Jul 5, 2012

VIDEO PANAS - KENYATAAN HADI AWANG TOLAK ANWAR SEBAGAI PM..!!Paparan Video di bawah ini secara jelas memperlihatkan respons Presiden PAS Hadi Awang dalam menerima Anwar selaku PM Malaysia jika Pakatan menang pada PRU13 kelak.Hadi Awang dilihat sukar malah tidak mahu menyebut langsung nama Anwar Ibrahim dengan yakin bakal Perdana Menteri Malaysia jika Pakatan menang kelak. Walhal Parasit2 PAS mendakwa PAS Pusat bersepakat mahu Ketua Pembangkang itu diangkat Pemimpin No. 1 Malaysia.

Hadi Awang dilihat mengelak menyebut nama Anwar akan tetapi memberi kiasan2 yang tidak meyakinkan setelah disoal wartawan berkaitan status bakal PM yang PAS cadangkan tatkala menguasai Kerajaan Pusat.

Dan Hadi Awang tiada masalah sebenarnya untuk menjawab dengan yakin menyebut nama Anwar sebagai bakal PM yang akan diangkat PAS jikalau benar ianya dipersetujui.Realitinya, Hadi Awang telah ditipu dengan janji Parasit2 PAS yang memujuk beliau menolak sebarang Perbincangan bersama UMNO dan merestui Mat Sabu memegang jawatan No. 2 dalam Parti pada malam sebelum keputusan rasmi Pemilihan PAS yang lalu.

Hadi Awang dijanjikan jawatan PM kerana berpendapat Anwar bakal dipenjarakan dalam Kes Liwat 2 beliau. Namun setelah diumumkan tidak bersalah, Hadi Awang kini tersepit dengan janji2 tersebut.

 

1 comments:

Anonymous said...

Pas ikut Islam ke ?? ishh!ishhh! isshhh!!.

Powered by Blogger.