Oct 3, 2012

TERKINI.. AZMIN ALI UMUM KHALID GAGAP BAKAL DIGUGUR JAWATAN MB SELANGOR..!!
Kelihatan Azmin Ali hampir berjaya ke kemuncak dalam mencantas musuhnya dalam parti bernama Khalid Gagap.

Menerusi laporan dalam beberapa laman portal termasuklah Sinar Harian dan KLPOS, Azmin mengesahkan Khalid Gagap bakal digugurkan jawatan MB Selangor jika Pakatan menang majoriti pada PRU13 kelak.

Impian Khalid Gagap untuk memecah tradisi MB paling lama memegang jawatan tersebut seperti Nik Aziz di Kelantan tidak kesampaian.

Azmin yang sebelum ini pernah membuat pengakuan secara terbuka menerusi TV3 menghadapi krisis kerjasama dengan Khalid Gagap telah diamanahkan sendiri bosnya Anwar Ibrahim membuat kenyataan sedemikian.


Adakah benar kenyataan media yang dibacakan beliau mendakwa Khalid bakal diimport ke Kerajaan Pusat jika benar PRU13 menjadi milik Pakatan? Lebih jijik Azmin sendiri secara tiba2 membaca teks penukaran tersebut atas faktor rekod 'cemerlang' Khalid. Sedangkan Azmin sendiri pernah membuat pengakuan mengkritik kepimpinan Khalid di Selangor yang menjadi punca tercemarnya imej parti?

Masing2 punya agenda yang lebih liar mengikis kekayaan Negeri yang sepatutnya diberikan kepada rakyat. Apa perubahan yang dijanjikan mereka selama ini? Bukan sahaja tidak berubah, malah semakin kritikal dengan isu air, talam, penyelewengan MBSA dan sebagainya.

4 comments:

Anonymous said...

Blogger bangsat...tulis separuh2, semoga kamu dan keturunan kamu dikurniakan anak yang gagap.

maskman72 said...

lagi bangsat puak yang menyokong pemimpin kaki liwat...ais krim jamban...bini pun boleh pinjam...penyokong lgbt....pluralisme...ini kah pemimpin yang nak di sokong...fikir2 lah sendiri.....ayuhhhhhh....tumbangkan pakatan di pru 13......

Anonymous said...

anwar tak main separuh-separuh..

habis terus kote dia masuk dlm mulut dan pantat pelacur cina tu..

eeeee. jijiknya perangai anuawar ni ... rendah moral dan rendah akal ..

Wak Din said...

Salam..

Sebuah blog yang menarik dan berinformasi. Terlanjur dah singgah sini, saya jadi follower di blog ini.

Blog hebat tuan juga telah dipautkan di blog list saya..

Diharap, tuan blog dapat melakukan perkara yang sama di blog saya juga..

Terima kasih..

KLUANG Today
http://kluangtoday.blogspot.com/

Powered by Blogger.