Aug 28, 2012

MAT SABU DLM. AKHBAR CINA - "JIKA SAYA PRESIDEN PAS.. SAYA AKAN HAPUS HUKUM HUDUD!!"







Siapa duga seorang Pemimpin yang sukar diterima bakal memimpin PAS sejak sekian lama kini berjaya memegang jawatan No. 2 dalam Parti. Agak pelik dengan kemenangan beliau pada Pemilihan PAS tahun lalu kerana Mat Sabu adalah Pemimpin PAS yang ditolak hampir kesemua Negeri untuk dipilih sebagai calon Parlimen mahupun DUN setiap kali menjelang Pilihan Raya. 

Namun apa yang lebih hina, sikap Mat Sabu hari ini dilihat meludah perjuangan Parti setelah menggelabah, panik dan marah apabila sebuah akhbar Berbahasa Cina mengeluarkan kenyataan beliau akan melaksanakan Hukum Hudud di Negara ini. Bukan sahaja tidak mengakui dasar utama parti tersebut, malah dengan segera beliau menafikan sekeras2 nya dakwaan itu malah menjelaskan beliau tidak pernah langsung melakukan apa jua kempen dalam melaksanakan Hukum tersebut.






Mengapa Mat Sabu mesti melenting menafikan perjuangan tersebut? Tatkala Presiden PAS tidak lekang menyebut PAS tetap akan mempertahankan Undang2 Syariah itu, Timbalan Presiden pula mengambil langkah bukan berkecuali, secara terang2 an menafikannya dan terserlah ketakutan jika ada mana2 laporan media mengeluarkan kenyataan sedemikian.

Nyata Mat Sabu sedang 'berjuang' habis2 an untuk merampas jawatan No. 1 PAS dari Hadi Awang. Jika ianya berlaku, janji 'manifesto' pertama beliau akan menghapuskan serta merta perjuangan menegakkan Hukum Hudud lantas memberi fokus mengukuhkan hubungan bersama DAP.

Mungkin Mat Sabu bersama 'adik kesayangannya' Lim Guan Eng telah merancang mencantas Pemimpin No.1 Parti masing2 seterusnya secara serentak akan diangkat menggantikan jawatan tersebut.

Inilah bakal Presiden kamu wahai totok2 PAS. Fatwa baru akan dikeluarkan pada masa itu. "Hudud tidak lagi releven dalam PAS."

Pemimpin yang ridak konsisten dalam perjuangan. Guna Agama untuk 'sedut' darah pengundi Islam menyokong mereka. Walhal dalam hati penuh dengan bintik2 hitam diselaputi agenda politik kotor.



6 comments:

Anonymous said...

gambar kat atas tu macam 'beruk makyeh'.

Anonymous said...

A'AAAAAA....WUUUU....HUH....HUUUUUUUUUU

salah umno said...

lepas nih dia kata ini akhbar umno yg punya. semua nih salah umno, pencacai umno

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

kita tau dia ni tak cerdik, nak ikut ke org tak cerdik,, aku tak mau, rosak di buatnya, org tak cerdik ikut org tak cerdik, fikir lah

Anonymous said...

Gambar mat sabu sedang mendemonstrasikan gaya-gaya yang pernah dilakukan nya ketika mencium kemaluan skandalnya.

Powered by Blogger.