ANWAR DEDAH PENYELEWANGAN KARNIVAL SAYANGI SELANGOR?



Nyata dan Jelas penganjuran Karnival Sayangi Selangor oleh BN Negeri di I-City sehingga Selasa ini bukan bersifat politik akan tetapi memberi kebajikan kepada rakyat.

Tuduhan Kerajaan Negeri bahawa penganjuran Karnival Sayangi Selangor satu pembaziran sangat menjengkelkan tatkala Kerajaan pimpinan PKR ini lebih fokus dalam menganjurkan siri2 Ceramah Politik Gergasi dengan diisi janji2 manis mengiurkan kepada rakyat. 






Walhal ianya tidak dimanfaatkan setelah menakluki Kerajaan sebuah Negeri terkaya di Malaysia. Wang Negeri disalahgunakan disalurkan untuk Kempen Politik yang bersifat politik berkepentingan peribadi semata2. Akibatnya janji2 manifesto hanya sekadar 10% daripadanya berjaya dilaksanakan.

Karnival Sayangi Selangor terbukti lebih efektif dan berjiwa rakyat.

FAKTA DAN BUKTI? 






6 Ribu peluang tawaran pekerjaan yang disediakan menerusi Karnival tersebut dengan kerjasama Job Malaysia.

Ianya membuka peluang kepada para belia terutamanya golongan lepasan IPTA dan IPTS untuk mendapatkan peluang kerjaya tatkala Negeri Selangor berdepan masalah pengangguran yang kian meningkat.

KLIK DI SINI untuk mendapat maklumat dan info terperinci. Ada tawaran yang lebih istimewa disediakan buat setiap pemohon.


6 comments:

Anonymous said...

Jelajah memerdekakan diri sendiri untuk menegakan benda yg bengkok tak membazir pulak.......... Kalau dah kaki kelentong macam tu la....

Anonymous said...

Dari bagi hadi perjelas amanat dia secara live di tv baik kerajaan bagi ulama seperti mufti perak atau majlis fatwa slot live di tv bagi penerangan kenapa amanat hadi sesat.. Tak payah buang masa dgn hadi.. Kalau nak perjelas secara ikhlas dan tidak mahu diputar belitkan statement dia banyak lagi cara dia boleh buat.. Contoh melalui transcript yang tak diubah kepada suratkhabar perdana atau pun harakah sendiri..

Anonymous said...

Haram hukumnya pergi ke karnival di I-City tu... Sevab anjuran kafir UMNO dan BN..

Anonymous said...

Amanat hadi dah diperlekehkan.. Dah tak ada org pakai lagi skrg.. Tapi biar dia jadi modal politik UMNO.. Sebenarnya PAS yang rugi selagi Isu ini diperkatakAn..

Anonymous said...

Arwah mak saya dulu penyokong UMNO.
Klu ikut amanat hadi- umno kafir.
Jadi kafirkah mak saya?
Minta pengikut Hadi JAWAB ikhlas.

Anonymous said...

ada berani ka?

Best Blogspot Templates 2013