Jun 21, 2012

TERKINI ISU RAFIZI RAMLI - PRO KHALID GAGAP UGUT SEBAR VIDEO SEKS AZMIN ALI..!!Tindakan Rafizi Ramli yang membuat kejutan perletakan jawatan beliau selaku Ketua Eksekutif Pejabat Penasihat Ekonomi Selangor mengukuhkan lagi pergolakan Kerajaan Negeri Selangor yang kian kritikal.

Bermula dengan pendedahan gambar menerusi rakaman CCTV kegiatan seks Azmin Ali, ianya  disusuli dengan desakan pemecatan Setiausaha Akhbar Menteri Besar Selangor, Faekah Husin.


Manakala yang terbaru hari ini yang turut mengejutkan Anwar adalah perletakan jawatan Rafizi Ramli yang didakwa ada perkaitan dengan unsur pentadbiran ibu pejabat Penasihat Ekonomi Selangor.

Dalam satu sumber dari beberapa buah portal Pro Pakatan telah menerjah salah seorang pimpinan PKR Negeri yang turut memegang portfolio dalam Kerajaan pimpinan Khalid Gagap mengakui isu ini telah kian tenat.


Setiausaha Agung Pertubuhan Kemajuan dan Kebajikan Rakyat Selangor (Prorakyat) Mohd Naquib Carmeil Roseli menjelaskan pergolakan yang berlaku ini sememangnya wujud dalam agenda strategi menutup penyelewengan di samping merampas kuasa sedia ada yang dilihat mengambil langkah melawan pihak perancang.

Beliau yang dilihat Pro kepada Khalid Gagap mendesak individu yang merancang menjatuhkan kepimpinan Kerajaan Negeri menghentikan serta merta kegiatan tersebut atau bakal menerima malapetaka besar dalam kerjaya politik. Malah beliau yang mewakili pimpinan ProRakyat berang dengan tindakan media2 sosial Pro Pakatan yang kerap melaporkan isu tersebut seolah2 dilihat menerima sogokan individu perancang.


Sebelum ini timbul pihak Pro Azmin Ali yang mendedahkan perancangan sebaran Gambar Aktiviti Seks Azmin Ali yang dirancang pihak2 tertentu dalam Parti untuk menjatuhkan kerjaya politik MP Gombak tersebut.

Ianya dinafikan MB Selangor Khalid Gagap yang menjadi individu sasaran pihak berkenaan.

2 comments:

RH said...

Ini semua kerja UMNO kann...

Anonymous said...

sendiri mau ingatlah.. jgn nk salahkan UMNO..

Powered by Blogger.