Aug 6, 2012

BUKTI VIDEO PANAS - RAKAMAN AHLI PARLIMEN PKR HALAU ISTERI DARI RUMAH..!!








Ianya merupakan rakaman yang membuktikan Ahli Parlimen PKR Kuala Langat telah menghalau isterinya dek kerana tidak bersetuju suaminya yang bertindak curang untuk berkahwin lagi. TONTON VIDEO tertera di bawah.






Amat menyedihkan kerana insiden sepertimana yang dilihat menerusi video tersebut berlaku pada awal bulan Ramadhan. 

Benarkah PKR melahirkan pemimpin yang tinggi akhlak dan moral?


10 comments:

bhar zul said...

Saya tak faham..bukti apa ini? mcm tonton drama tv pula rasanya.

Anonymous said...

mna nak faham klau otak kat kepala lutut...muuuuuuaaaaaahhhhh.

tanpa nama said...

dah takde modal la tu smpai sanggup buat citer sampah mcm ney..pelakon pon cap ayam jer.kesian3

k said...

ooooooo macam tu rupanya yang berlaku ! bila dilakonkan semula baru kita lebih mudah faham.

Ternyata puak pakatan memang jenis busuk hati!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Memang haramjadah YB Kuala Pengat, kecik2 sudah harus mampos, kote dah berbulu menyusahkan diri, keluarga, anak isteri, hidup pun sia sia saja, hidup sebagai keparat, bngst dan lahanat, gila seks dan hidup dalam harami. Sudah harus ikut contoh TBH dan terjun dari tingkat 10.
Pokemon punya YB

Anonymous said...

Inilah pemimpin2 dari Parti Kongkek Rambang, pemimpin2 terencat akal yg tak de maruah, tak bermoral, bacul dan dayus. Inikah pemimpin2 yg hendak berkhidmat kepada masyarakat, kote dan kemaluan sendiri pun tak mampu nak jaga. Isteri yg sudah berjasa, beranak ranak, jaga makan dan minum dan pakaian vertahun tahun, disepak teranjang bila dapat betina yg baru. Yg lama sudah tidak berguna lagi macam kain burok. Haramjadah punya YB babi hutan.

Anonymous said...

Dah lohe katanya,tapi istiri muda kata dalam hati, tak da kick kote lembik, padan muko kau jang

Anonymous said...

Bang ni cerita apa.. Cerita di lakonkan semula ke.. Apa issue sebenarnya... Tipah tak faham... Please explain... Please explain..

Anonymous said...

aku tak tahu nak komen apa tapi saksikan pengakuan seorang ameno. hehehehe.. muahhhhhhhaaaaa

http://amenoworld.blogspot.com/2012/08/ahli-parlimen-pkr-halau-isteri-video.html

Powered by Blogger.