Jul 21, 2012

DEDAH - GAMBAR NAJIB & ROSMAH PONTENG PUASA DI SEBUAH MAJLIS DISEBARKAN..!!?








Mungkin gambar2 yang didakwa berunsur sebegini dinanti2 kan Pembangkang. Serangan peribadi terhadap isteri Perdana Menteri Rosmah Mansor. 

Entah mengapa kadangkala ianya mudah dipercayai tanpa fakta dan bukti releven. Tidak dapat dinafikan, serangan persepsi yang dilempar dan disebar dari pihak pimpinan Pembangkang terhadap kesemua penyokong2 mereka masih dilihat kuat.

Namun kita tidak dapat menolak mahupun menafikan, persepsi yang kuat akan tetapi berbentuk fitnah bakal diakhiri dengan kebenaran sebenar.

Pembangkang seringkali mencanang kepada penyokong2 tegar malah diasak untuk disebarkan cara hidup mewah yang didakwa menjadi amalan rutin seharian keluarga PM Najib Tun Razak terutamanya isteri dan anak2 beliau.

Malah didakwa isteri beliau Rosmah Mansor sebagai seorang yang sombong lagi bongkak untuk berdepan dengan rakyat di peringkat bawahan.






Gambar di atas merupakan salah satu bukti ianya sekadar tafsiran sempit Pembangkang. Gambar ini hanya diperolehi dari pihak Bernama dan telah dipaparkan menerusi Sinar Harian.

Tatkala kita menyambut Hari Pertama Ramadhan bersama keluarga masing2 secara privacy, Perdana Menteri isteri sekeluarga memilih untuk bersahur bersama anak2 yatim di Pekan Pahang.

Nilai sendiri. Jikalau ada juga persepsi buruk yang ditanam di hati anda terhadap Rosmah, terpulang.

Kerana kebenaran lebih besar bakal didedahkan. Fitnah besar Pembangkang terhadap Rosmah bakal didedahkan dalam masa terdekat ini. Nantikan dan sudah pasti ianya satu kejutan besar.

Kerana anda merupakan antara individu yang mempercayainya sebelum ini.


PS : Don't Judge a Book by it's Cover


12 comments:

Anonymous said...

pembangkang xperlu gambar sebegini sbb hakikat najib dan rosmah mmg ditolak rakyat sudah ada dimana2 sahaja...rakyat semua tunggu utk humbankan umno bn dalam laut cina selatan je...hihi

Anonymous said...

Semoga Allah selamatkan Datum Seri Najib dan Datin Seri Rosmah.

Anonymous said...

kami plak tunggu situa yg tak tau nak bersara tu mampos je....cakap pun dan nyanyok tak berakal..hehehe

Anonymous said...

Pakatan Rakyat yang akan dikuburkan pada pilihan raya nanti..... bersedialah... hahaha...

Anonymous said...

Rakyat Selangor, Kedah, Penang dan Kelantan pulak tak sabar nak campak Fuckatan ke longkang.... tunggu la PRU ni...

Anonymous said...

Kami akam tolak org yg kaki liwat....

HIDDEN SILENCE said...

nak tanye sikit lah... najib dan rosmah nih macam macam kisah.. tapi... diorang x meliwat dan main bini orang seperti yg dilakukan oleh PAK SHEIKH ANWR AL JUBURI IBNU PUKIMAK!! HAHAHAHAHAAHAHAH!!!!

Anonymous said...

Sebaik2nya tolak yang nyata bermasallah sokong pada yang nyata membantu rakyat kuat umno hiduplah bn selamanya

Anonymous said...

TIBAI FUCKatan!! Hidup2.. Hidup Najib!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

apela faedah yg ko dpt merepek tk tentu pasal..kesian3

Anonymous said...

cuma sebulan je dlm setahun kita masih dipilih ALLAH SWT untuk brsama meraikan RAMADHAN bulan yg mulia ini. justeru itu, klu pun masih nk kutuk mengutuk, caci mencaci, maki memaki atau yg lbh kurang iras2 spt di atas... beringatlah biar sedikit....
mungkin tahun hadapan kita mngkin bukan yang terpilih lg utk sama meraikannya.... MATI LAH...

Powered by Blogger.