing atas kubur madey ni atas hasutan parti ajaran syaitan...

Anonymous said...

Asalamualaikum.....
ya Allah Kau balas lah dgn pembalasanMu keatas org2 yg berniat utk menganiaya dan menzalimi baba tun m di dunia dan akhirat kerana Eangkau yg memberi balasan...amin amin amin....

ader bran...!!?...cer cuber...

Anonymous said...

dia ingat nuar jer yang ada kote leh kencing..

Anonymous said...

dia ingat nuar jer yang ada kote leh kencing..

Anonymous said...

Казалось болтовня, услышанные в ЗАГСе «и в горе и в радости» - это вдруг молебен, которая защитит ото только плохого и нехорошего, что может с нами произойти, мы всё вытерпим, всё перенесём... Однако случилось всё не так. Я необыкновенно многое понял и переосмыслил, я могу и хочу обретаться другим! Говорят в таких случаях надежду нуждаться сразу убить. А как её убить, коль я 95% времени из суток думаю о НЕЙ??? У меня весь перевелись шансов? Наверное недостает, потому что через хороших мужей жёны не уходят... [url=http://tutledy.ru/o-muzhskom-tele/73-kak-sbrosit-ves-muzhchine.html]как сбросить вес мужчине[/url]

Anonymous said...

Nak pecat orang tapi tak minta surat tunjuk sebab. Dah la tu, notis pemecatan pun dah 2 minggu tak pernah dihantar pada Nasha. Betapa ZALIMnya parti Isle hamPAS ni.....

Anonymous said...

Bro bak kata nik aziz, coach kat liva english pun kena pacat, laki bini pun bercerai.. Apatah lagi dalam parti.. Itulah cara PAS akan memerintah jika diberi kuasa.. Ala koboi.. Macam kat kelantan.. Nanti siapa kerja gomen tak sokong mereka pun akan dipecat..

Anonymous said...

USTAD NASHA dibawa olih KERAJAAN BN KEGAZA kerana kerajaan mahu dia sendiri[melihat dengan mata kepalanya sendiri]tentang KEADAAN yang sebenarnya yang berlaku disana kerana pemimpin PAS tak pernah pergi kesana.pemimpin PKR hanya pergi KENEGARA BARAT SAJA.

Anonymous said...

Nurul izzah asyik ke australia habiskan duit ???.. Apa kerja dia.. Mana dapat duit.. Fikirkanlah..

Anonymous said...

Kenapa komen aku tentang halusnya budi pekerti orang UMNO vs pembangkang diatas semalam dah jadi macam bahasa Russia? Is that because aku bukan warga negara malaysia dan tak layak untuk komen or somebody is playing dirty here...please check!

Anonymous said...

Bro nurul izzah tu kan bakal jadi menteri agama nanti..

Anonymous said...

Di cadangkan GR atau sesiapa buat compilation mengenai quote ahli ahli politik pembangkang yang bodoh.. Macsm karpsl mengenai over my dead body.. Nurul izzah pasal kebebasan agama utk org islam dan yg lain lain.. Nanti kita undi 1-10 untuk bagi carta terbaik.

Anonymous said...

Mana hadi sesat tak keluar lagi dari tempat persembunyian dia.. Ke dah kena pecat del PAS juga sebab benar guna kalimah allah mendahului majlis syura PAS..

Anonymous said...

Kau kencing...aku berak dan kencing kubur peliwat.

Anonymous said...

Org hina isle...dia tak berani pecat...takut kena kencing..

Anonymous said...

Mana lgbt tu berani..nanti pelobi yahudi zionis tak kasi modal utk hancurkan malaysia.

Powered by Blogger.