Sep 29, 2012

RASUAH PRU13 - ANWAR 'LELONG CINTA' WAN AZIZAH B'NILAI RM50 RIBU..!!








LELONG... LELONG!! Budaya tradisi PAS sekian lama ada gunanya. Tapi kali ini lebih 'unik'. Satu tawar menawar atau lelongan barang2 Pimpinan Pakatan Pembangkang dijual kepada rakan pimpinan sendiri sebagai derma menampung Kempen PRU13 kelak.

Pelbagai 'juadah' barangan dijual termasuklah Presiden PAS sendiri yang menawarkan harga RM17 Ribu untuk potret dirinya sendiri.

Tapi yang lebih mengaibkan, Surat Cinta Anwar Ibrahim kepada Wan Azizah turut menjadi wang pertaruhan. Nilai mencecah RM50 Ribu. Cinta ini digadai dengan jumlah wang tersebut untuk dana PRU13 kelak.






Apa yang pasti, nilai barang2 tersebut yang ditawar dengan harga puluhan ribu mencerminkan aset Pimpinan Pembangkang. Tidak hairanlah wang besar boleh dibayar Anwar untuk menaiki Jet bersama2 kroni2 nya.

Sejauhmana ketelusan mereka menggunakan wang tersebut sebagai dana PRU13?
 

17 comments:

Anonymous said...

memang shah pemimpin pakatan berwang bukan beruang,

Prince Righty I said...

iyelah... kalau jual kat kedai pajak sapa nak ambik... kalau masuk tv mcm rancangan Pawn Stars tu, memang malu besar kena kutuk...

eXception said...

Entah cmne, aku dapat idea dari pemimpin Pakatan Rakyat ni buat. Baru aku tau, barangan peribadi pun boleh laku gak kalo dilelong... Hang nak beli tak barang aku lelong?? Check sini: Barangan Peribadi Untuk Di Lelong!! Bidaan Dibuka!!

Anonymous said...

Lu org ingat RAKYAT boleh percaya ke? Ni sume nk cover cerita SUARAM & PR dpt tajaan juta2 drpd SOROS/Amerika/Israel. So, utk menunjukkan kpd RAKYAT yg PR ni betul2 sengkek, timbullah idea lelong melelong ni...konon nk raih simpati...piiiirah, hak tuih!!! Pas tu utk cover lg, lelongan dibuat hanya di kalangan pemimpin2 PR je... Lu org ingat ada ke org nk beli surat cinta tu smpi RM 50K? Ni sume drama je lebeh!!! Esok lusa percayalah PR umum hasil lelongan dpt dlm berjuta2, sedangkan dana drpd SOROS mmg dh ada dlm akaun Al-Juburi! KANTOI LAGI!!!

Anonymous said...

nak lelong kain lampin yang aku pakai 60 tahun dulu, ada sapa na beli, lampin zaman dulu bukan macam sekarang,..mahalll tu

Anonymous said...

nampak dah kurus si nuar tu, sakit ke,.. dulu aku jumpa dia kat masjid atas bukit port dickson, dia hulur tangan aku sambut,,,memang nampak dia susut badan,..agaknya kena penyakit dia lah tu...penyakit apa hah..

Anonymous said...

Memang lah kurus sebab dimakan usia...
Allah dah bagi peluang tapi tak insaf2 gak...
Sibuk melaga mengapikan rakyat...
Tak ada langsung ciri2 islam... Lebih banyak ciri munafik @ syaitan..,
Kalo kau tengok betul2 kepala dia dah nak tumbuh tandok....!

Anonymous said...

kurus bukan sembarang kurus!kurus yang ni pantang nampak mangsa!

Anonymous said...

DULU ANWAR CINTA SAMA LU, SEKARANG DIA CINTA SIAPA PULAK.

Anonymous said...

konon dapat sumbangan secara terhormat...jual barang untuk kutip dana. tapi sebenarnya nak cover line..dapatan juta2 dari dana asing .

Anonymous said...

ada pulak dorang ni duit nak buat bidaan ni, kalau tak tu memanjang komplen tak cukup duit nak "berkhidmat untuk rakyat" pastu yang pelik lagi tu, bagi yang menang bida tu mana dapat duit? belanjawan pakatan rakyat ada bagi bonus ke?

Anonymous said...

Hi there to аll, how is everуthing, I think every one is gеttіng more from this ωeb sіte,
and yοur views are fаstidious in fаvoг оf new people.
Here is my weblog ... iphone repair malaysia

Anonymous said...

I know thіs іf off topіc but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I'm assuming haνing a blog like yоurѕ would cοst a pretty
penny? I'm not very web savvy so I'm nοt 100% positive. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Cheers

my blog imac retina repair kuala lumpur imac repair imac repair kuala lumpur

Anonymous said...

Ϻy pаrtneг and I stumblеԁ
ovеr here coming fгom a ԁifferent web addreѕs and thought I mіght check things out.
I likе ωhat I seе sο i
am just following уou. Looκ foгward to explоring
your web pagе for а ѕесond time.


Feel free to surf to my website :: bluehost wordpress bluehost webmail

Anonymous said...

Thаnks for sharing your thoughts on Κ¾ ϷԎ¡¤¸ࠐ§¶¨µ䋢¹Ԯؔ¶¯֒¹ִdך³ǹ¤ط˒.
QQϷԎ¹һꆇу. Regards

My webpage ... ipad 3 screen repair malaysia

Anonymous said...

Hi thеre woulԁ you mind letting me know which wеb hoѕt you're using? I've loadeԁ
уour blog іn 3 different inteгnet browѕеrs
and I must ѕay this blog lоаds a lоt
quiсker then most. Can you recommend
a goοd inteгnet hosting ρrovіdег at
a honeѕt priсe? Cheеrs, I appгeciаte it!


Here iѕ my weblog: Ipad repair puchong

Anonymous said...

Aftеr looking over а number of the blog posts on your blog, I really
аpprecіаte your way of ωгiting
a blog. I book-marκeԁ it to my boοκmark wеbpage list аnd ωіll be checking bаck in the nеаr future.
Take a look at my webѕitе aѕ well and
let me knοw what уou think.

Also viѕit my websіte ... ipad repair malaysia

Powered by Blogger.