Sep 2, 2012

TERKINI - NAIB KETUA PEMUDA UMNO KETEREH DITEMUI MATI DALAM KERETA..!!Naib Ketua Pemuda Umno Bahagian Ketereh ditemui meninggal dunia di dalam keretanya, di sini hari ini dipercayai akibat serangan jantung.

Ketua Polis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Azham Othman, berkata mayat Rosyuri Mat Rifin, 44, ditemui orang ramai pada jam 8.10 pagi di dalam kenderaannya yang terletak di tepi jalan di simpang empat lorong belakang al-Quds Travel, di Wakaf Siku.

Menurut isterinya, Rosyuri yang ada bersamanya pada waktu maghrib memberitahunya yang dia hendak menonton bola sepak di antara Kelantan dan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) di Stadium Sultan Muhammad IV di sini malam tadi, kata Azham.

"Mangsa dipercayai meninggal dunia kira-kira pukul 11 malam tadi selepas menonton perlawanan bola sepak tersebut," katanya menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada Bernama, di sini.

Azham berkata, mangsa yang beralamat di Kampung Binjai, Ketereh itu ditemui di tempat duduk pemandu dengan terdapat kesan muntah, dan kes berkenaan diklasifikasi sebagai mati mengejut.

AL FATIHAH. Semoga Roh Pejuang Pemuda UMNO ini dipelihara Allah.3 comments:

Anonymous said...

Al fatihah...

C L J said...

Al fatihah ...

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.