Sep 4, 2012

SUSPEKS PAMER PUNGGUNG GAMBAR PM MENGAKU PENYOKONG ANWAR..!!








Polis hari ini menahan seorang pelajar IPTS berhubung tindakan beberapa orang peserta semasa sambutan ambang merdeka di Dataran Merdeka pada Jumaat lalu

Remaja yang juga penyokong kuat Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim itu difahamkan ditahan di kawasan Pusat Pengajian Tinggi sekitar Cheras KL jam 12 tengahari tadi.

Dalam kejadian pada Jumaat malam lalu, seorang lelaki dilaporkan menunjukkan punggungnya pada gambar Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan juga gambar isteri perdana menteri Datin Seri Rosmah Mansor.






Dalam gambar insiden tersebut yang kini beredar di Internet, seorang lelaki dalam lingkungan usia 20-an, kelihatan melondehkan seluarnya dan turut menunjukkan punggungnya pada gambar Najib, Rosmah serta Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya, Tan Sri Abdul Aziz Yusof.

Tindakan menunjukkan punggung tersebut menerima kecaman pelbagai pihak termasuk Pemimpin UMNO dan PAS.


25 comments:

Anonymous said...

NAK SOKONG ANWAR ITS YOUR FUNERAL.BUT WHAT RIGHT HAVE YOU TO SHOW YOUR BUTT TO PM.NEXT TIME SHOW YOUR ASS TO YOUR MASTER.

faiz mahayudin said...

Salam, Jika sudi mohon pautkan blog saya,
http://revolusimindamelayu.blogspot.com/

Anonymous said...

berani ke dia nak tayang punggung dia kat ketua umum PKR?

Anonymous said...

Apsal tak londeh kat Anuwar...biar anuwar tutoh pungkoq ko !

Harimau Kumbang said...

Berani buat berani tanggung
berani cangkung
terima lah pelangkung...
Ada otak tapi kat punggung.

Anonymous said...

bang Non atau lebih manja , BABI tentu gerem tengok punkok pondan ni..heheheheh

Anonymous said...

ni lah jadinye kalo otak da letak kat bontot.. sesia je idup.. adeeesss...

Anonymous said...

tonggeng, jangan tak tonggeng!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

jambunye??? ni mesti baru lepas main bontot dgn master dia..hahaha..tu pasal dia kena tonggeng macam tu sebab lubang bontot dia tengah sakit...kena batang bengkok??

Anonymous said...

Perbuatan yang xbermoral dan tak berakal, malukan mak/ayah dia je...
malukan pemuda/pemudi bangsa..

Anonymous said...

Kenapa sejak kebelakang n kerajaan dan polis d desak untuk mengambil indakan, pada hal perbuatan itu kurnag ajar, menaibkan negara, pak menteri badulk KDN kata mana ada kes serius..maksudnya bila da KL hancur baru nak bertindak, abis apa maruah polis keja malam tu mau campak mana...tu la pak polisi, undi kamu ta penting sebab no value pada kerismudin bapuk ini, amaran amaran , amaran aja,,,

Anonymous said...

Da biasa tala jubur kat raja liwat..so mana ada masalah...sepupu najib tu MUST GO, kat bawah ini semua kata keraan BN lembab, lesu, layu...bye bye la

Anonymous said...

ni lah menteri KDN terbaik selepas 55tahun merdeka,ni la menteri yg pandai jaga bini,keselamat negara x ambik peduli,gugur saja pru 13 ni

Anonymous said...

PONDAN RUPANYA PATUT LA

Anonymous said...

aiyaa.. sikit2 mau tunjuk buntut.. spesis yg sama ke..??

Anonymous said...

cakap lucah pandai ye,kawan gomo ye,...

Anonymous said...

Sakai ni duk ingat Najib suka main jubo macam tuan dia ka?

Anonymous said...

Dengan menggunakan debit kad sahaja kita boleh menjana pendapatan ,mari lihat,mari tengok , bagaimana debit card boleh buat duit untuk anda smile http://smartdebitcard.net/amseksafon

Anonymous said...

ini lah akibatnyer tiada ISA..Mereka semakin berani...

Anonymous said...

Mahkamah patut menghukum budak biol ni dengan menjalani latihan PLKN dgn serta merta.

Anonymous said...

dah kena buang kolej, apa lagi, cepat2 mintak kerja dgn anwar, kerja senang....tonggeng je, dpt pegi melancong luar negara.

Anonymous said...

Budak tongong, hahaha.xpayah lah lu nak tunjuk mcm lu nih bagus sampai nak tunjuk bontot ketat lu.wei gua pun layan scene2 mcm lu dulu tapi gua dah berumur gua slow skit layan led zeppelin.wa xnak terikat dgn idea politik bodoh hishamuddin rais.mak bapak lu malu mat...,lu dah dedahkan pekong keluarga lu.sikit hari lu dah ada keluarga,anak isteri tgk lu tunjuk bontot..,diaorang sedih mat.sedih dapat orang yang bahalol mcm lu.silap hari bulan anak lu akan ludah lu...

Anonymous said...

sAYA NASIHATKAN AMMAR:

Tolong tonggengkan punggung anda untuk ANWAR IBRAHIM....paSti anda akan RASA kesedapannya kalau tak pun buasir terus!!!

Anonymous said...

Kerana PULUT Santan Binasa, Kerana BONTOT masa depan merana.

Powered by Blogger.