Jul 23, 2012

LAGI GAMBAR PANAS - PERTEMUAN DI ANTARA ANWAR IBRAHIM & ROSMAH MANSOR..!!
Hari ini di bulan Ramadhan.. Satu pendedahan yang membuktikan fitnah pencacai2 Anwar yang cuba 'memperkukuhkan hujah persepsi Pembangkang menggambarkan peribadi yang didakwa kotor berkaitan Isteri PM Rosmah Mansor terjawab. 

Ianya menerusi Video Pengakuan lelaki yang dikaitkan sebagai bekas suami pertama Rosmah iaitu Penyampai Berita RTM Farid Ismeth yang membuat penafian tegas atas tuduhan seperti yang didakwa.

Itu baru satu bukti pertama. Banyak lagi bukti bakal didedahkan yang menyatakan secara jelas serangan persepsi buruk demi menawan Putrajaya.


Isunya bukan membela Isteri PM secara khasnya. Ianya adalah salah satu petunjuk kepada masyarakat secara amnya yang sebelum ini mudah mempercayai fitnah Anwar menerusi Road Show Ceramah beliau tanpa perlu menyatakan bukti dan fakta jelas.

Semua ini bagi mendapat kuasa 'ekspress' dalam menawan kuasa Perdana Menteri Malaysia setelah gagal dalam mencapai misi yang sama ketika dalam UMNO. Ini dinyatakan menerusi beberapa naskah buku keluaran Ahmad Luthfi Othman.


Gambar di atas ini dipaparkan bagi mempamerkan pandangan peribadi Anwar terhadap Najib sekeluarga ketika bersama kerajaan satu ketika dahulu. (Sumber : Arkib Penerangan Malaysia)

Mungkin ramai telah lupa. Tatkala Anwar memegang jawatan Ketua Pemuda bersama Najib yang bertindak selaku Naib beliau, Anwar secara terbuka menerusi kenyataan2 beliau mengagumi kepimpinan seorang insan yang mewarisi kepimpinan Tun Abdul Razak.

Anwar juga mendakwa Najib seorang Pemimpin Muda yang berprinsip dan berpengalaman luas dalam memimpin Negara selaku generasi baru pada ketika itu.

Najib lebih mengambil pendekatan sederhana tidak terlalu memuji secara terbuka dan berlebih2 an kepada mana2 Pemimpin yang bernaung di bawah beliau termasuklah Anwar pada ketika itu kerana dilihat jelas seolah2 apa yang disebut dalam bahasa Anwar 'membodek'.

Cukuplah sekadar memegang prinsip menghormati Pemimpin yang diangkat mengikut sistem demokrasi yang dipegang teguh.

Bagaimana hubungan Rosmah dan Kak Wan Azizah? Haaa.. Kak Wan mungkin akan malu2 alah jika didedahkan hubungan tersebut.

Tonton Video Pendedahan FARID ISMETH yang menafikan Status bekas Suami Pertama Rosmah Mansor DI SINI.
1 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.