Jul 10, 2012

SAIFUL BUKHARI SUJUD TUNTUT BELA - TERUS DILUDAH MCM ANJING..!!
Pejabat Peguam Negara telah memfailkan notis rayuan di Pejabat Pendaftar Mahkamah Rayuan terhadap pembebasan dan pelepasan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada tuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Seorang timbalan pendakwa raya kanan yang dihubungi Bernama pada Selasa mengesahkan bahawa rayuan itu difailkan tengah hari semalam.

Bagaimanapun, difahamkan bahawa mahkamah berkenaan tidak menetapkan tarikh untuk mendengar rayuan itu.

Isnin lalu, Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur menyerahkan rekod rayuan, termasuk penghakiman bertulis setebal 80 muka surat untuk memudahkan pihak pendakwaaan memfailkan rayuan.

Dalam penghakiman bertulis beliau, hakim perbicaraan Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah memutuskan bahawa mahkamah itu tidak boleh 100 peratus pasti tentang integriti sampel DNA yang diambil daripada pengadu (Mohd Saiful Bukhari).

Katanya sampel berkenaan boleh diusik sebelum sampai kepada Jabatan Kimia untuk dibuat analisis.

Berdoa Saiful Bukhari. Biarlah mereka hina kamu. Diludah anjing sekalipun. Jika kamu menuntut kebenaran sebenar, Allah bersama kamu. Jangan pernah henti berdoa.


6 comments:

Anonymous said...

Bersabar wahai saudara Saiful.
Kalau undang2 dunia menjadi milik mereka dan mereka ketawa atas kemenangan sementara dengan pelbagai alasan yang tak munasabah.
Percaya dan yakinlah. Insya Allah di akhirat nanti tiada mana2 pihak yang dapat lari dari pendakwaan di sisi Allah.
Kemenangan kamu abadi di akhirat kelak.
Hukum/azab Allah tersangat dasyat.
Bersedialah wahai para KUFAR.

YB Raz said...

kesian memang aku kesian tapi salah sapa yang saipol kena liwat..kalau x sendiri yang mengatal dengan nuar gayboy, xdenya jadi camni.

aku dah malas nak backup saipol sebab kejadian asal suka sama suka..so cukup cukup ler..lantak awak ler saipol oii...

Anonymous said...

setiap malam bangunlah sembahyang sunat tahajud dan sembahyang hajat 4 rakat 100 kali qulhuallah.rakat pertama 10 x qul huallah,rakaat ke 2 20x qul hualllah.rakat ke 3 30 x qulhuallah,rakaat ke 4 40 x qulhuallah..insyaallah ALLAH SWT PERMUDAHKAN SEMUANYA..NIAT AKAN TERMAKMUL..BUATLAH SELALU .

Anonymous said...

wahai saiful..walaupun engkau sudah terjebak dalam dosa,kami tetap berbangga dan bersyukur kerana Allah telah memberi hidayah dan inayah kepada engkau untuk bertaubat... berdoa lah kepada Allah dan kepada Allah sahaja kita semua berserah untuk membongkarkan IBLIS yang bertopengkan Manusia yang bernama Anwar Ibrahim itu..

rahman said...

saya heran mengapa penulis blog ni menggunakan TAJUK sedemikian yg begitu mengelirukan untuk menarik pembaca. Taktik sebegini hanya bersifat sementara dan pada satu ketika nanti pengunjung blog akan meluat dan tidak akan diperbodohkan sebegini. Gunalah tajuk yang betul,jgn lah memperbodohkan pembaca.

Anonymous said...

Raz suka sama suka mesti ada ijab dan kabul baru betoi nak tanya jika luar tabi ada undang-undang benarkan, itu yang nak tau

Powered by Blogger.