Jul 15, 2012

DATO' HISHAM SAHKAN - PM HAMPIR B'DEPAN UGUTAN PEDANG 'IMAM MAHDI'.

Hishammuddin Hussein‏@HishammuddinH2O: Khalil Afandi - sah tujuan berdepan dgn @NajibRazak dan mengakui dirinya Imam Mahadi,kebal tak akan mati dan boleh menghentikan waktu.

Hishammuddin Hussein‏@HishammuddinH2O: Ajaran sesat - Khalil Afandi : sah tak melibatkan rangkaian besar atau ada kaitan kumpulan2 extrimis/penganas. Syukur alhamdullilah.


2 kenyataan Menteri Dalam Negeri Dato Hishamuddin Tun Hussein yang dikeluarkan menerusi laman twitter miliknya itu telah mengesahkan bahawa sememangnya ada ugutan jahat yang dilakukan pasangan yang melakukan kekecohan menyerang pintu masuk kawasan Jabatan Perdana Menteri dengan menggunakan Pedang.

Adakah ianya tidak sengaja diperlakukan? Atau ada agenda dan misi tersembunyi dari pihak anti PM Najib Tun Razak?

Siapakah Kumpulan yang dilihat acap kali membangkitkan kebencian terhadap PM secara langsung mahupun sebaliknya???

Berfikir sebelum bertindak. Dari segi perlakuan apatah lagi kata2. Kerana apa yang berlaku pastinya membawa kesan besar.3 comments:

Anonymous said...

Insiden ini jelas menunjukkan anggota keselamatan kurang cekap dalam mengenal pasti kemungkinan ancaman keselamatan (inticipation of danger). Menteri dan KPN tolong buat sesuatu sebelum yang lebih besar berlaku. Kalau orang kurang waras boleh melakukannya apa lagi kalau dibuat penuh terancang. Jangan asyik ungkapan "amaran" dan "tiada kompromi" saja. Walk the talk!. Kalau kat Jepun, Menteri dan KPN dah letak jawatan nih!!!

Anonymous said...

syiah adalah agama sesat seperti ajaran ayah pin, rasul melayu dan lain2. malah lebih bahaya krn syiah berbohong di atas nama Ahlul Bait. iran adalah negara kafir yg x mgkin dserang oleh yahudi krn kwujudan iran sbg paksi syiah lebih mnguntungkn musuh2 ISLAM. kewujudan iran pada dunia ISLAM adalah sama seperti PAS di Malaysia. memastikan sentiasa ada perpecahan dikalangan umat ISLAM !! sentiasa memastikn ISLAM itu lemah. jahanam syiah ! jahanam pas !

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Powered by Blogger.