Jul 1, 2012

SIJIL GRADUAN UNISEL TAK LAKU..!!? - UNIVERSITI 'GAJAH PUTIH'.
Gara2 campurtangan politik yang melampaui batasan dalam Pengurusan, Universiti Selangor (Unisel) yang pada asalnya dibangunkan oleh kerajaan Barisan Nasional (BN) bakal hilang krelibiliti sebagai salah sebuah Institut Pengajian Tinggi terbaik di Malaysia apatah lagi di peringkat Global.

Kenyataan terbaru dari Timbalan Pengerusi BN Selangor Datuk Seri Noh Omar hari ini ada kebenarannya.

Ini kerana tindakan pentadbiran Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim melantik individu yang terlibat dalam politik sebagai Lembaga Pengarah Unisel banyak mempengaruhi tindakan dan keputusan universiti itu.

Beberapa tokoh Politik yang diletakkan bagi jawatan Board Of Director termasuklah ADUN Hulu Langat Che Rosli Che Mat dan Faekah Husin yang kini sarat dengan pertuduhan pecah amanah dari kalangan Pimpinan PKR sendiri.

Adakah Unisel kini menjadi platform Pakatan dalam mendapatkan pengaruh sokongan undian Mahasiswa? Sehingga membiarkan Mahasiswa mengabaikan pendidikan akibat seruan desakan politik sempit?

3 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Merpetai tua sejoli....unisel selang seli bergeli geli..

Anonymous said...

Makbapak siapalah yg sanggup gadaikan masa depan anak belajar di Unisel???

Powered by Blogger.