Sep 22, 2012

MAJLIS SYURA PARASIT PAS BELA NGEH KOO HAM - "MENANG PRU13 BARU AMBIL TINDAKAN..!!"
UNIKNYA Politik Islam di Malaysia. Tumpuan dunia terhadap pendirian sebuah parti yang sekian lama melabel nama Islam pada nama organisasi. Masih kekal hingga hari ini walaupun beberapa Negara Islam telah mengharamkan penggunaan nama 'Islam' dalam Parti politik. Itupun dikatakan Kerajaan Malaysia kejam terhadap Islam.

Tidak perlu ahli Majlis Syura Ulama PAS bermesyuarat, lantas terus dijawab Ketua Penerangannya yang masih kekal berkopiah dan berserban walaupun mengisytihar diri menyertai 'Parasit PAS'. Berpegang teguh kepada 'ajaran baru' tetap kekal setia bersama DAP dalam membentuk Kerajaan Malaysia pada PRU13 kelak.

Isu Hudud hanyut. Kini sehinggakan pemimpin rakan segerombolan 'meludah' umat Islam yang memprotes filem menghina junjungan besar Muhammad SAW. Itupun PAS menerusi kenyataaan Tuan Ibrahim Tuan Man mendakwa parti ini tidak sama sekali berganjak bersama Pakatan demi kuasa.

Majlis Syura Ulama PAS kini hanya berfungsi mengadakan pertemuan 'reunion' semata2. Seperti 'jamuan kecil' mengeratkan 'tali sillaturrahim' Ulama PAS semata2 sementara menanti saat2 akhir dicantas dari kepimpinan Parti. Kerana ianya telah dimonopoli Ulama' Parasit PAS dikepalai Tuan Ibrahim Tuan Man.


9 comments:

Anonymous said...

SEBAB ITU ISLAM TIDAK BOLEH
DUDUK DIBAWAH PARTI.
ISLAM AKAN DITERAJUI MENGIKUT
HEMPEDU MANUSIA.
BUKAN MENGIKUT KAEDAH
AHLIL SUNNAH WALJAMAAH.
SETIAP HUKUM CARA MAJLIS SYURA
SEPATUTNYA SETIAP KEPUTUSAN
MESTILAH DITERANGKAN SANDARAN
KEPUTUSAN YG MENGIKUT ALQURAN
DAN HADIS DAN DI ISTIHARKAN BERSAMA
KEPADA UMAT ISLAM.
BUKAN HANYA KEPUTUSAN.
JIKA UMAT TIDAK LIHAT SANDAAN
INI, MAKA KEPUTUSAN ITU HANYA
SAMA DENGAN ORANG SEKULAR
DAN MENGIKUT HEMPEDU MANUSIA
YG BERNAFSU.
MAJLIS SYURA PERLU UBAH
CARA INI.

Anonymous said...

APAKAH SANDARAN KEPUTUSAN KALI INI
MENGIKUT ALQURAN DAN HADIS ?
PERLU DIPERJELASKAN PADA UMMAH.

Anonymous said...

Memang patutlah haram memberi undi pada DAP kata tok guru pondok. Sebaik-baik nya juga pakcik yg berkopiah dan berserban ni pun jangan diberi undi. Tak ada otak agaknya.Gila kuasa.Jawablah kamu diakhirat nanti.

Anonymous said...

Betul kata DrM... Dana asing disalurkan kepada Suaram dan pembangkang untuk menjatuhkan kerajaan malaysia seperti arab spring.. Tujuan untuk melemahkan negara islam itu sendiri supaya berada dibawah telunjuk mereka.. Negara malaysia dibawah kerajaan BN tak pernah tunduk dengan barat.. Adakah itu yang kita mahu.. Sebuah negara islam yang berada di bawah telunjuk barat, terutama yahudi, seperti kebanyakkan negara di timur tengah..

Anonymous said...

Adakah Khoo Nam juga agent barat atau yahudi,. Kerana mempertahankan vidoe dalam you tube itu..

tokgaru said...

Satu pertanyaan kepada sahabat2 di sebelah Pas. Berfikir lah sebagai seorang islam ...

Persahabatan Tuan Guru Hadi Awang dengan Lim Kit Siang hanya akrab setakat di dunia sahaja. Di akhirat mereka tidak akan dapat bersama lagi. Tuan Guru Hadi Awang walau pun berat di hati terpaksa juga meninggalkan Lim Kit Siang di saat Tuan Guru Hadi Awang mengatur langkah untuk memasukki syurga jannah atas jemputan Allah swt.

Persahabatan Tok Guru Nik Aziz dengan Karpal Singh hanya akrab setakat di dunia sahaja. Di akhirat mereka tidak akan dapat bersama lagi. Tok Guru Nik Aziz walau pun berat di hati terpaksa juga meninggalkan Karpal Singh di saat Tok Guru Nik Aziz mengatur langkah untuk memasukki syurga jannah atas jemputan Allah swt.

TETAPI .... saudara2 ku ....

Permusuhan Tuan Guru Hadi Awang terhadap DS Najib hanya di dunia sahaja. Pada akhirnya DS Najib akan tetap dapat bersama dengan Tuan Guru Hadi Awang di dalam syurga. Walau pun Tuan Guru Hadi Awang masuk syurga lebih dulu tetapi akhirnya DS Najib akan ke syurga juga atas amalan dan kebajikan yang beliau lakukan semasa hayatnya. Itu janji Allah swt saudara2....

Permusuhan Tok Guru Nik Aziz terhadap TS Muhyidin Yassin hanya di dunia sahaja. Pada akhirnya TS Muhyidin Yassin akan tetap dapat bersama dengan Tok Guru Nik Aziz di dalam syurga. Walau pun Tok Guru Nik Aziz masuk syurga lebih dulu tetapi akhirnya TS Muhyidin Yassin akan ke syurga juga atas amalan dan kebajikan yang beliau lakukan semasa hayatnya. Itu janji Allah swt saudara2....

Kalian boleh membenci para pemimpin Umno yang islam sekarang, tapi akhirnya mereka akan bersama juga dengan kalian di dalam syurga jannah.

Kalian boleh menyanjung dan memuja pemimpin DAP sekarang, tapi akhirnya walau pun dengan hati yang berat kalian terpaksa juga melepaskan mereka berjalan menuju ke neraka jahannam di ketika kalian diarahkan berjalan menuju ke syurga jannah.

Mudahan2 kalian mula insaf dari sekarang. Siapa Umno kepada kalian DAN Siapa DAP kepada kalian ???

Anonymous said...

BANGANG PUNYA OSTAD LEMBU TANDA BAGUS APA??? BAGUS SEBAB SEDAP KENA LIWAT DGN DAP LA TU.... SIAL PUNYA MELAYU, IMJE JER ISLAM TAPI PERANGAI DAN PERBUATAN LEBIH TERKUTUK DRP YAHUDI DAN KHOMEINI....

Anonymous said...

Apa Hukum Menghina Rasulollah ?

Apa hukum membantah penyokong yg
mempertahankan maruah Rasulollah ?

Apa hukum melepaskan orang yg
membantah ?

Apa hukum hudud yg sesuai untuk ini?

Apap hukum melewat-lewatkan
tindakkan ?

Majlis Syura perlu membimbing
masyarakat dengan menerangkan
satu persatu hukum tg bersandarkan
Alquran dan Hadis dengan secara
terperinci. Ummah ingin tahu.

Kalau tidak, kita sama dengan
ahlil sekularisma..

Jelaskan..

Anonymous said...

TUAM MAN NI DULU PENSYARAH AKU DI ITM (80'AN),PUNYE LAH TABIK AKU MASE TU,SKARG MCM SIAL CIBAI PUNDEK LANCAU..HARAPKAN KOPIAH,OTAK LETAK KAT LUTUT..DULU DIA BELAJO SAPE TANGGUNG NTAH..CKP MCM BIAWAK @ ULAR..LANGSUNG AKU TAK RESPEK PUNYA LEBAI..BANGSAT KO MANNNNNNN...

Powered by Blogger.