Aug 30, 2012

VIDEO PANAS - HISHAMUDDIN RAIS DESAK BUANG JALUR GEMILANG & LAGU NEGARAKU..!!









MALAYSIA INI NEGARA CIPLAK. Tokoh berpengaruh dalam Pakatan Hishamuddin Rais semakin berani menghina Bendera Jalur Gemilang dan Lagu Negaraku yang disifatkan beliau sebagai CIPLAK dan tidak releven.

Kedua2 Nadi Negara Berdaulat bernama Malaysia ini mesti ditukar. Itu kata Hishamuddin Rais. 






Inilah kebebasan yang dibawa Pakatan. Sehinggakan Jalur Gemilang boleh dikritik secara terbuka. Lagu Negaraku juga boleh dipersoalkan. Semangat patriotik dikikis terus. Bayangkan anak2 anda sedang menonton video di atas. Apa yang berlaku?

Fikirlah saudara.... SALAM HARI MERDEKA KE 55..

(Hishamuddin Rais merupakan antara Pemimpin yang menjadi tulang belakang penganjuran Perhimpunan JANJI DEMOKRASI malam ini).


24 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Hentam saja lah LAbu.......

Anonymous said...

koler baju pun menegak,sendiripun tak de jati diri.Gaya pakaian stail barat bercakap tak de isi.Macam perjuang gampang

PERKAS said...

Saya rasa elok tangkap balik dia ni...tak sedar diri!

Anonymous said...

Bendera PAS elok ditukar. Tiru bendera Jepun. Cuma warna lain. DAP pun letak roket. Tak da simbol lain ka? PKR mata satu, macam Dajal.

Anonymous said...

cakap bergegar gegar tapi bengonggggggggggg

Anonymous said...


rakyaat yang seangkatan dengan hisamudin rais hanya jadi babi tunggangan dan anjing yang menyalak bukit. mereka adalah kayu mati yang misti dibakar jadikan abu sahaja.

Anonymous said...

aper la nak jadi dgn malaysia.. sedih aku dgn aper yg terjadi.. demi kepuasan politik, sanggup mengutuk negara sendiri.. dier nie ker yg pertahankan malaysia dulu? dier pon ckp dier hanya darjah 1 mase tu.. layak ker dier komen??

Anonymous said...

kimak!!!!!
kou nk tukar itu ini kou p mampus la h.Rais anak anjing..
aku bersumpah..kalau benda ni terjadi aku akan tukar hidop kou..drp dunia ke alam tanah..

Anonymous said...

Khaakkk...ptuiiii..haram jadah punya binatang..KDN tunggu apa lagi!! Takkan nak tengok je bapak ungka ni perbodohkan negara..ni la akibatnya kalo bagi muka sgt kat puak2 ni..kaduk naik junjung sebab krjn tak berani nak amik tindakan. Elok lagi time mahathir..angkat muka pun tak berani puak2 camni..hamjadah!

Anonymous said...

Kalau dengar Hishamudin Rais bercakap macam dia bukan Melayu. Hentam bangsa sendiri depan bukan Melayu. Meluat perangai tak sayang bangsa.

Anonymous said...

Orang yang suka menghina orang lain bakal masuk ke dalam neraka. Bagi mereka yang tentu kafir tetap menjadi bahan bakar api neraka. Ingatlah Allah SAW itu Maha Mengetahui dan Maha Berkusa.Jangan buat fitnah keatas bangsa kamu dan agama kamu, ingatlah jangan sampai kita muflis diakhirat.

kadiak said...

Minum arak pastu nak fikir ke arah nye negara bangsa. Minum teh boleh la, itu sebab merapu jadi nye tidak bersyukur kesian. Banyak sgt leberal ikut sgt acuan amerika ingat bangga sgt tamadun dia ker? Dunia malaysia adalah milik tanah melayu yg punye. Ada paham bukan asabiyah tetapi kenyataan kami yg membentuk generasi sebenar. Merdeka erti kata beryukur kpd tuhan yg memberikan negara mmalaysia aman dan damai. Tak perlu tukar bendera dan lg negaraku sebab dah masuk jiwa org setiap insan yg lahir di malaysia ini. Kalau ko tak suka pegi duduk amerika yg ko banggakan spt obama dan kroni nye

Anonymous said...

Bermula dari Kerajaan Sriwijaya di sungai Musi di Riau Indonesia dengan panji (bendera) MERAH PUTIH yang beragama Animism (agama menyembah haiwan, pokok, pohon, roh dan lain lain). Kerajaan Sriwijaya melakukan perniagaan dengan Kerajaan2 di China dan di Arab.

Kerajaan Sriwijaya menggunakan bendera (panji) MERAH PUTIH, warna Merah dari China dan warna Putih dari Arab (Islam)

Agama Islam merubah kerajaan Sriwijaya menjadi kerajaan Melayu yang beragama Islam. Raja mempunyai 4 orang istri dan banyak anak. Pangeran Parameswara pindah ke Singapura untuk mencegah perang saudara di anatara sesama Kaum Melayu. Singapura juga menggunakan bendera (panji) Merah Putih

Beberapa Kerajaan Melayu tertentu di Malaysia pada waktu itu juga menggunakan panji (bendera) MERAH PUTIH, karena warna MERAH PUTIH dipergunakan untuk saling mengenal di antara sesama Kaum Melayu dan untuk mencegah perang saudara pada saat itu

Panji (Bendera) MERAH PUTIH sudah ada sebelum Indonesia merdeka, Malaysia merdeka dan Singapura merdeka

Berakhir dengan kemerdekaan Indonesia, kemerdekaan Malaysia dan kemerdekaan Singapura

Marilah kita buang permusuhan dan kebencian kepada sesama orang2 Melayu (Indonesia, Malaysia dan Brunai) dan kita buang kebencian dan permusuhan kepada bendera (panji) Merah Putih karena panji (bendera) MERAH PUTIH adalah budaya Melayu asli,

supaya kita bisa menggabungkan kembali dan menyatukan kembali NKRI (negara kesatuan republik Indonesia) dengan Malaysia dan dengan Brunai Darusallam menjadi satu negara besar di asia tenggara,

Marilah kita memulai menyatukan dan gabungkan NKRI, Malaysia dengan Brunai Darusallah supaya menjadi satu negara Melayu Raya sebelum tahun 2020

Wasallam

Haji Muhammad Abdullah
dari Jakarta Indonesia

Anonymous said...

HOI HISAM NOGORI DEN ORG NOGORI TAPI KAU NI BINATANG -KAU BERANI CUBA BAWAK CINO2 NI NAK NENTANG MELAYU MAMPOS DEN BELASAH POIE MAMPOS DGN KUNG FU NI PENDEKAR MELAYU TULIN MAMPOS KAU TAK MAU

Anonymous said...

Aku rasa dia ni syok sendiri lah...kesian aku tengok dia..cakap melayu pun tak berapa betul.

Anonymous said...

Wuekekekekekek

merah putih lebih kereeeeen bro

Anonymous said...

elok hukum tembak je ank haramjadah tu...

Anonymous said...

org gila..yg lepas lari dari Tg Rambutan....cepat tangkap...!

Anonymous said...


Wa caya la lu bro...lu ada kontol caci wa punya bendera... Wa macam kenal lu la beb masa demo 70an....Wa caya lu dulu takde negara sebab lu dulu tak ada kote lari luar negara.
tau2 lu dah ada kat sini bikin kecoh lak..nak tukar wa punya nagaro.bengang lu...lu kecik2 kememeh ni...

la ni lu pandai kasi cuci kepla hotak budak2 skrg jadi lu punya macai2.bagus tu beb.
macam kobao cuciuk idong.
lu ada sen tak,jom kena sebalut dua,baru best..lat..lat.. tau bumi melayu ni tinggi ke rendah...bodooo.

Anonymous said...

anak haram la geng pr.
sejak bila lagu negaraku diciplak.

aku tak paham,bila la malaysia nak buang je kerakyatan sibangsat ni.sedangkan dalam perlembagaan boleh dah nak lucutkan.biar je dia merempat kat tempat lain

cuba tengok klip ni.ilmuan indonesia sendiri mengakui lagu negaraku bukan diciplak.sapa plak anjing pr ni ingat orang lain semua jahil tentang dunia luar

http://www.youtube.com/watch?v=c--1yeS_ImE

Anonymous said...

Bro Hishamuddin pemangkin semangat Malaysia. Yang Hishamuddin berjuang adalah utk org2 miskin yg dianaiya oleh UMNO. Teruskan revolusi anda melawan Ke luarga bobrok bangsawan melayu.

edham mokhtar said...

Dengan menggunakan debit kad sahaja kita boleh menjana pendapatan ,mari lihat,mari tengok , bagaimana debit card boleh buat duit untuk anda smile http://smartdebitcard.net/amseksafon

Anonymous said...

pi mampus ko sial babi

Powered by Blogger.