Nov 18, 2012

KES ROGOL WANITA INDONESIA - MALAYSIAKINI DISOGOK BENAM MENTERI KDN.
Kelihatan Malaysiakini nyata menjadi alat media Pembangkang mengambil kesempatan terhadap Kes Rogol melibatkan 3 anggota ke atas wanita Indonesia sebagai senjata untuk 'mendesak Menteri Dalam Negeri Hishamuddin Tun Hussein agar berundur dari Kabinet.

Walhal Hishammuddin secara jelas menegaskan bahawa kes ini bakal diheret ke muka pengadilan tanpa sebagai campur tangan dan belas kasihan bagi membersihkan PDRM yang secara keseluruhan memegang amanah moral, kredibiliti dan etika keselamatan dalam Negara.

Adakah adil jika tindakan 3 anggota polis ini mencerminkan peranan kesemua ribuan anggota PDRM yang majoritinya berkhidmat dengan penuh dedikasi menjalankan tugas Negara? Wajarkah kes 3 anggota polis ini dari ribuan Anggota PDRM turut menggambarkan etika tugasan dan amanah seorang Menteri Dalam Negeri?
 

Anda boleh mendapatkan penjelasan sebenar dari Menteri Dalam Negeri ini. KLIK DI SINI dan fahami penegasan beliau.7 comments:

Kelab Generasi Baru Otak Lembu Masuk UMNO said...

'Katakan Celaka Muhyiddin'..... Muhyiddin LEMBU tua NYANYUK nak mampus!!!

Puteri UMNO Kump ANJING menyalak Gila Babi....

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Pemimpin2 UMNO BODOH macam LEMBU... Tua2 NYANYUK nak mampus!!!

Lihat Bukti Transformasi Pemuda UMNO otak lembu telah berjaya!!!

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

~ BUKTI 5 ~

~ BUKTI 6 ~


Anonymous said...

kesian manusia mcm kau. lebih teruk dari anjing

Anonymous said...

Bodoh betul rakyat malaysia yang salahkan pasukan keselamatan ni.. Yang buat benda bodoh tu cuma tiga orang sahaja.. Macamana ketua polis, kdn atau agung sendiri hendak menjaga ratusan ribu anggotanya.. Itu tak dikira lagi anggota yang mungkin disebelah pihak pembangkang.. Tak tertanyakah adakah ini juga kerja prmbangkang untuk memburukkan image polis semasa dekat PRU..

Anonymous said...

Syabas polis dan kdn sebab telah ambil tindakan segera.. Ini memang jenayah.. Polis malaysia tidak Payah bagimuka pada penjenayah sebegini.. Lebih teruk benda ini berlaku waktu bertugas.. Jadi heretlah mereka ke mahkahmah..

usin said...

contoh makhluk bodoh ada kt atas tu. ala... atas sekali tu. tak tau la makhluk tu jenama apa. anjing pakatan ke keldai...

Anonymous said...

Aku stuju..ko nie x abis2 mnyalak mcm hanjing knp..

Anonymous said...

babi pakatan..

Powered by Blogger.