Jul 23, 2012

VIDEO PENGAKUAN FARID ISMETH - BEKAS SUAMI ROSMAH MANSOR..!!?
Kekuatan Pakatan dipolopori kuasa Anwar dalam menggambarkan persepsi jijik terhadap peribadi isteri PM Rosmah Mansor telah menyebabkan masyarakat mudah mempercayainya.


Malah Pakatan menggunakan isu ini sebagai benteng kekuatan kepimpinan parti masing2. Begitu ketandusan isu. 


Salah satu isu yang dibangkitkan termasuklah pembongkaran bekas Suami Pertama Rosmah Mansor yang didakwa merupakan Penyampai Berita RTM terkenal Farid Ismeth.


Anda TONTONLAH VIDEO DI ATAS. Pengakuan dari FARID ISMETH yang telah dipamerkan dari sebuah blog http://zamzarinazambri.blogspot.com/ . Anda mampu manilai status 'kebenaran' yang dibawa Pemimpin dan Kroni2 Anwar.

Ini baru satu pendedahan. Insyaallah, fitnah seterusnya bakal terjawab.11 comments:

Anonymous said...

Kalau ya pun, salah ke kawin dgn Ismeth? Bukan zina main dgn china doll pun.

Anonymous said...

JODOH TAK PANJANG SENGAN FARID...
REDHA JER DENGAN KETENTUAN....

Anonymous said...

'saudara, ramai orang ingin masuk syurga TETAPI kenapa pula ramai takutmati, fikir-fikirkanlah'

Anonymous said...

Pukul curi pun gang. Depan taruk belakang juga taruk..idea bengap yang mengangap semua orang bengap.tak abis dengan fitnah.tak kira bulan puasa.

Teropong Hikmat said...

Senjata TERAKHIR Pakatan Rosak
ni untuk ke Putrajaya ialah menimbulkan keraguan dan
kebencian habis-habisan terhadap kerajaan BN, PM,
isteriPM..menteri-menteri
dan agensi-agensi utama.

Percayalah sejak mula hingga sekarang dan akan banyak
lagi cerita-cerita fitnah akan dicipta dan humbankan ke muka BN...

Untungnya Anwar dan N.Ajis
kerana kamu memimpin satu
bangsa yang namanya Melayu
yang ramai juga di kalangan
mereka otak memang layu ..yang memang mudah ditipu?...
Tahniah!!

mohd. hassan b din said...

Jodoh ditangan tuhan.
Ajal maut ditangan tuhan.

Sama samalah kita renungi.

Tiada siapa pun dapat lari dari ketentuan Illahi.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

RTM Angkasapuri adalah sarang pengkhianat.Semua individu yang bijak akan difitnah oleh penyokong Al-Jubor dan n.ajis.Farid adalah diketahui sebagai seorang yang bukan anti kerajaan,oleh itu mereka di situ amat tidak senang dengan beliau.Jika terdapat individu yang sering diejek di situ,besar kemungkinan beliau adalah bukan penyokong petualang.Ini semua silap dasar kerajaan yang tidak membendung musuh dalam selimut.SPA gemar mengambil mereka untuk berkhidmat dalam kerajaan.

TORPEDO said...

BETUL KE RTM BUKAN KERAJAAN, HABIH GAJI YANG MAJIKAN BAGI AMACAM...IBARAT BAPA BAGI ANAK DUIT LEPAS TU DIA PIJAK KEPALA AYAH DIA PULOK..PAS HANCURKAN KEKELUARGAAN. SPA PUN PEMBANGKANG. TAMATKAN PERKHIDMATAN MEREKA YANG GAGAL BERPRESTASI DAN DPTKAN MALUMAT STAF YANG JADI MUSUH DALAM SELIMUT. KERAJAAN JANGAN KESIAN DENGAN DIORANG DAN KELUARGANYA. JANGAN NAIKAN GAJI LAGI. ITU DUIT RAKYAT YANG SETIA .

N.AJIS said...

DAP, PAS DAN PKR SUDAH HABIS TIPU DAN FITNAH..SEKARANG SEMAKIN LEMAH DIBEBERAPA NEGERI. MAT REMPIT PUN DAH BERUBAH...PAS, DAP DAN PKR TAK BERUBAH, ASYIK SKANDAL DAN DAN KUMPUL PEREMPUAN JE...THG NGENDAP USTAZ DENGAN ABBY ABADI MASA DI KELANTAN..TUNGGU...USTAZAH PUN TERLIBAT BANTU BAGI JALAN USTAZ LANCAR...ASTARGFIRULLAH...ANWAR DAN PKR TETAP MAIN BELAKANG..BUCUKNYE...

Anonymous said...

Terasa nak pemimpin yang baru lak..Macam tukar kete baru. Best tak yang baru tu. Kalau tak best, pilihlah yang lain lak ...Korang tak nak rasa ke kalau jadi macam negara jepun. walaupun bertukar2 pemimpin tetap maju gak. Nanti yang lama , akan improve sikap dan perangainya terhadap rakyat. Kalau asyik dia aje...mana lah dia sedar apa yang rakyat tak puas hati. Harap2 cukai2 tanah dan pintu tak terlalu tinggi. Tengoklah skang ni cukai tinggi tau. Kalau boleh dihapuskan cukai pintu , dapatlah duit tu beli makanan. Cukai tanah dah lah...sebab tak semua mampu. Ic terhilang kena denda sampai 200 lebih. Sampai kekadang ramai tak ber ic sebab tak de duit la. Takyahlah denda tinggi2, cukuplah ambil duit untuk membayar upah gambar dan upah membuat ic. Kalau kata nak menyedarkan...kalau nak tercicir...tercicir gak sebab tak sapa yang tahu bila nak hilang. Pening...pening.

Powered by Blogger.