Jul 29, 2012

ISU LAJIM UKIN - SIDANG MEDIA KEDUA DAP DESAK ANWAR LETAK JAWATAN..!!
Perkembangan 2 Ahli Parlimen dari Sabah yang berjaya disogok wang dari Anwar untuk bertindak meletak jawatan dilihat satu perkembangan berbau '16 September'.

Namun ini merupakan politik kotor yang kembali dilakukan Anwar dalam apa yang disebut 'memantapkan' jentera Pakatan. Bukan pihak BN yang menyebut perkara ini. Akan tetapi ianya pernah disuarakan DAP menerusi Pengerusinya Karpal Singh yang membantah tindakan Anwar kemaruk mahukan kuasa yang tidak dapat menerima keputusan PRU12 yang lalu.

Anwar didakwa masih tidak insaf dalam mengawal nafsu beliau memegang jawatan PM lantaran itu memulakan semula tindakan agresif membeli Ahli2 Parlimen BN dengan memberi fokus di Sabah dan Sarawak.


Mungkin video ini sewajarnya ditayangkan semula sebagai peringatan terakhir buat Anwar sebelum DAP mengadakan Sidang Media terbaru berkaitan isu lompat parti ini.


Malah PAS sendiri menerusi akhbar rasmi Harakah tidak bersetuju dengan tindakan Anwar yang secara terbuka menjadi pencetus utama tindakan lompat parti tersebut.

Ianya didakwa PAS satu ketika dahulu bakal memberi kesan buruk jangka panjang bukan sahaja ke atas PKR, malah turut terkena tempias terhadap istiqamah PAS dalam memperjuangkan Islam.

Artikel Sebelum ini (KLIK pada tajuk di bawah) :-

DENDAM ANWAR & LOMPAT PARTI - MISI 16 SEPTEMBER BAKAL JADI REALITI TAHUN INI..!!? 

 

2 comments:

Anonymous said...

walaupun kekadang aku rasakan sing ini melampau ... tetapi aku yakin sing ini lebih cintakan malaysia dari nwar berahi .... buktinya nwar berahi sanggup memburukan malaysia di luar negara tetapi tidak bagi sing ini dan nampaknya dia lebih risaukan keamanan dan keselamatan negara tergugat dari memikirkan matlamat ke putra jaya ...

Warigh Nogori said...

Salam Tuan... Disini kami memohon masukkan link blog Warigh Nogori ke dalam senarai blog list Tuan dan untuk pengetahuan Tuan, blog hebat tuan telah pun kami senaraikan ke dalam blog list kami... Demi perjuangan, diharap Tuan dapat berikan kerjasama... TQVM.

Url blog kami: http://warighn9.blogspot.com/

Powered by Blogger.