Sep 7, 2012

9 SEPTEMBER - USTAZ NASHA ISYTIHAR SOKONG NAJIB..!!





Tambahan pula, jika sekiranya keputusan Majlis Syura memihak kepada Ustaz Nasharudin, impak buruknya agak menggoncang imej dan pengaruh Nik Aziz selaku Mursyidul Am PAS sekaligus akan memberi kesan besar dalam merobek kekuatan PAS di negeri Nik Aziz sendiri.



Menurut maklumat terbaru dari seorang pemimpin kanan PAS yang bersimpati dengan Ustaz Nasharudin, sedikit masa yang tinggal ini sebelum Majlis Syura bermesyuarat pada 9 September nanti adalah terlalu panas, hangat dengan kempen-kempen yang agak melukakan hati.



Katanya lagi, seperti sudah tiada peluang kedua untuk Ustaz Nasharudin, ruang demokrasi dan keadilan seperti sudah tertutup dalam PAS. Kalaupun Ustaz Nasharudin terlepas dari hukuman pun, berkemungkinan beliau akan di 'peti sejukkan' begitu sahaja.



Jika benar seperti dikatakannya, maka jelaslah 9 September kelak akan menjadi hari yang paling sial untuk Ustaz Nasharudin.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

10 comments:

Anonymous said...

alaaa.... boleh percaya ke mamat ni?
sikit pun x boleh percaya...
sembang saja lebih lah mamat ni...

apa pasal x boleh percaya pada dia?
cuba tanya kat lebai ni 2 soalan...
1: apa pasal x mau tengok video anwar vs china doll?
2: apa pasal x mau komen pasal video tersebut?

alim alim kucing lah ini orang...x malu ke?

Anonymous said...

TIGER SHOW TAJAAN SYARIKAT ARAK DIMALAYSIA BUKTI MALAYSIA BUKAN NEGARA ISLAM

http://nescaffesuam.blogspot.com/2012/09/gempar-berapi-t1ger-sh0w-di-malaysia.html

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Hanya satu show dah boleh jadi bukti bukan negara Islam. Habis yg masjid bersepah kt malaysia, sekolah agama, perbankan Islam, universiti Islam Antarabangsa, kolej Islam, dan yg terbaru penubuhan kilang cetak Alquran kedua terbesar di dunia tak jadikan negara kita negara Islsm ke? Ternyata pemikiran anda telah korup. Hanya nampak yg buruk lebih dari yg baik. Moga Allah buka pintu hati anda utk belajar erti bersyukur. Aminnnnnnnn.

Anonymous said...

Betul tu Bro!
That's what I think too
UMNO jgn nak berangan!!

Anonymous said...



Nasha oh Nasha...
Panggilan yg sesuai utk mu ialah....
Musang berbulu ayam....
Api dalam sekam...

Anonymous said...

kluar jer drp PAS tu. takkan masuk neraka punya. bukan masuk syurga ke neraka tu keje lebai lembu dlm pas atau pakcik nik aziz.... kata mengaji islam tapi cakap mcm yahudi nak ssatan umat islam. lain islam ckp lain dia ckp. pengikut yg taksub buta mata buta hati ikut jer. kalau kencing nik aziz tu dia ckp ubat, maka berpusu pusu lah org2 PAS pegi minum wpun tau itu kencing nik aziz. hahahaha PAS tu bodoh.... nabi waktu tiba di mekah bukan buat hudud pun ... meh sini lebai2 PAS aku ajar... dia cari tempat utk dirikan MASJID !!!! ko ade??? satu masjid pun xde PAS dirikan di Kelantan !!! tak usah mimpi dan buat hudud nate berukkkkk, air bersih pun masalah besar !!!!! hahahha syukur alhamdulilah, hudud mmg dah lama terdiri di msia ini cuma org2 bodoh bangang dan lebai mcm bangkai jer dlm PAS buta bodoh bangang taksub jer tak nampak. elok sgt ustad nasha kluar pas. dah tentulah hidup akan lebih bermakna... hidup dlm PAS semestinya hidup dlam NERAKA paling bawah....

Anonymous said...

lumrah alam politik..... musuh kepada musuh = kawan politik, kawan kepada musuh = musuh ....

dulu umno sanjung anwar krn talian hayat umno dari badai semangat revolusi Islam Iran...
kemudian bila Madey istihar musuh, mka semua macai2 umno musuhi anwar..

dulu umno musuhi Kassim Ahmad (sosialis)... tp bila mahadey kata dia kawan maka semua berkata dia kawan sejati...... ---
---
---

Anonymous said...

Deh bukan sebab mahadey.. Hany org kurang akal aje dok ikut cakap org.. Cuba tengok, negara ni selepas anwar keluar jel.. Kagu huru hara adalah..

Anonymous said...

Tunggu dalam PAS bila dah berkuasa... bersatu pulak dgn UMNO barulah Melayu kuat semula...

Powered by Blogger.