Oct 22, 2012

VIDEO PANASS.. PENDUDUK SELAYANG SERANG KHALID GAGAP PENIPU..!!Sedang sibuk PKR Selangor memikir strategi mencipta isu baru menimbulkan persepsi buruk Kerajaan BN demi menawan Putrajaya, masalah air di Selangor semakin kritikal dengan tuntutan penduduk Selayang Height yang sehingga hari ini masih tidak memiliki pakej yang dijanjikan Kerajaan Negeri Selangor sekian lama iaitu pemberian air percuma.
Tonton video panas di atas seperti yang tertera.


7 comments:

Anonymous said...

Paham paham ajelah waktu PRU nanti nak pilih siapa.. Belajarlah dari kesilapan..

Anonymous said...

Kerajaan selangor skrg ni prihatin.. Ianya adil kepada semua rakyat.. Yang kena bayar tu bukan semua orang umno atau yang sokong kerajaan.. Tapi orang PR pun kena bayar juga., kan itu adil namanya..

Anonymous said...

Cuma yang tak perlu bayar ialah orang yang ada meter sendiri yang nak diikutkan lebih banyak duit jika dibanding dengan penduduk flat ini..

Anonymous said...

Itu belum cerita hutang talam diambil oleh kerajaan selangor.. ISU lembu NFC heboh sedunia.. Mungkin ada penyalahguna kuasa dalam kes NFC tu.. Tapi cuba tengok berapa ramai orang melayu memdapat faedah pasal projek itu.. Pasal si TALAM... Mana ada orang melayu dapat fardah.. Orang cina DAP yang dapat faedah.. Orang cina rugi.. Orang melayu selangor juga kena tanggung..

Anonymous said...

Mana rafizi tak bersuara pasal isu TALAM..

Anonymous said...

PR baru sahaja memerintah.. berilah sedikit peluang lagi.Bukan mudah nak mengurus berjuta rakyat. Insyallah, dalam pada kita mengejar Malaysian Malaysia, sedikit demi sedikit kita akan berubah dan membantu rakyat.

Harap undi PR masa PRU13 nanti.

Anonymous said...

Betul tu marilah kita undi MALAYSIAN MALAYSIA.. Biar semua hak sama rata.. Barulah adil lagi saksama tak kira bangsa.. Sama sama
Melayu cina india berniaga, bersekolah bersama sama.. Mesti harmoni..

Powered by Blogger.