Sep 6, 2012

TERKINI - NAJIB NAK JUMPA KELUARGA BUDAK ANWAR TUNJUK PUNGGUNG..!!







BERITA TERBARU LAPORAN SINAR HARIAN - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak bersedia untuk bertemu dengan keluarga pelajar kolej yang melondeh seluar ke arah gambarnya ketika sambutan Perhimpunan Janji Bersih, 30 Ogos lalu.

Bagaimanapun beliau menyerahkan kepada pihak berkuasa untuk mengambil tindakan undang-undang.



 
 

Adakah keluarga pelajar Kolej Cybernatic KL yang baru sahaja dibuang itu bersedia bertemu PM? Kagum dengan sikap Najib Razak mempamerkan seorang Pemimpin terbuka dan dedikasi.

Ianya mempamerkan keikhlasan seorang Pemimpin berdepan dengan rakyat walaupun difitnah dan dihina sebegitu rupa.


21 comments:

Anonymous said...

xpe...pasni hari2 tunjuk ler bontot jambu tu kat bapak nuar yek wakaka..

Anonymous said...

Hari tu tak malu tunjuk bontot tapi bila polis tangkap malu pula tunjuk muka....

Anonymous said...

org komplen pasal Najeeb double standard kat Namawee, budak sial agama dan bangsa!!!

Bole hina agama dan bangsa asal jgn hina Najeeb!!!

Blah lah punya pemimpin!

Anonymous said...

nak tunjuk punggung tak bertempat, kalau tunjuk kat anwar kan dapat pekdah...rabak...berak senang.

Anonymous said...

muka jambu mcm ni, kalau dpt kat pak nuar,,eeeee...kenapalah kau bangang sgt tak nak tunjuk punggung kau kat nuar.

Anonymous said...

i think tak sepatutnya Datuk Najib mengambil langkah demikian... nanti semakin galak orang akan membuat kekecohan... seseorang yang pernah memalukan negara dilihat sentiasa sahaja mendapat perhatian untuk bertemu terus dengan PM... kenapa? justmyopinion

kimm said...

kalau budak ni terlepas, cina komunis tu pun akan terlepas. jgn jd bodo la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bhar zul said...

Sekiranya PM mahu juga bertemu dengan Ammar dan keluarganya, ianya akan menjadi 'precedent' kepada pelaku pelaku perbuatan biadap dan kurang ajar dimasa akan datang untok melakukan perbuatan yang sama kerena mereka tahu mereka akan dimaafkan juga..malah dijemput lagi untok datang kePutrajaya.Alangkah mulianya hati PM - yang walau pun sangat sebok tapi masih sudi meluangkan masanya untok berjumpa dengan seorang pemuda yang telah menimbulkan rasa marah majority rakyat Malaysia baru baru ini. Saya dan keluarga seramai 6 orang telah 2 kali berkunjung kerumah terbuka Hari Raya PM diPutrajaya..tahun lepas dan tahun ini.Jangankan berjumpa, salam pun tak dapat. Tahun lepas anak anak dapat lah kotak 1 Malaysia yang berisi biskut bawang. Tahun ini dapat kueh bauhulu.Walau pun sudah berbelanja hampir rm7,000 tiket penerbangan dan penginapan, nasib saya dan keluarga tidak lah sebaik Ammar..mungkin kerana saya hanya lah seorang rakyat biasa yang tidak 'popular'dan signifikan,dan difikirkan akan tetap juga menyokong dan mengundi UMNO bila tiba masanya PRU nanti.

Anonymous said...

Tak perlu lah mcm tu sekali nak tunjuk baik. kata org melayu...buat baik berpada2...kalau lebih2 nanti org lain pulak yg marah. Cukup2 la nak buat baik..dah muak nengok gelagat kurang ajar yg sememang nya tak boleh nak ditunjuk jalan keluar dah. Tangkap je "kepala" yg mempengaruhi melaun-malaun ni.Ekor tak akan bergelumang tahi kalau "kepala" tahu berfikir secara rasional.

Anonymous said...

DS NAJIB TAK PAYAH JUMPA FAMILY BUDAK TU, NAK BUAT APA??? MASALAH BUDAK TU & FAMILY DIA, KNP DS NAJIB PLAK YG NAK PEGI JUMPA??? NANTI FAMILY BUDAK TU PLAK DPT IKLAN PERCUMA, DAH LA ANAK DIA SUKA MAIN BONTOT, KENA TANGKAP TAK PLAK TUTUP BONTOT, TAPI TUTP MUKA. DAH SAH KENA PENANGAN NUAR JUBURI NI, SURUH MAK BAPAK DIA CHECK LUBANG TAIK DIA, AKU CONFIRM TAYAR KETE LEMBU PUN BLEH MASUK. KALAU TAK TAKKAN LA SANGGUP TUNJUK BONTOT KURAP TU....

Anonymous said...

bila DS Najib nk jmpa kluarga bdk tu teringat kisah Nabi Muhammad yg bertanya kpd sahabat kemana perginya seorg pemuda yg selalu membaling najis kearahnya krn hr itu pemuda itu tidak kelihatan. Mgkin sdikit sbyk DS Najib nk ikut cara kpimpinan Nabi Muhammad kot...wallahualam

Anonymous said...

Kalau PM najib bertindak tidak melayan akan kedengaran puak pembangkang pulak cakap PM angkoh dan sombong, itu tak kena ini tak kena, jadi apa yang kena? cara PM sudah baik dan perlu dicontohi...takrugi pun PM bahkan beliau akan terus mendapat kepercayaan rakyat atas pagar.

Anonymous said...

Nk jdi pemimpin kna sabar walau di hina ,nabi kna lempar najis dia sbar ,x melenting malah memaaf org yg menhina baginda jd pa yg najib kata 2 salah 1 dari sifat rasullullah..memaafkan sesama saudara seagama

Anonymous said...

Betul lah kata najib tu.. Dia sedia bertemu dengan family budak tu.. Tak cakap pun nak jumpa budak tu.. Lepas tu yang lain diserahkan kepada undang undang yang sedia ada.. Kalau nak maaf kan pun, maafkan family budak tu, bukan budak tu.. Nanti kata sombong dan tak nak jumpa rakyat pulak...

Anonymous said...

x stuju PM jumpa diorg..time da susah baru nk mintak tolong PM..bg dia tau ape erti penyesalan..

Anonymous said...

ada cacai PR yang kata xmustahil budak ni diupah utk pijak gambar najib. blum lagi yg kibar bendera pun upahan umno juga. yang pijak gmbr tu super impose.bodo piang punya PR. aku berdoa moga aku pun tak terikut bodo mcm penganut PR

bhar zul said...

Ikut suka lah kalau nak jumpa 'keluarga' budak tu ke atau dengan budak tu sekali.Tapi dalam pengertian bahasa 'halus'dan adat orang orang Melayu kalau nak jumpa keluarga memang termasuk lah juga yang empunya badan. Cuma kalau nak juga buat baik dan ikut cara nabi jangan lupa berlaku adil sesama manusia...jemput lah juga sama keluarga 'amoi model' dari Johor tu datang kePutrajaya ramai ramai..atau lebih afdal jemput semua orang orang yg berbuat onar dan kurang ajar dan biadap dimalam ambang kemerdekaan tu sama kePutrajaya..bulan syawal belum habis lagi, boleh lah raya sama ala kadar.

Anonymous said...


Bole hina agama dan bangsa asal jgn hina Najeeb!!!

Blah lah punya pemimpin!

Thursday, September 06, 2012
------------------------------------------
apa punya bangang statement si polan ni. org ni lupa yg NIK aziz hina allah lagi teruk sebab kata bleh kerjasama dgn syaitan, knp tak mintak tolong drp allah spt yg sepatutnya???? knp?? kalau guna nama allah, x glamer ker??? kena guna setan baru dpt perhatian. karpal singh yg hina islam secara terang terangan tu ko tak marah plak??? anuwatr main bontot tu ko diam plak??? mat sabu dgn mah cipapnya ko tak ckp plak??? semua pemimpin ko mmg MEMANG LAKNATULLAH DAN ISI NERAKA SEPANJANG ZAMAN....

Anonymous said...

Budak ni memang BERMASALAH DARI ZAMAN SEKOLAH DAHULU, KATA KAWAN/JIRAN-JIRANNYA, TAPI BUKAN BAPA TAK AJAR, MEMANG PERANGAI SIAL. HIDU GAM, ROKOK, SAYANG CYBERNATIC TAK SCAN DULU PELAJAR.

tokgaru said...

Kalau pun ada niat nak tunjuk sifat pemaaf. Bukan itu caranya.

Mendapat pahala jika Najib turun berjumpa fakir miskin atau anak2 yatim.

Sebenarnya rakyat yang menyokong Najib akan rasa terkilan jika Najib sanggup menjatuhkan maruah turun menyembah untuk berjumpa budak mental tu.

Habis tu si Amoi sundal tu tak kan Najib tak nak jumpa juga. Tak adil lah kalau jumpa budak mental sorang tu saja.

Anonymous said...

korang ni faham ke tak faham..

Siapa nak jumpa siapa?
Kelurga budak yu yang nak jumpa atau Najib yang nak jumpa keluarga budak tru..
Cuba baca statement tu betul betul..

Kenapa nak memeningkan kepala yang tak pening ?

Powered by Blogger.