Oct 31, 2012

DAP 'PANAS PUNGGUNG'.. HASAN ALI TUBUH SALURAN TV & RADIO ISLAM IMR..!!

PAS sepatutnya malu dengan perjuangan Islam yang dibawa sehingga hari ini jelas tidak mampu direalisasi walaupun telah mentadbir 4 buah Negeri pada masa kini. Ianya ekoran kepimpinan dicemari dengan Parasit2 yang tidak berkehendakkan matlamat Islam sebagai rujukan utama dakwah terhadap masyarakat.


Akhirnya mantan Pemimpin PAS yang dibuang secara tidak bermaruah bernama Hasan Ali berjaya merealisasi dakwah sebenar dengan menubuhkan saluran IMR Network. Saluran yang memaparkan elemen2 Islam ini dirasmikan petang tadi dengan menyediakan pakej IMR.TV DAN IMR.FM.


Datuk Dr Hasan Ali yang turut bertindak selaku Pengarah IMR Network menjelaskan IMR TV dan IMR FM boleh diakses dengan melayari imrnetwork.my untuk mengikuti program menarik, hangat dan berbeza daripada stesen televisyen sedia ada.

Jelas beliau pengisian program IMR TV dan IMR radio FM mengagungkan Islam, memartabatkan bangsa Melayu dan mendaulatkan institusi Raja Melayu dalam rangka membina negara bangsa.


"Program bual bicara kita 'hard talk' umpamanya akan mengupas isu-isu berkaitan ummah secara berterus-terang," katanya kepada pemberita pada pelancaran IMR Network di Alam Avenue, Seksyen 16 di sini.


Menurut Hasan saluran tv dan radio web itu juga mempersembahkan program muzik dan sukan menepati kehendak kesemua lapisan masyarakat.

PAS kemarukkan kuasa Kerajaan Pusat. Belum tentu mampu menubuhkan saluran sebegini. Kerana ianya sebagaimana didakwa DAP, melanggar hak asasi manusia menuntut kebebasan beragama di Negara ini. 

1 comments:

MMI said...

Salam mohon dipautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com terimakasih.

Powered by Blogger.