Aug 31, 2012

VIDEO 18SG - PESERTA CINA 'HIMPUNAN JANJI DEMOKRASI' KOYAK & PIJAK GAMBAR PM..!!








Motif sebenar Perhimpunan Janji Demokrasi Proksi Pembangkang dikepalai Hishamuddin Rais akhirnya menemui jawapannya. Kelihatan era kebangkitan Parti Komunis Malaya dan sekutu parti berhaluan kiri kembali.

Bukan sahaja diasak untuk menukar Bendera Malaysia yang dicipta Parti Komunis Malaya bagi menggantikan Jalur Gemilang, malah kebiadapan kian terserlah setelah Potret PM Najib Tun Razak dikoyak lantas dipijak2.






Lebih menyedihkan, perbuatan terkutuk itu diperlakukan puak2 warganegara Malaysia berbangsa Cina disambut dengan sorakan. TONTON Video di atas yang dikeluarkan sebuah laman portal KLPOS  merakamkan insiden tersebut.

Kerajaan Pusat dilihat terlalu memberi muka kepada puak2 sebegini. Sudahlah penganjuran Perhimpunan ini dengan mudah dilaksanakan tanpa permit, apa faedah yang diperolehi Kerajaan? Bendera Malaysia ciptaan Komunis dan adegan memijak Potret Perdana Menteri Malaysia. Begitu 'demokrasi' Negara ini.






Hishamuddin Rais telah 'berjaya' mencapai misi yang sekian lama diperjuangkan mengangkat semula Bendera yang direka beberapa Pimpinan puak Parti Komunis Malaya. 'SYABAS'


KLIK DI SINI untuk Video Rakaman kenyataan hasutan HISHAMUDDIN RAIS yang secara terbuka mendesak rakyat Malaysia MENOLAK JALUR GEMILANG dan LAGU NEGARAKU.




18 comments:

Anonymous said...

syabas nuar bra-him...
ni yang kau mau
syabas syabas syabas

Anonymous said...

Bendera yang hendak ditukar juga ciplak bendera Singapura.
Kalau bendera hendak ditukar tidak mustahil:-
1. Agama rasmi Islam juga boleh ditukar,
2. Bahasa Melayu sebagai bahasa rasmi juga boleh ditukar,
3. Perlembagaan Malaysia juga boleh ditukar,
4. Nama Malaysia juga boleh ditukar kerana ada nama Melayu.
5. Semua yang berkaitan Islam dan Melayu boleh ditukar.
Berfikiran matanglah wahai bangsaku. Jangan kita dijajah lagi.

Anonymous said...

Semoga Allah melaknati semua penghimpun Bersih. Aamiin.......

Berambus engkau semua dari bumi yang tercinta ini!!!!

Tuakrepot said...

HISHAMUDDIN RAIS BERJAYA.
HISHAMUDDIN HUSSEIN GAGAL........

SINGAPORK BIJAK SIMPAN ISA
MALAYSIA BONGOK BUANG ISA

PAKATAN TIJAK GAMBAR NAJIB
BARISAN TIJAK GAMBAR LIM KIT SIAL

NEGARA HURUHARA
SEMUA SANGSARA

Anonymous said...

inilah yg di katakan bebas bersuara. abah dia. time Mcm nilah balingan bom biar mampus jer manusia bangsat.wei ni.

Anonymous said...

Jika negara huru hara, org yg patut dipersalahkan adalah HISHAMUDDIN HUSSEIN.

Anonymous said...

Mcm biasa lepas ni Hishamudin Hussein akan bg statement biar rakyat yang menilai..weii..kami nak lihat tindakan la..bukan cakap je macam org takde telor..letak je jawatan bagi kat org lain yg berani ambik tindakan kat puak2 lahanat ni..letih tul laa!

Anonymous said...

Ha.ri ini org cina pijak gambar pemimpin melayu, melayu bodo ketawa esok org cina pijak kepala melayu, melayu pandai menangis,..jgn biarkan melayu bertindak sendirian, sayangilah bangsa sendiri,sayangilah negara, jangan biarkan negara hancur, semua akan menangis

Anonymous said...

Cina kurang ajar.....

Anonymous said...

aku masih teringat kata kata tun m...MELAYU MUDAH LUPA.
lupa kepada agama.lupa pada bangsa
lupa yang cina pernah membunuh bangsa melayu.
bodoh lah bangsa melayu pakatan rakyat

Anonymous said...

Kita orang Melayu, kalau tak suka sekali pun, jangan lah pi pijak gambar orang.....jahat dan pengecut namanya.....celaka celaka betul Cina Cina yang pijak tu....tak hormati keharmonian langsung....elok lah 13 may berulang supaya cina cina ni ingat balik.....dah lah 80% kekayaan malaysia ni dia pegang, lagi nak kurang ajar.....melayu apa diam aja, ambik balik hak-hak kita ni balik...jangan jadi pak angguk saja, pas ke umno ke, kita melayu....tak ingat dulu zaman kena jajah, anak bini kena rogol...nak tunggu lagi ke...ini baru pijak gambar, sat lagi orang orang ni suruh kita jilat bontot dia pulak....woi pas ngan umno, dua dua bodoh...tolong la melayu melayu oi...kita la kita biar kepala kita kena pijak...tak paham paham lagi ke?????

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Anom Friday, August 31, 2012,
Kau SIAL PEROSAK NEGARA. Tidak tahu mahu menilai politik negara kau sendiri, tetapi kau hanya fikirkan mau naikkan wang ringgit kau sahaja, kau PENGKHIANANT NEGARA!

Anonymous said...

Yang aku maksudkan adalah
Global Products & Services Review.
Kau SIAL PEROSAK NEGARA. Tidak tahu mahu menilai politik negara kau sendiri, tetapi kau hanya fikirkan mau naikkan wang ringgit kau sahaja, kau PENGKHIANANT NEGARA!
Bukan anom di atas advertisement
Global Products & Services Review.
Anom sebelum advertisement Global
Products & Services Review memang bertujuan baik..

Anonymous said...

eleh...tak jadi kudis pun...apa nko tak kesat jerkk gambor tu kat lubang burit nko??...kesat sampai bernanah....ahaahhahaha...tunggu la PRU nie...tumbang la nko pembangkang.....

Anonymous said...

hishamuddin hussein , org yg patut dipersalahkan. cakap macam org takde telor.

Anonymous said...

Gambar ni patut disiarkan aje dalam TV3, rtm etc.. Tunjukkan kan persepsi yang ketua negara yang berbangsa melayu dan beragama islam telah diperlekehkan dan dihina dengan dipijak oleh bangsa cina.. Dia main kasar kita main kasar.. Kalau tidak pasti mereka naik minyak.. Tunjuk dalam konteks keberadapan bangsa malaysia menghormati pemimpin mereka.. Pasti ramai yang atas pagar akan terdorong untuk bersama pemimpin yang dipijak itu..

Anonymous said...

PR nak cadang tolak lompat parti masa sidang parlimen nanti.. Rasanya bsik umno cadang hukum hudud pada sidang yang sama..

Powered by Blogger.